Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.11.2012 10:04:45
pocahontas
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: amra_sa Extra film, preporučujem... gledala veceras, dobar evo pogledah trailer i sva se naježih..vidim da film goJJJiiiii večeras ga gledam
_____________________________ Bilježim se sa štovanjem
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.11.2012 10:09:28
maja78 RR
sad gledam na imdb je drugacija slika, valjda se radi o istom obzirom da je ista glumica, iz 2011 je film?
_____________________________ "Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.11.2012 20:41:38
teacher75
IZVORNA PORUKA: maja78 RR sad gledam na imdb je drugacija slika, valjda se radi o istom obzirom da je ista glumica, iz 2011 je film? jest, to je taj isti, na imdb je orhideja nacrtana
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.11.2012 20:42:23
teacher75
IZVORNA PORUKA: amra_sa Teacher , mi kao da smo se dogovorile.I ja sam upravo odgledala A Little Bit of Heaven. Odličan film, isplakala sam se baš pravo. Evo ti "povratna" ako već nisi gledala http://www.imdb.com/title/tt0431308/ Super je i ovaj... gledala davno i isplakala se
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.11.2012 21:04:07
Srculence
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: amra_sa Teacher , mi kao da smo se dogovorile.I ja sam upravo odgledala A Little Bit of Heaven. Odličan film, isplakala sam se baš pravo. Evo ti "povratna" ako već nisi gledala http://www.imdb.com/title/tt0431308/ Super je i ovaj... gledala davno i isplakala se Ja sam i knjigu čitala i isplakala se
_____________________________ Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.11.2012 21:06:04
henna ze
i ja sam sinoć gledala columbianu od 22 sata.. a ja samo muzu govorim joj jest meni ona zgodna..moze covjek pomisliti da sam presla na drugu stranu..
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.11.2012 21:17:53
teacher75
IZVORNA PORUKA: henna ze i ja sam sinoć gledala columbianu od 22 sata.. a ja samo muzu govorim joj jest meni ona zgodna..moze covjek pomisliti da sam presla na drugu stranu.. ima nesto u njoj, al je meni premrsava a i mm, komentarisao je da nema nikako ()
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.11.2012 22:17:40
amra_sa
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: henna ze i ja sam sinoć gledala columbianu od 22 sata.. a ja samo muzu govorim joj jest meni ona zgodna..moze covjek pomisliti da sam presla na drugu stranu.. ima nesto u njoj, al je meni premrsava a i mm, komentarisao je da nema nikako () Zoe Saldana mi je prelijepa, naginje na Halle Berry, valjda zbog tena, samo mi je Zoe još ljepša. Ima definitivno ono nešto
_____________________________ "Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.11.2012 22:20:21
amra_sa
Evo još jedan extra dobar film...Pogledajte, obavezno...
_____________________________ "Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.11.2012 22:37:22
teacher75
njega smo davno apsolvirali na ovoj temi
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.11.2012 7:31:00
pocahontas
ne nađoh sinoć na Filmoviziji da pogledam Columbianu gdje vi gledate? a mrsko mi bilo silaziti do videoteke..
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.11.2012 7:36:03
henna ze
ja gledala na HBO.. a ja ovog daniela craiga
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.11.2012 8:45:06
teacher75
IZVORNA PORUKA: pocahontas ne nađoh sinoć na Filmoviziji da pogledam Columbianu gdje vi gledate? a mrsko mi bilo silaziti do videoteke.. i ja gledala na HBO
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.11.2012 8:45:35
teacher75
IZVORNA PORUKA: henna ze ja gledala na HBO.. a ja ovog daniela craiga meni se nikako ne svidja, nije moj tip uopce
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.11.2012 8:51:32
teacher75
pretpostavljala sam
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.11.2012 9:17:31
Srculence
Sinoć po vašoj preporucu odgledah A Little Bit of Heaven i isplakah se momački I evo još me drži
_____________________________ Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.11.2012 9:25:21
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Srculence Sinoć po vašoj preporucu odgledah A Little Bit of Heaven i isplakah se momački I evo još me drži je li to-to? http://www.youtube.com/watch?v=lhzGVhNVp3o
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.11.2012 9:30:22
palachinken
IZVORNA PORUKA: Srculence Sinoć po vašoj preporucu odgledah A Little Bit of Heaven i isplakah se momački I evo još me drži Aj bio ovaj juče na tv-u, počela gledati pa kad je zasmrdilo na tugu, prebacim. Ne treba mi to.
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.11.2012 9:33:20
SdZ
Mi smo sinoc gledali ovaj http://www.imdb.com/title/tt0258463/ Nije los, preporucujem. Ima tri dijela.
_____________________________ <3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.11.2012 9:37:07
palachinken
IZVORNA PORUKA: SdZ Mi smo sinoc gledali ovaj http://www.imdb.com/title/tt0258463/ Nije los, preporucujem. Ima tri dijela. Ima četiri dijela :P
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.11.2012 9:38:29
henna ze
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: SdZ Mi smo sinoc gledali ovaj http://www.imdb.com/title/tt0258463/ Nije los, preporucujem. Ima tri dijela. Ima četiri dijela :P ovaj zadnji dio 100% kao james bond..nikakve razlike nema
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.11.2012 9:40:17
teacher75
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: Srculence Sinoć po vašoj preporucu odgledah A Little Bit of Heaven i isplakah se momački I evo još me drži Aj bio ovaj juče na tv-u, počela gledati pa kad je zasmrdilo na tugu, prebacim. Ne treba mi to. ja volim te tuzne
Anketa
Crtani filmovi.пеперутка16 Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?
Oznake