Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
samo da obradujem ove koje vole Balibega VRACA se izgleda :) trebao bi se pojaviti negdje na sredini 3 sezone, tacnije, kako sam procitala u 84 epizodi po turskom.
Haha, dobra si. A moj lici na Ibrahima, samo sto ima svijetle oci, cak su ga na poslu poceli zvati Ibrahim pasa. Ni ja Ibrahima ne gotivim, al protiv muza nemam nista
Jedino po boji očiju na sultana malo Al kad sam vidjela kakvi su se sve prijavljivali na ono takmičenje za dvojnike mogla sam i ja svog prijaviti komotno
Vi kako hoćete...al mm liči i na Borana i Bali Bega
Onda je TM neki cudan mix, meni ova dvojica nisu ni nalik Ah, kad bih vec morala da biram , odabrala bih Bali bega.
Meni liči na bali bega...iako ovaj djeluje mlađi od mm...a neki dan ga neka žena zaustavi i reče da je isti taj Boran...ne gledam tu seriju ali sam škicnula da vidim
ne znam ti muza uzivo, al ovako na slikama lici malo na borana al na bali bega ni nalik vala, osim sto su obojica crni al poznato je da su nama nasi muzevi naljepsi pa ih ne gledamo objektivno
Navodno su Nigar kalfa i Gul aga u stvarnom zivotu zajedno, jeucer rekose na onoj emisiji na obn-u bas sam se razocarala... Prvo sto mi je velika hemija izmedju nje i Ibrahima,a li ako vec voli starije bolje da je izabrala Matrakcija
Navodno su Nigar kalfa i Gul aga u stvarnom zivotu zajedno, jeucer rekose na onoj emisiji na obn-u bas sam se razocarala... Prvo sto mi je velika hemija izmedju nje i Ibrahima,a li ako vec voli starije bolje da je izabrala Matrakcija
Meni se sviđa Zumbul
ja sam citala da su Ibrahim i Hatidze bili stvarno skupa, medjutim raskinuli su