Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.12.2012 9:40:15
Jelena86
eh moja sos, ovo je dokaz da nesreća nikada ne dolazi sama...još ovo vrijeme, grozno je...evo se spremamo, uskoro ćemo krenuti. sa božijom pomoći! nismo brzo vozili, pa smo nekako mogli saulisati auto, ali smo se isprepadali, na mrtvo ime. sa jedne strane brdo, sa druge vrbas. biraj manje zlo, mi okrenuli prema brdu, ccc...na autu je velika šteta, ali nebitno, mi smo dobro. moj brat je malo udario glavom, ali ništa ozbiljno. šta misliš da li mi je nešto moglo nauditi folikulićima, ovo malu jada što imam? kaže dr.da misli da nije, ali volim ja i vaše mišljenje čuti... sretno danas ljube
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.12.2012 10:14:46
sos15
Draga, nemoj misliti loše, ja vjerujem da je sve dobro i da neće ništa uticati na folikule. Moj doktor kaže da za vrijeme stimulacije treba sve raditi kao inače, znači i sportske aktivnosti. Uostalom, imamo jednu forumašicu sa Rode koja je poslije transfera imala saobraćajku (čini mi se težu) i ostala trudna. Danas samo polako i sretno! Javljaj se!
I mi ćemo ubrzo krenuti, nek nam je Bog na pomoći svima.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.12.2012 10:49:02
M1984
Drage djevojke, citam vas redovno i ljepse se osjecam. Htjela bi da vam napisem svoje iskustvo vezano za terapiju. Kada sam radila VTO u BG ja sam primala nekcije suprefakt i merional, koje sam primala sve do stop inekcije, ali su me inekcije kostelae negdje oko 1 000 KM i uopste nisam primala taj menopur ili nesto drugo. Imala sam 18 celija , ne znam da li je to do mog organizma da sam tako dobro odreogovala na terapiju ili je to do nekcija. Vidim da se dosta djevojaka javlja sa problemom malog broja celija, pa sam pomislial da je to terapije. Pozzz i sretno svima koje su postupku da uledaju svoje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.12.2012 12:54:28
ivana91
šmrc,dobro došla na forum .i ja sam iz I.Sarajeva i u postupku sam u februaru.ja sam već radila jednu vto,ali sam imala sreće za smještaj jer mi je kolega sa posla dao stan pošto mu je bio slobodan.a sada neznam ni ja šta ću,jer se ne isplati vozati tamo-ovamo a pogotovo što je zima. ali imamo dosta cura na forumu koje su iz B.Luke pa ćemo da tražimo pomoć od njih da nam nadju nešto ,nadam se da hoće.
Svim curama koje su sada u postupku želim sreću i VELIKU BETU
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.12.2012 11:54:25
rebeka777
Drage moje cure, ja se malo ućutala, al imam divne vijesti! Sjećate li se moje izreke SVAKIM NEUSPJEHOM SMO BLIŽE USPJEHU!
E, danas mi je na UZ utvrđena trudnoća, jedna bebica mala. Nisam vam se smjela javiti poslije pozitivne bete od straha...ipak 3. put kod dr Sanje, a prije toga još nekoliko bezuspješnih pokušaja o kojima ne volim ni misliti.
Zato sve cure glavu gore i borite se gdje god da mislite da će vam uspjeti jer hoće! Ako je meni uspjelo i vama će! Lijepo je jedna ženica iz Trebinja rekla skoro na TV borite se dok imate i jednu jajnu ćeliju, a ja dodajem i ako nemate idite na donaciju!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.12.2012 12:00:50
rebeka777
I još za sve one koje imaju raznih pitanja: Koristila sam uglavnom menopur i 4 gonala, dugi protokol, dvije mrvice su mi vraćene 3.dan. Nisam ležala osim prvog dana, bila sam nervozna i betu sam provjerila 15. dan, bila je 389.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.12.2012 14:36:08
svga
Cestitam Rebeka777 od srca! Uzivaj u svojoj trudnoci! Bas je lijepo cuti ovakve vijesti pred sutrasnju aspiraciju. :) Veliki pozdrav Tebi i ostalim djevojkama!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.12.2012 21:10:10
Amelaa RR
Prenos postova s duple teme
IZVORNA PORUKA: izgubljena_dusa
cao treba mi informacije o sanji sibinic.njen broj telefora odnosno ordinacije i gdje se nalazi. i ako ko ima kakva iskustva uvezi nje..da mi pise.jer ja sam 3 godine u braku i nemam djece da hocu da nju posjetim da vidim sta dalje hvala
IZVORNA PORUKA: svga
Cao, evo Vam link za njihov site pa tu mozete pronaci sve da ih kontaktirate.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.12.2012 23:02:54
Jelena86
rebeka, čestitam od srca na
evo ja došla iz BL, malo odmorila, pa odmah da vam se javim. bila je aspiracija danas. ipak su izvadili 3 folikula ( s tim da je jutros na uzv doktorica rekla da će biti samo 1), s tim da je upitno koliko su ova druga dva zrela, ali neka se nađu. ja sam dobro, malkice imam bolove u stomaku, ali uz analgetik su prošli... čekam srijedu da mi se jave, s tim da doktorica planira transfer, ako bude sve ok, u četvrtak...
svga, tebi sutra sretno, čuvam fige do neba.. sos, kako si mi ti, imal šta novo? nisam bila dva dana tu, pa sam malo out... sretno curke
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.12.2012 23:05:31
vec pokusala
rebeka777 cestitam ti od srca i zelim ti laku i bezbriznu trudnocu ... evo ja sam nasla neke brojeve tel. za smjestaj u Bl,mogu i ja sutra da nazovem i provjerim,samo trebale bi mi neke konkretnije informacije,na koliko dugo se iznajmljuje stan,soba i sl,kada,koliko osoba ...pa mislim da bi se moglo nesto uraditi...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.12.2012 16:00:44
Nova 86
Rebeka 777 cestitam i zelim ti najljesih .
Jelena kada su ti radili aspiraciju koliko si dugo ostala na klinici?Meni je aspiracija sutra,sad me polako hvata frka. Zelim ti mnogo srece,kao i ostalima.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.12.2012 16:35:33
Jelena86
Nova86, aspiracija mi je bila u ponedjeljak, a transfer mi je sutra. došla sam u 8.30, odmah sam došla na red, dali mi anesteziju, uradili aspiraciju, ja sam u 9.30 napustila kliniku. znači sve ukupno satak vremena...barem kod mene! sretno sutra
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.12.2012 14:27:11
Jelena86
ženskice moje, evo mene...sinoć sam kasno došla iz banja luke, pa sam bila preumorna da palim kompjuter. bio je transfer, dvodnevnog 4-staničnog embrija. pošto ste već u postupcima, znate da je to dosta loš kvalitetom embrij, tako da se ne nadam ničemu. svjesna sam ja da obično se čovjek pozitivno iznenadi kada to najmanje očekuje, ali ja sam lagano već otpisala ovaj postupak. pomala sam razočarana reakcijom i stimulacijom, ali ću tražiti naredni postupak da mi se uključi više injekcija, pošto tako slabo reagujem... rekli su mi da betu vadim 16.dnt, što naravno neću moći izdržati, pa znajuči sebe, bit će to 12-.13.dan.. e da, jedino što mi u prilog ide je simbolika...
12.12.1012.godine u 12 sati je bio transfer :) ccc svima koji su postupku, onima koji tek kreću, i naravno, našim trudnicama, želim svu sreću svijeta, i čuvam fige za šta god treba
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.12.2012 14:46:05
Nova 86
Jelena 86 zelim ti svu srecu i da datum odradi svoje. Ja sam juce odradila svoju aspiraciju i muz TESU.Nije nista strasno cak me nista ne boli.Sad cekam i neka nam je Bog na pomoci. Jelena 86 sta ti znaci " dvodnevnog 4-staticnog embrija",jer ja stvarno ne znam?Zelim da vas pitam koliko vi vracate embriona?Puno srece svimaaaa i da nam bude