Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pratim i ja ,ali na RTL-u pa malo idu ispred OBN-a.Napisala ti je idana vecunu desavanja ,sada je na RTL-u novi lik HUrem i nikako mi se ne uklapa. Ne stignem bas svaku vece gledati kada radim druge smjene ,ali gledam koliko toliko... Svi petljaju i prave spletke ,niko nije cist,jedino Mustafa ,ali ce ga mamica sasaditi...
Hej zeno, to si pocela raditi? sretno Huremica, ili Burem kako joj Majla kaze mi je nekako beze, sva naforsirana djeluje, ne lezi mi poslije one prave Hurke
Hvala ti!!!! Jesam pocela sam ima vec 15 dana ,cucemo se pa je pijemo kada dodjes.Neocekivano sam pocela ,ne planirano ,bumm,za 3 dana bila na radnom mjestu...
Ovo mi nije nikako Hurem ,ona je bar osmjeha malo imala ,ova mi je grozna...
< Poruku je uredio Ben 10 -- 15.11.2013 8:59:18 >
Isto! Sva mi je neka bezlična,nema nimalo one odlučnosti i karizme ko stara Hurem,jednostavno fali njena mimika i gestikulacija... ali mi je zato Bajazid
ja gledam na obn-u gdje nestade ona lujka Hurem? nidje je mjesecima?? đe je bila?
jel ti gledaš sa onom "starom " Hurrem odnosno mladom, pošto su mnjenjali glumicu napraili su epizodu u kojoj je Hurrem nestala kao, da bi mogli "ubaciti " novu glumicu... Kontaš šta hoću reći
B -20.11.2010 S -7.7.2012 "Money is numbers and numbers never end.If it takes money to be happy,your search for happiness will never end"
i ja sam pratila bas svaku,ubili Ibrahima,i onda na RTL-u napravise pauzu
...pa su pustili možda 15 epizoda i opet pauzaaa i sad samo nedjeljom!
Ali meni sve žao da ne odgledam do kraja,pa ću onda da odmaram par godina od turskih serija,tako sam i poslije Šeherzade pa sve do Sulejmana,oporavljala se
Isto! Sva mi je neka bezlična,nema nimalo one odlučnosti i karizme ko stara Hurem,jednostavno fali njena mimika i gestikulacija... ali mi je zato Bajazid
joj Bajazid je mrak, onaj osmijeh, faca je prava
a Selim, pih, bezličan kao i ova nova Hurem
stara Hurem nas je sve zahebala napustivši seriju, ništa bez one njene gestikulacije, osmijeha, ma cijele nje
majke mi nije ona dobra čim je napustila snimanje onakve serije, što sam sebe možeš zajebat niko te drugi tako zajebao ne bii
< Poruku je uredio veeseelaa -- 28.5.2014 9:43:33 >