Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nije dobra ni humana, ali ni ostali to nisu, a Hurem je bar iskrena i pored svega voli Sultana, na kraju uzivam gledati kad on njoj govori da je naranča ili limunov cvijet, ili gradovi koje je osvojio...
Zao mi je Nigar i nju baš volim...a od muških..pa eto Sultana sve više cijenim, posebno onaj njegov dar za pravljenje nakita, a karakterom me jedino Bali beg nije razočarao i nadam se da će tako ostati.
to je normalna pojava kad se radi o ženi koja svojom ljepotom, mudrošću il nekim drugim načinom ponašanja "ugrožava" druge, na način da ih stavlja u drugi plan i sl
pa dobro, jest.. i teško je reći, ali eto da sam ja u toj nekoj situaciji da gubim što se kaze tlo pod nogama zbog neke koja je ljepša, mudrija od mene i šta ja znam...opet se ne bih udruzivala s grupom isfrustriranih zena, mislim kako bi mi one mogle pomoci...? Mahidevran očekuje od sultanove majke da napokosti Hurem ali da li bi joj to vratilo sultana...ne bi. Pa čemu onda.
I mislim da su i one trebale biti mudrije, mogle su vidjeti da sultan nju voli i da sve što učine na kraju bude na njihovu štetu. Nisu je trebale potcjenjivati.
Sex je kriv za sve,dobro je jadna i ziva A kad je Sulejman nedavno zvao kod sebe navece,kad je Hurem bio otpilio,ona se jadna bila ponadala da ce biti,pa poslije plakala kad je skontala da je nijzvao zbog toga,bilo mi je zao
Pa to jest,al onako jadnica palce,nije joj lako,uh A on se ko iznenadi kad mu je rekla da joj samo nedostaje njegove ljubavi,jel on to ne konta kako je jadnoj zeni
Pa to jest,al onako jadnica palce,nije joj lako,uh A on se ko iznenadi kad mu je rekla da joj samo nedostaje njegove ljubavi,jel on to ne konta kako je jadnoj zeni
meni najvise zao sto ne moze nikoga drugog naci, osudjena do kraja zivota da budde bez ljubavi
pa to je,ako je ti ne zelis onda nek drugog nadje. A de mi recite zasto nisu direktno vjencali Sulejmana i Hurem,nego oni gledali kako druge u njihovo ime vjencaju,jel tako inace ili?
Moze i tako, mada kod nas je u prisustvu mladenaca vjencanje.
Ne voli Hurem Sulju ,ona voli njegovu vlast ,izdala bi ona i njega samo jer onda i ona gubi...Sutra bi ona prevarila Sulju sa Leom samo nesmije jer je Ibro raskrinkao.Ona je i dalje Lea volila.
Ne slazem se sa ovim, jer gledam na netu ono kako u turskoj izlaze nove,i poslije nekad u pocetku 3. sezone ili na kraju druge ce da se pojavi jedna koja ce posati suljina miljenica i Hurem ce biti spremna da se ubije (u zadnji momenat ce je sprijeciti) jer ne moze da zivi bez njegove ljubavi.
A Mogu vam reci da je Hurem mala maca kakva ce poslije da bude, i ja sam je jako gotivila, ali stvarno pretjeruje na sve moguce i nemoguce nacine...mada mi opet bude drago kad je Ibro stjera u kut a ona se snadje i izvuce a ovom ko u crtanom para na usi jer je vec bio siguran da ce je se otarasiti:)
Ona je pokusala da se ubije da bi skrenula paznju na sebe ,ono evo ja cu se pokusati ubiti jer ti imas drugu ,pa ces ti nju ostaviti da se ja ne ubijem....lukava je ona.Ona je zlatnike i zlatnike davala Leu da ode da ne padne u iskusenje.
IZVORNA PORUKA: teacher75 meni najvise zao sto ne moze nikoga drugog naci, osudjena do kraja zivota da budde bez ljubavi
Ja večeras gledam i padne mi na pamet Veeseelaa... i ono njeno često spominjanje seksa...Nevjerovatno šta nedostatak seksa moze uraditi od zene, više ne znam da li da zalim onu Mahidevran, ili da mi ide na zivce, sva je tako smotana i što kaze Malena Sharena, ko joj je kriv kad ga ne zna zavest...
Što se tiče Hurem mislim da voli Sultana i da nije toliko negativna kao sto je se prikazuje, i upravo zato je interesantna...Neko je spomenuo da je prvo Hatidzino dijete spasila da ne bi Ibro rekao sta Sultanu, ali mislim da nije zato . Jer Ibro joj je nudio nagodbu, ona nikad nije pristala na to. ispočetka je zeljela osvetu, a poslije se zaljubila...to se vidi i po tome koliko je patila za Sultanom kada nije bio tu, i što je zaista patila zbog one princeze, nije što joj je bio ugrozen polozaj, vec sto joj je bilo tesko sama pomisao da je neka druga s njim.
Prema Leu mislim da nije osjećala ništa više od naklonosti, ne znam ali mogu se zamisliti u toj situaciji, ne zeli biti s njim, ali zbog svega sto je bilo ostao je drag i bar onoliko koliko su u seriji prikazali ničim mu nije dala povoda, mislim Leu.
I bila mi je nekako dirljiva ova Nigarina ljubav prema Ibri, kakav god da je on, drago mi je sto joj je uzvratio, pa nek bar malo bude sretna..ali pravo mi je zao Matrakcija, tako se ponadao da ce biti sretan, imati zenu, kad ono...Bas mi je jadno sto sto se povrh svega vidjaju u njegovoj kuci, pa ko bi drugi trpio takvo ponizenje...
Nigar ne osudjujem, samo recimo da sam ja na njenom mjestu , pokusala bi se zaustaviti na tom jednom putu, posebno sada kad je dobio blizance...
MM sinoc za racunarom,a ja gledam seriju. Kad scena kad Mahidevran histerise pred Sultanovim vratima,kaze moj muz ovoj podhitno treba k... a sve ko ne gleda seriju.
A poslije prikazuje Hurem,ona se ono smije. Kaze on vidis ovoj osmijeh od uha do uha A ja nisam prije primjetila da je onaj Gul-aga zaljubljen u Nigar,mislila sam da je voli prijateljski Zao mi je onog Nasuh efendija,jel se tako zove? Bas nema srece u ljubavi,prvo ona Sadika pa sad Nigar