Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja nisam gledala ove sedmice nego jednu epizodu u ponedjeljak ,mogu misliti sta se sve desilo ,dodje mi da se presaltam na OBN ,svakako su ublizu sa epizodama.
evo jedana dobra emisija tema kako je nastala serija i kako su to sve oni organizovali i pripremali tako da mozete sami da vidite koliko to odskace od historije sta je i kako je , bez da nama neko pamet soli :)))) ipak ovi ljudi su se toliko unjueli u taj projekat toliko posvetili se ovom vremenu pa eto lijepo je pogledati :)))
Hvala ti mama Nermina..ma bolje da ne idem, ne bi mogla stati dok sve ijednu ne bi pregladala Ok, bitno je da će je naći...jer, nisu još uvijek prikazali da je ziva, pa da nisam negdje vidjela sliku nje s curicom ili neki isječak mislila bi da ju je zaista Hatidze dala ubiti
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
a tako.Ma ne pratim je to redovno,jednu epizodu mjesecno,odprilike. Nisam znala da ta Firuze nesto muti,vidjela sam samo da se Suljo ko zajubio.
hhahahah Suljo ma zaljubio se ali Hurem ce ga razljubit. Mirkice popila je Firuza nesto iz bocice ali nije to bila otrov vec neki lijek za uspavljivanje
Hurem je prava "poslovna" zene, svaki dogovor ispostuje
Jedva cekam to i da se rijese Firuze , ma iskreno i ne navijam toliko za Hurem (ruku na srce pretjerala je u zadnje vrijeme) koliko mi se ostale zene tamo gade, posebno Hatidze
Ali, kako ce Nigar doci do nje, moze li samo u jednoj recenici...
P.S. Na obn-u jos traje ona bitka oko Tabrisa, oni se nisu vratili, jedino se Nigar vratila u harem, a Hurem jos ne zna da je Suljo vara s Firuze
Veceras nema serije a bas se zahuktalo... Nego ja gledam sadrzaj, nigdje se ne spominje nista novo vezano za Nigarinu kcerku, ali valjda sam nestrpljiva...
Po nacinu na koji je Ibrahim razgovarao s Nigar ne bi se reklo da mu je nesto stalo da zna sta se desilo s djetetom...
I dalje me zanima kako ce to sve biti, kako ce se saznati, ali eto moram se strpiti...
A ovaj mali Mustafa krenuo "babinim stopama", sto se zena tice , mada mi se cini da je iskreniji, ono kad je s jednom samo nju i voli...sta ce sada biti voli onu Helenu, a Fatma trudna ?