Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 26.10.2012 9:53:25
teacher75
IZVORNA PORUKA: MAMA MA
Ima li mi ko preporuciti dobru komediju,al ono bas bas dobru...(a da nije "glup i gluplji") Volim komedije ali one od kojih me trbusnjaci sutra bole i gdje mi doslovno suze teku od smijeha...zadnja takva koju sam gledala bila je "bjelkinje"-mislila sam da cu se upiskit od smijeha
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 26.10.2012 17:44:04
Super Beba
IZVORNA PORUKA: MAMA MA
Ima li mi ko preporuciti dobru komediju,al ono bas bas dobru...(a da nije "glup i gluplji") Volim komedije ali one od kojih me trbusnjaci sutra bole i gdje mi doslovno suze teku od smijeha...zadnja takva koju sam gledala bila je "bjelkinje"-mislila sam da cu se upiskit od smijeha
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 4.11.2012 19:43:03
henna ze
Bond.James Bond..dobar je kao i svi Bondovi..ko naravno voli..ja sam jedna od ljubiteljica.. smao moram vam reći da je ekonomska kriza uveliko uhvatila i Bonda..jer nema više premoćnog oružja..samo pištoljčić i radio odašiljač...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.11.2012 23:52:29
amra_sa
Teacher , mi kao da smo se dogovorile.I ja sam upravo odgledala A Little Bit of Heaven. Odličan film, isplakala sam se baš pravo. Evo ti "povratna" ako već nisi gledala http://www.imdb.com/title/tt0431308/ Super je i ovaj...