Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Na rtl-u se bliži kraj 3.sezone,pa će valjda pauza uslijediti,a u narednih par epizoda,ako ne već u sljedećoj,će Sulejman narediti Ibrahimovo pogubljenje i baš mi je bila tužna sinoćnja epizoda,uh Sulejmanovo "opraštanje" od Ibrahima,pa scene gdje se Ibrahim prisjeća djetinjstva,pa kad se igra s malom Esmom baš tužno su to sve izveli
Na rtl-u se bliži kraj 3.sezone,pa će valjda pauza uslijediti,a u narednih par epizoda,ako ne već u sljedećoj,će Sulejman narediti Ibrahimovo pogubljenje i baš mi je bila tužna sinoćnja epizoda,uh Sulejmanovo "opraštanje" od Ibrahima,pa scene gdje se Ibrahim prisjeća djetinjstva,pa kad se igra s malom Esmom baš tužno su to sve izveli
Ja se sinoc ziva isplaka za ibrahimom ,a nije mi nesto drag.Sulejman se bas premislja.
a hurem ce ju posjetiti , da su se dogovorile koja izgubi pije otrov i tak ona ce otrov popiti ...
Otkud ovo? Neće popiti.
ne nece nego ce bas ispasti da je ona bila doista spiun .
Slažem se,ali govorim nevezano za Ibrahima,glupo mi ispade samo tumačenje,kao čovjek dok spava kao da je mrtav,pa s toga ne može biti odgovoran za to što se dešava dok je on spavao,i n ataj način Sulejman neće prekršiti svoju riječ,aliiii...valjda odgovoran postaje onog trenutka kad naredi,a mora nekom narediti da ga ubije,čemu onda čekanje noći i da kobajagi zaspe
A sta Hurem uradi ,kako jedno prijateljstvo raskide.
uh sta ih je prekinula i sta ce ih jos prekinut . Sulejman se plasio Ibrahima jer je on postao jak, imao je sva ovlascenja i da je htio mogao je Sulejmuna svrgnut sa vlasti. nego poslije smrti Ibrahimove serija malo postaje bezveze... Ali vidim sad je red na Mustafu valjda....
Ja opet mislim da Ibrahim i nije bio bas dusmanin Sulejmanu.
Pa zato kazem da je htio mogao ga je svrgnut sa vlastiali nije jer ga je bas volio. Malo je pretjerao u zadnje vrijeme svojim odlukama. Meni je licno Ibrahima bilo zao. chantal pa mogao ga je i ubit i stavit Mustafu da vlada... Za vrijeme osmanlija bilo je stotinama takvih slucajeva. Ne znam koliko ce se pokazat u seriji historija nakon Sulejmana. E tek tu je haos oko prijestola...
Ja opet mislim da Ibrahim i nije bio bas dusmanin Sulejmanu.
Ni u kom slučaju,makar je u seriji prikazano da ga je zaista volio,i uživao u njihovom prijateljstvu,ali je bio nezasitan,i uzimao sebi previše za pravo... pa kap koja je prelila čašu je bila izjava da je Sulejman lav a on krotitelj,i da lav svom krotitelju ne može ništa...
A sta Hurem uradi ,kako jedno prijateljstvo raskide.
mislim stvarnooo nigdje veze Ibrahim je sam sebi presudio.
Ibrahim toliko molio onu Hatidzu da se pomire, ali nije htio zapaliti ono pismo gdje je rekao da "ni zbog ceg ne zali", i sad kad mu je konacno oprostila, on izgleda kao da je sve to trazi radi nekog cilja, mozda mu je jos stalo do NIgar
Inace mi je Hatidza najgori lik
Nigar dobro igra na dvije strane..samo vidjet cemo do kad...