Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.12.2012 10:49:46
Super Beba
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Neko veče gledala, super film, ko voli horore , snimljen po istinitoj priči http://www.imdb.com/title/tt0431021/ Inače volim filmove po istinitim događajima/pričama.Kontam koji večeras da pogledam...Preporučite mi dobar triler ili horor
Nije film, nego serija, Americam Horror Story, ja sam počela gledati drugu sezonu, Asylum
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.12.2012 13:29:09
amra_sa
IZVORNA PORUKA: palachinken
Neko veče gledala, super film, ko voli horore , snimljen po istinitoj priči http://www.imdb.com/title/tt0431021/ Inače volim filmove po istinitim događajima/pričama.Kontam koji večeras da pogledam...Preporučite mi dobar triler ili horor
Nije film, nego serija, Americam Horror Story, ja sam počela gledati drugu sezonu, Asylum
A ovaj ilm ti ima strasan sadrzaj... Cuj, serijski bira zrtve na internetu...
Valja i meni ujutro u 6 na noge lagane. Ja spavam dnevno po 3,4 sata u dvije ture obično, po noći i po danu. Zato sam vikendom kao zombi Volim ja horore i dobre psihološke trilere, nije ni čudno što vrištim u snu ponekad... Muž mi je davno rekao da će mi ih zabraniti...
Valja i meni ujutro u 6 na noge lagane. Ja spavam dnevno po 3,4 sata u dvije ture obično, po noći i po danu. Zato sam vikendom kao zombi Volim ja horore i dobre psihološke trilere, nije ni čudno što vrištim u snu ponekad... Muž mi je davno rekao da će mi ih zabraniti...
i ja volim horore, a trilere posebno......nisam odavno pogledala neki horor da sam se bas isprepadala, meni to vise sega
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 6.12.2012 23:14:09
amra_sa
IZVORNA PORUKA: bananica i ja volim horore, a trilere posebno......nisam odavno pogledala neki horor da sam se bas isprepadala, meni to vise sega
Ali je vrhunac kad iskopam neki horor iz 80-tih i 90-tih I meni su šega ali eto... Ne volim ni kad pretjeruju u kasapljenju... Meni je definitivno najstrašniji horor onaj naš domaći "Leptirica" Kad se sjetim prije rata ga gledala, kao dijete...Mjesec dana nisam smjela sama u školu Jedino njega ne bih smjela naveče sama odgledati ...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 6.12.2012 23:19:25
bananica
IZVORNA PORUKA: bananica i ja volim horore, a trilere posebno......nisam odavno pogledala neki horor da sam se bas isprepadala, meni to vise sega
Ali je vrhunac kad iskopam neki horor iz 80-tih i 90-tih I meni su šega ali eto... Ne volim ni kad pretjeruju u kasapljenju... Meni je definitivno najstrašniji horor onaj naš domaći "Leptirica" Kad se sjetim prije rata ga gledala, kao dijete...Mjesec dana nisam smjela sama u školu Jedino njega ne bih smjela naveče sama odgledati ...