|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sulejman veličanstveni
8.3.2013 20:22:36   
djoisa
sto nam ovo veceras nema Hureme?

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 776
8.3.2013 20:29:48   
sabinos
i mi se bili nacalili da gledamo kad sipakuser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 777
8.3.2013 20:33:59   
djoisa
ovo je prvi dan u sedmici da sam mogla odgledati cijelu epizodu..bas bezveze..inace pogledam samo po 20tak minuta

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 778
8.3.2013 21:36:10   
Medić*
I ja se spremila za gledanje, ali nista. Je li moguce da nemaju vise otkupljenih epizoda ?

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 779
8.3.2013 21:40:35   
SdZ
Na kojoj televiziji gledate? Na RTLu nikad ne prikazuju petkom.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 780
8.3.2013 21:43:49   
Medić*

IZVORNA PORUKA: SdZ

Na kojoj televiziji gledate? Na RTLu nikad ne prikazuju petkom.

OBN :)

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 781
9.3.2013 15:19:39   
ninuska
joj, i ja se sinoc namjestila da gledam kad poce neka indijska serija. Mislim da se vise nece emitirati petkom

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 782
17.3.2013 12:46:22   
aazra
Moze li mi neko reci sta ce biti sa Nigar..hoce li otkriti da joj je kcerka ziva, kome ju je Hatidza dala, hoce li je naci user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 783
17.3.2013 13:00:32   
Ben 10
Ja nisam gledala ove sedmice nego jednu epizodu u ponedjeljak ,mogu misliti sta se sve desilo ,dodje mi da se presaltam na OBN ,svakako su ublizu sa epizodama.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 784
17.3.2013 19:21:59   
mama Nermina

IZVORNA PORUKA: aazra

Moze li mi neko reci sta ce biti sa Nigar..hoce li otkriti da joj je kcerka ziva, kome ju je Hatidza dala, hoce li je naci user posted image

Nigar ce naci kcerku,ako imas vremena na balkanje.net imas sve spizode do 90 a traju po sat i pouser posted image user posted image bez reklamauser posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 785
18.3.2013 10:53:44   
Mirkica
http://www.sultanova-druzba.com/velicanstveno-stoljece.html

evo jedana dobra emisija tema kako je nastala serija i kako su to sve oni organizovali i pripremali tako da mozete sami da vidite koliko to odskace od historije sta je i kako je , bez da nama neko pamet soli :)))) ipak ovi ljudi su se toliko unjueli u taj projekat toliko posvetili se ovom vremenu pa eto lijepo je pogledati :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu mama Nermina)
Neposredna veza do poruke: 786
18.3.2013 11:17:07   
aazra

IZVORNA PORUKA: mama Nermina

Nigar ce naci kcerku,ako imas vremena na balkanje.net imas sve spizode do 90 a traju po sat i pouser posted image user posted image bez reklamauser posted image

Hvala ti mama Nermina..ma bolje da ne idem, ne bi mogla stati dok sve ijednu ne bi pregladala user posted image Ok, bitno je da će je naći...jer, nisu još uvijek prikazali da je ziva, pa da nisam negdje vidjela sliku nje s curicom ili neki isječak mislila bi da ju je zaista Hatidze dala ubiti user posted image

(odgovor članu mama Nermina)
Neposredna veza do poruke: 787
18.3.2013 22:39:15   
madam x
Mirkice, ne radi link.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 788
22.3.2013 21:07:24   
Hannica
Zna li neko sta ce desiti sa Firuze,hoce li se Hurem uspjeti rijesiti nove suparnice?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 789
22.3.2013 21:10:41   
amela2208

IZVORNA PORUKA: Hannica

Zna li neko sta ce desiti sa Firuze,hoce li se Hurem uspjeti rijesiti nove suparnice?user posted image

naravno da ce se rijesiti Firuze. Firuza ce da ode odakle je i dosla.

Sara&Mohammad

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 790
22.3.2013 21:13:25   
Hannica
Firuza ce da ode odakle je i dosla.

Gdje to bijese,nisam upratila.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 791
22.3.2013 21:17:10   
amela2208

Firuza ce da ode odakle je i dosla.

Gdje to bijese,nisam upratila.user posted image

Nisam ukontala sto si htjela pitat? Hurem ce da otkrije pravo lice od Firuze i nju ce Sulejman otjerati iz Saraja....

Sara&Mohammad

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 792
22.3.2013 21:21:55   
Hannica
a tako.Ma ne pratim je to redovno,jednu epizodu mjesecno,odprilike.user posted image Nisam znala da ta Firuze nesto muti,vidjela sam samo da se Suljo ko zajubio.user posted image

Neposredna veza do poruke: 793
22.3.2013 21:32:00   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: zinanina

Mirkice, ne radi link.

vidi stvarno ako nadjem ponovo postavicu

Firuze ce se sama rijesiti hahahahah

FELIX a nije ona popila otrov kako ti rece .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 794
22.3.2013 21:36:25   
amela2208

a tako.Ma ne pratim je to redovno,jednu epizodu mjesecno,odprilike.user posted image Nisam znala da ta Firuze nesto muti,vidjela sam samo da se Suljo ko zajubio.user posted image

hhahahah Suljouser posted image user posted image user posted image user posted image ma zaljubio se ali Hurem ce ga razljubit.
Mirkice popila je Firuza nesto iz bocice ali nije to bila otrov vec neki lijek za uspavljivanje

Sara&Mohammad

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 795
22.3.2013 21:52:42   
Hannica
Sejtan jedan,bas je zaljubljiv,ko zna gdje bi mu bio kraj da mu nije Huremke.user posted image

Neposredna veza do poruke: 796
22.3.2013 21:53:28   
aazra
A kada će se saznati da je dijete od Nigar zivo...do sad je niko i ne spominje.. user posted image i gdje je ako je ziva, daj reciteeee user posted image

Neposredna veza do poruke: 797
   [Obrisana poruka]
22.3.2013 21:55:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu aazra)
  Neposredna veza do poruke: 798
22.3.2013 22:37:26   
aazra
Hurem je prava "poslovna" zene, svaki dogovor ispostuje user posted image

Jedva cekam to i da se rijese Firuze user posted image , ma iskreno i ne navijam toliko za Hurem (ruku na srce pretjerala je u zadnje vrijeme) koliko mi se ostale zene tamo gade, posebno Hatidze user posted image

Ali, kako ce Nigar doci do nje, moze li samo u jednoj recenici...user posted image

P.S. Na obn-u jos traje ona bitka oko Tabrisa, oni se nisu vratili, jedino se Nigar vratila u harem, a Hurem jos ne zna da je Suljo vara s Firuze user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 799
29.3.2013 20:42:27   
aazra
Veceras nema serije a bas se zahuktalo...user posted image Nego ja gledam sadrzaj, nigdje se ne spominje nista novo vezano za Nigarinu kcerku, ali valjda sam nestrpljiva...user posted image

Po nacinu na koji je Ibrahim razgovarao s Nigar ne bi se reklo da mu je nesto stalo da zna sta se desilo s djetetom...user posted image

I dalje me zanima kako ce to sve biti, kako ce se saznati, ali eto moram se strpiti...user posted image

A ovaj mali Mustafa krenuo "babinim stopama", sto se zena tice user posted image , mada mi se cini da je iskreniji, ono kad je s jednom samo nju i voli...sta ce sada biti voli onu Helenu, a Fatma trudna user posted image ?

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *