Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sinoc nisam gledala cijelu epizodu, sta je bilo sa Behram pasom?
ubio ga ibrahim
I čitavu njegovu svitu, deset_ čuvara otprilike...zaista su glumci vrhunski, Sultan kada mu u pogledu vidiš da ne vjeruje Ibrahimu ali opet to skriva od njega, ali i Ibrahim, trebali bi mu nakon ovog dodijeliti ulogu u nekom hororu, najgore su mi scene kada on ubija ljude...
I naravno Bali - beg
Nimalo ne zalim sto sam o svima njima postala ovisnik
ja ne gledam seriju,možda sam gledala 4-5 epizoda,ali sinoć mi djevojka malenoj pjevala i svirala neku uspavanku iz serije koju pjeva hurem valjda svojoj djeci,i ja se oduševila.doduše i djevojka koja je pjevala ima prelijep glas,a isto tako i pjeva.
od danas ću se potruditi da gledam
Meni Mustafa, kao sad kad je odrastao, uopšte nije neki frajer, nekako mi izmučeno i napaćeno izgleda, ko da je jadan gripozan. Ali mi je onaj Behrem paša, što ga ubiše, doooobar bio Neke oči opasne ima
Što neće biti Bali - bega, neće valjda ostati bez glave...
A jeste gledale sinoć, onu vračaru i zmajeve, ma samo još vampiri što se nisu pojavili
Malo mi je zao one Hatidze, ali kad je stalno uz mamine skute i naslađuje se tuđim nevoljama ništa bolje i ne zasluzuje - ustvari mi je zao Matrakčija...
Hatidja mi je lijepa,al osim ljepote nista drugo i nema,nije ni cudo da je Ibrahim vara. Imam osjecaj da je pravo ona dosadna zena,kao sto Hurem jednom rece da je samo lutka Ibrahimu.
A jeste gledale sinoć, onu vračaru i zmajeve, ma samo još vampiri što se nisu pojavili
Malo mi je zao one Hatidze, ali kad je stalno uz mamine skute i naslađuje se tuđim nevoljama ništa bolje i ne zasluzuje - ustvari mi je zao Matrakčija...
i meni je zao Matrakcija,bas nema srece u ljubavi...a zmaja ce i Hurem sanjati a vracara je pravo strasna
Hatidja mi je lijepa,al osim ljepote nista drugo i nema,nije ni cudo da je Ibrahim vara. Imam osjecaj da je pravo ona dosadna zena,kao sto Hurem jednom rece da je samo lutka Ibrahimu.
Meni se Hatidza uopste ne svidja bas me nervira
Sinoc sam u po serije zaspala, te nisam gledala, taman kada je Mustafa dosao i vani dobio mac ja sam poslije toga utonula u san.
A muzika koja je sve to pratila i prati seriju mi je tako mocna, prava osmanlijska :) a ljuti me to sto serija mnogo odudara od prave historije, ali hajde sto moj muz kaze, to se ne bi moglo ni prikazati.
< Poruku je uredio medic slatki -- 11.1.2013 15:10:06 >
Bali se vraca u svoj sandzak ,jer je otkrio Suli ljubav prema ajbigal.
E pa hajte zene na docek,nije vam daleko
u to vrijeme je donešena fetva da je bolje ubiti braću, nego da kasniju ispadnu građanski ratovi, zbog kojeg će hiljade nevinog stanovništva stradati...kasnije su prestali da ih ubijaju, pa su ih zatvrali u tzv zlatne kaveze
< Poruku je uredio anđelo -- 11.1.2013 17:44:03 >
E pa hajte zene na docek,nije vam daleko
Jedino ako se vratimo u ono njihovo vrijeme ,ali nevjerujem da je tada Bali bio onako fincukast.
To kada se zna da se u svemu radilo o zivotu i smrti, ne samo o prijestolju, mnogo šta je jasnije...zao mi je sto nece biti Bali bega, ali opet lakše mi je kad znam da mu se neće desiti ništa loše
Nego nek mi niko ne govori da je majka sultanija dobra i humana, nakon svih onih spletki i pokušaja ubistava nije ni čudo da je Hurem takva kakva jest - mozda bi ja bila i gora da sam na njenom mjestu, posebno kada bi imala onakvu zmiju i vješticu za svekrvu