Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Odgledala , kad progutam knedlu nakon filma znači da je dobar, predobar Hvala na obavijsti, kako uganjas sve filmove na tv? Ja rijetko gledam, jer nemam vremena, a i kad imam slabo šta nadjem. Ti uvijek znaš kad je dobar film i na kojem programu
Odgledala , kad progutam knedlu nakon filma znači da je dobar, predobar Hvala na obavijsti, kako uganjas sve filmove na tv? Ja rijetko gledam, jer nemam vremena, a i kad imam slabo šta nadjem. Ti uvijek znaš kad je dobar film i na kojem programu
redovno pregledam ovaj online program: http://mojtv.hr/ tako da sam prilicno upucena kad ima nesto dobro na tv
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.11.2012 0:06:52
Marija13
Preporucite mi kakvu domacu komediju (pod domacom mislim na cijelu bivsu jugu ) Ja vam preporucujem ako niste gledale "Paradu" sa odlicnim Nikolom Kojom u glavnoj ulozi
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.11.2012 0:17:13
amra_sa
Odgledala večeras 21 gram. Ipak, nisam ga gledala ranije. Najteži su mi ovi filmovi o realnom životu sa teškom tematikom, tu se baš Uh ubuduće dajte neke filmove sa sretnim završetkom. Maloprije gledala jedan od novijih horora...http://www.imdb.com/title/tt1922777/ Ko voli horore nek pogleda, dobar je ...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.11.2012 0:23:30
amra_sa
IZVORNA PORUKA: Marija13
Preporucite mi kakvu domacu komediju (pod domacom mislim na cijelu bivsu jugu ) Ja vam preporucujem ako niste gledale "Paradu" sa odlicnim Nikolom Kojom u glavnoj ulozi
Mi nismo anđeli , Mrtav ladan , Tesna koža, Žikina dinastija itd ... Parada je
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.11.2012 12:55:49
bambi7
IZVORNA PORUKA: amra_sa
IZVORNA PORUKA: Marija13
Mi nismo anđeli , Mrtav ladan , Tesna koža, Žikina dinastija itd ... Parada je
Kad porastem bicu kengur!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.11.2012 21:32:15
ena23
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: ena23
duuuuug ali dobar.
zar ga nisi ranije gledala?
ovo je meni film svih vremena
da ni ja ne mogu vjerovati, ali tek sam ga sinoc prvi put gledala. vrh film. inace volim ovakve filmove, koji ostave dubok utisak, dok recimo romanticne komedije ne mogu ocima smisliti, a i "komedije" koje izlaze u zadnje vrjeme. ako znas jos ovakvih lijepih dobrih filmova sa nekom porukom javi se
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.11.2012 21:36:49
ena23
p.s. sad sam u fazonu gledanja filmova poput robin hood iz 1990tih, onaj sa kevin kostnerom, zatim bravehart i tako to, ako imate neki dobar sliccan dajte prijedloge, ovih dana mi djeca rano zaspe pa imam kad svasta radit
p.p.s. je li neko gledao inglorious bastards? kakav je? volim breda pita
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.11.2012 22:12:16
madam x
Hoću da gledam " Memoari jedne gejše", ali , kako sam smotana, ne uspijevam naći na netu, tj. uspijem, ali uvijek mi nešto fali, znači ja bih da gledam online, molim vas, uputite me. Hvala
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.11.2012 22:13:47
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: pocahontas
duuuuug ali dobar.
zar ga nisi ranije gledala?
ovo je meni film svih vremena
da ni ja ne mogu vjerovati, ali tek sam ga sinoc prvi put gledala. vrh film. inace volim ovakve filmove, koji ostave dubok utisak, dok recimo romanticne komedije ne mogu ocima smisliti, a i "komedije" koje izlaze u zadnje vrjeme. ako znas jos ovakvih lijepih dobrih filmova sa nekom porukom javi se
Sibirski berberin! Sa Juliom Ormond. Ubjedljivo meni najbolji film. A uklapa se u kategoriju filmova koje trenutno gledas.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.11.2012 22:25:37
henna ze
kraljev govor..
jao sjecanja jedne gejse mi je jedan od najdrazih..i ima ona neki..kad engleskinja uci djecu.od nekog kralja..ima ih stotinu..samo dok se sjetim kako se zvao...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.11.2012 22:29:14
teacher75
IZVORNA PORUKA: henna ze
kraljev govor..
jao sjecanja jedne gejse mi je jedan od najdrazih..i ima ona neki..kad engleskinja uci djecu.od nekog kralja..ima ih stotinu..samo dok se sjetim kako se zvao...