|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
25.1.2013 14:50:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu aazra)
  Neposredna veza do poruke: 551
   RE: sulejman veličanstveni
25.1.2013 14:51:57   
sabinos
de ba Iman mani se Sulejmana i napisi nesto tamo na nasim razgovorima,sta se folirasuser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 552
25.1.2013 20:43:21   
teacher75
pratim sulejmana na obn-u ali zadnjih par epizoda nisam bas pratila od do, pa sad ne znam sta se ovo desava sa ibrahimom, tj, ko cega je izbila ovakva frka, zasto je otisao, ako neko moze da i preprica

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 553
25.1.2013 20:52:10   
vila_7

IZVORNA PORUKA: Dida79

IZVORNA PORUKA: vila_7

meni na ovom tabanu.com dosta los snimak i pun ekran reklama!? Ima li bolji?

Evo probaj ovdje http://www.balkanje.com/browse-sulejman-videos-1-date.html

hvala Dida ...puno bolji snimak !

Nikname tvoj link trenutno ne mogu otvoriti, al kasnije cu...

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 554
25.1.2013 21:22:43   
malena sharena

IZVORNA PORUKA: teacher75

pratim sulejmana na obn-u ali zadnjih par epizoda nisam bas pratila od do, pa sad ne znam sta se ovo desava sa ibrahimom, tj, ko cega je izbila ovakva frka, zasto je otisao, ako neko moze da i preprica

Narucio kod nekog kipara da napravi biste njega i Sulje, pa sultan posizio zbog toga, hajd sto njegovu pravi, al sto svoju, uznio se, ponio se user posted image Nadmudrivali se neko vrijeme, Suljo se dugo premidljo sta ce i kako ce s njim, ne svidja mu se to ponasanje, boji se da ga Ibrahim ne izda jednog dana. I tako, zasad se izvuko.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 555
26.1.2013 15:39:05   
veeseelaa
gdje mogu pregledati sinoćnju epizodu?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 556
29.1.2013 20:00:04   
vila_7
pa da covjek ne povjeruje!!! Napokon krenem gledati preko interneta i ukinuse snimke i na tabanu i balkanje user posted image ...Zna li neko jos neku str.da radi?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 557
29.1.2013 20:21:57   
lady_bubamara
veče žene.

mene Suljo *ebe na svakom koraku , gdje god hoću da ga gledam ne može. odem u Banjaluku mama prati na obn-u i taman se zahuktam gledajući sa njom kad se vratim kući ne mogu nigdje da gledam jer se u kući prate samo dnevnici , vijesti i političke teme. na netu pola epizoda poskidano zbog autorskih prava, a me znam Turski pa ne mrem pratiti na youtube. i sad jedva uganjam neke epizode koje nisu poskidane a u tim epizodama se sada pojavljuje ona Ferhunde iz serije Kad lisce pada, e pa ima li neko da mi objasni ko je ona u Sulji i kako se stvorila , šta hoće?

Unaprijed hvala svakoj koja mi odgonetne ovu misteriju user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 558
29.1.2013 20:39:12   
Ben 10
neznam ko je ta jer tu seriju nisam pratila ,ali na rtl-u se sinoc pojavila ona glumica sto je u Ezelu i sada Sili glumi.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 559
29.1.2013 20:40:12   
lost

IZVORNA PORUKA: ninulina

veče žene.

mene Suljo *ebe na svakom koraku , gdje god hoću da ga gledam ne može. odem u Banjaluku mama prati na obn-u i taman se zahuktam gledajući sa njom kad se vratim kući ne mogu nigdje da gledam jer se u kući prate samo dnevnici , vijesti i političke teme. na netu pola epizoda poskidano zbog autorskih prava, a me znam Turski pa ne mrem pratiti na youtube. i sad jedva uganjam neke epizode koje nisu poskidane a u tim epizodama se sada pojavljuje ona Ferhunde iz serije Kad lisce pada, e pa ima li neko da mi objasni ko je ona u Sulji i kako se stvorila , šta hoće?

Unaprijed hvala svakoj koja mi odgonetne ovu misteriju user posted image

Ona je sultanova sestra, došla je kao u posjetu ali će i ostati na dvoru jer će sulejman njenog muža postaviti kao nekog vezira ili nešto tako. A ona će isto ja mislim zaje.avat Huremuser posted image

Don''t be sad because of people. They will all die!!

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 560
29.1.2013 21:04:43   
Hannan
ninulina, jako puno si preskocila oko 20 epizoda po 1,5h :)
Ne znam je li na ovom imaju prethodne epizode ali sam tu pratla zadnju 83.ep.:
http://putlocker.com/file/216C062DA8847CAB

a ova fan page na FB ima sve podatke gdje gledati :
http://www.facebook.com/VelicanstvenoStoljeceSD?fref=ts

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu lost)
Neposredna veza do poruke: 561
29.1.2013 21:28:44   
AnLu
Ne pratim seriju, ali naletih na ovo na netu pa mozda moze pomoci user posted image

http://www.sapunice.net/SULEJMAN-VELI%C4%8CANSTVENI/EPIZODE/

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 562
29.1.2013 22:20:11   
lady_bubamara
Žene zahvaljujem vam baš ste mi pomogle, a tebi lost pogotovo za objašnjenje user posted image

Hannan radi ovaj link user posted image

hvala još jednom

(odgovor članu AnLu)
Neposredna veza do poruke: 563
29.1.2013 22:23:44   
Mirkica

pa da covjek ne povjeruje!!! Napokon krenem gledati preko interneta i ukinuse snimke i na tabanu i balkanje user posted image ...Zna li neko jos neku str.da radi?

ja sam gledala na tabaku io nadam se da ce uskoro vratiti serije kad mogu ostale zasto ne i ova i kad je bilo dosada treba vala i od sada user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 564
29.1.2013 23:03:25   
Dida79
Joj vidi te ovo ja sam oplakala od smjeha user posted image

A ima i vas brko user posted image

http://www.kip.ba/?video=sulejman-nece-da-placa-linicev-harac-pa-nisam-ja-vesla-sisao-video

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 565
29.1.2013 23:05:38   
Dida79

Pa nacepili su ih ovi sa Nove tv brisu im sve epizode zato sto prikazuju Silu i Larin izbor user posted image
Probaj sad na balkanje nesto su radili mozda su i popravili do sada

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 566
30.1.2013 8:38:59   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Dida79

Pa nacepili su ih ovi sa Nove tv brisu im sve epizode zato sto prikazuju Silu i Larin izbor user posted image
Probaj sad na balkanje nesto su radili mozda su i popravili do sada

to ti je iono kad je insan proklet , a da znas da mi je muka sto ne mogu da pratim nadam se da ce biti uskoro , da mi je da stignem OBN pa bih onda zajedno pratila na OBN ovako ni tam ni vam .
A video je dobar cuj Sulejman ce da napravi toliko djece da ce dobijati djeciji doplatak hahahhahahahhahahaha eee moja Dido u kojem mi vremenu zivimo za ovo bi nam otisla glava tada :))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 567
30.1.2013 8:52:05   
henna ze
http://sulejmanvelicanstvenionline.blogspot.com/p/epizode.html

evo ovdje..ja mislim da radi

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 568
30.1.2013 10:44:11   
Dida79

IZVORNA PORUKA: Mirkica

to ti je iono kad je insan proklet , a da znas da mi je muka sto ne mogu da pratim nadam se da ce biti uskoro , da mi je da stignem OBN pa bih onda zajedno pratila na OBN ovako ni tam ni vam .
A video je dobar cuj Sulejman ce da napravi toliko djece da ce dobijati djeciji doplatak hahahhahahahhahahaha eee moja Dido u kojem mi vremenu zivimo za ovo bi nam otisla glava tada :))))

Ma razumijem ja ove sa nove tv ljudi su otkupili seriju i rade prevod a ovi im kradu epizode i prikazuju ih a njima pada gledanost na tv u.Ona serija je predobra ja je gledam i na kompu a utvrdjujem gradivo na tv u user posted image

MA suti ne daj Boze da zivimo u onom vremenu glave su letile ko samo tako smrt im je bila najnormalnija stvar user posted image

Ja sam sinoc oplakala na onaj klip ali kad rece beze jesi ti siso ja sam sa stolice pala user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 569
30.1.2013 12:56:46   
aazra
Meni je bila odlična epizoda mislim da je 52. kada je sultan oprostio Ibrahimu, nije ga ubio, i još se na kraju zagrlili...a izgledalo je da se više sultan "lomi" sam sa sobom nego Ibrahim, njemu kao da je bilo svejedno...zaista su glumci za svaku pohvalu, što neko kaze za oskara user posted image

Ja sam vidjela na you-tube imaju pojedine epizode sa hrvatskim ili srpskim prijevodom, koje suu vec emitovane na tv-u pa pogledajte, ali morate upratiti koja vam treba, do koje ste gledali...

Jučer sam našla na netu nešto o glumcima...baš sam se iznenadila kada sam vidjela njihova godišta...glumac koji glumi odraslog Mustafu u stvarnom zivotu stariji je od ibrahima, pa čak i od svoje majke pet godina user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 570
30.1.2013 15:03:44   
Mirkica
Sta meni nije jasno ja sam procitala u Dnevnom Avazu online mislim nisam sigurna da je Selim otac od Sulejmana navodno ubio svoja tri sina i tako da je jedini ostao Sulejman kao najmladji i presao na vlast a ovamo citam na nekoj njemackoj stranici (iskreno tom izvoru vise vjerujem ) kaze da je Selim kada je dobio sina Sulejmana prestao imati odnos sa zenama iz straha da ne bi dobio sina pa da se moraju ubijati zbog prestolja kao sto je on uradio svojoj braci , i da procitala sam jos dosta stvari koje se jednostavnmo ne podudaraju.

BA 13.12.2008

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 571
30.1.2013 18:27:47   
Hannan
Ne znam tacno koliko je sinova ubio Suljin babo, ali jeste, cak je i Sulju pokusao, poslao mu otrovnu kosulju, mislim da se to cak i u serij ispominje.A nekoliko puta je spomenuto to kako je suljin babo bio okrutan..i evo sad kad je Ibro ubijen Hatidzuna mu veli vidim u tvojim ocima naseg oca, kao kako je bio okrutan.
A ni Sulejmanovo maslo nije za Ramazana pa ce i on da ubije Mustafu pred ostalim sinovima, a Dzihangir ce od tog soka, tuge da preseli godinu dana iza, Mehmed je umro prirodnom smrcu, i ostali su Selim i Bajazit koji ce sa svojom djecom i zenom negdje da pobjegne ali ce Suljo narediti da ih nadju i sve je pobio...Selim poznati kao sultan pijanica preuzima tron nakon smrti sulejmana.

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 572
30.1.2013 18:31:09   
Medić*
Garant je Hurem umijesla prste pa je dotle doslo da Sulejman ubije svog sina Mustafu kao i sva naredna desavanja.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 573
30.1.2013 19:50:21   
chantal
...ko je onda umiješao prste pa je Sulejman dao pugubiti i Bajazita (koji je navodno postao izdajica) ali i njegovih 5 sinova,od kojih je najmlađi imao tek 3 godine user posted image A to se odigralo par godina nakon Huremine smrti... ona jeste bila moćna i utjecajna (i neka je user posted image ) ali ne možemo je kriviti za svaki Sulejmanov postupak

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 574
30.1.2013 20:07:09   
Hannan

IZVORNA PORUKA: chantal

...ko je onda umiješao prste pa je Sulejman dao pugubiti i Bajazita (koji je navodno postao izdajica) ali i njegovih 5 sinova,od kojih je najmlađi imao tek 3 godine user posted image A to se odigralo par godina nakon Huremine smrti... ona jeste bila moćna i utjecajna (i neka je user posted image ) ali ne možemo je kriviti za svaki Sulejmanov postupak

Slazem se, iskreno meni je Sulejman najgori.Naravno turci ga kuju u zvijezde, ali realno sta je on uradio??? Ibrahim je bio vojskovodja i sve vojne pohode koji su se odigrali u to doba on je osmislio i vodio sto se tice kopna(poslije nejgove smrti vise ni jedan pohod nije bio), na moru je bio onaj Hajretin kako se vec zove, za zakonodavstvo je Sud efendija glavni, i u kuci Huremica drzala sve konce.
e jedino ne znam, nisam istrazila zbog cega je ubio Bajazita, mada znam da je Hurem navijala da on bude buduci sultan. Ali na kraju postade Selim zvani pijanica i tu krece propast osmanske drzave.

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *