Jelena86
|
evo i mene sa malim zakašnjenjem. ja sa bila i jučer i danas na folikulometriji, jer sam krvarila još uvijek, pa su htjele i danas da vide situaciju. naime, ja imam nizak AMH, i slabo reagujem na terapiju, ali sam se nadala ovaj put nečem malo boljem. ali ipak, reakcija, kao i do sada, loša. imam 6 folikula, s tim da je meni problem što ne rastu istom mjerom. danas, 7dc, 8 dan terapije-jedan folikul od 17, jedan od 13, ostala četri su po 10 i 11 mm. to i ne bi bilo tako loše da rastu istom mjerom. tako da su doktrorice odlučile hvatati ovaj od 17 i od 13 mm, a ostale će aspirirati, ali se ne nada ničemu. ja sam baš razočarana, jer sam se nadala da će ih biti barem 3-4, nekako bi se imala čemu nadati, a ovako... jedina dobra stvar je da je endometrij 10 mm, a s obzirom da mi je bio tanak u dva predhodna postupka, mislim da sam ga povećala cveklom i ananasom, stoga, pokušajte to malo više konzumirati, ne može odnemoći... meni je aspiracija u ponedjeljak ujutro, pa ćemo znati sve uskoro..može li mi iko malo objasniti detaljnije kako ideijom. koliko se ostaje u klinici poslije aspiracije, da li treba ponijeti spavaćicu, i slične stvari, kao da ideš na pravi zahvat? hvala unaprijed na odgovoru! sos, presretna sam zbog tebe i dobre reakcije...svga, također, to je odlično...pipi, ima još vremena, pojačala ti je treapiju, nije to ni tako loše, mogu oni narasti do 17-18 za 2-3 dana... sretno cure moje drage, želim vam svu sreću svijeta
|