Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 26.11.2012 9:47:22
pocahontas
IZVORNA PORUKA: ena23
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: ena23
duuuuug ali dobar.
zar ga nisi ranije gledala?
ovo je meni film svih vremena
da ni ja ne mogu vjerovati, ali tek sam ga sinoc prvi put gledala. vrh film. inace volim ovakve filmove, koji ostave dubok utisak, dok recimo romanticne komedije ne mogu ocima smisliti, a i "komedije" koje izlaze u zadnje vrjeme. ako znas jos ovakvih lijepih dobrih filmova sa nekom porukom javi se
na taj fazon s porukom meni je odličan i Zelena milja jačinu ima i Posljednji mohikanac..
ali nije nista tako dobro kao Legends of the Fall..u svim kategorijama 10-tka
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 26.11.2012 12:47:43
gvendolina
IZVORNA PORUKA: bambi7
IZVORNA PORUKA: amra_sa
IZVORNA PORUKA: Marija13
Preporucite mi kakvu domacu komediju (pod domacom mislim na cijelu bivsu jugu ) Ja vam preporucujem ako niste gledale "Paradu" sa odlicnim Nikolom Kojom u glavnoj ulozi
Mi nismo anđeli , Mrtav ladan , Tesna koža, Žikina dinastija itd ... Parada je
Kad porastem bicu kengur!
ja bi jos obavezno preporucila i film Zona zamfirova,za sve koji nisu gledali obavezno da pogledaju,a oni koji su gledali vrijedi pogledati ponovo
fenomenalan film sa izvrsnom muzikom,ja sam ga gledala 10-ak puta
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 26.11.2012 16:40:15
gvendolina
IZVORNA PORUKA: teacher75
mene je kod tog filma nerviralo sto pola nisam razumjela
nisam ni ja razumjela vecinu prvi put kada sam gledala danas sam ga ponovo gledala i skoro da znam tekst,narocito pjesama.mozda ga ipak nisam gledala samo desetak puta
Volim filmove koji u meni bude jake emocije i zelju da ih ponovo gledam
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 27.11.2012 22:34:36
madam x
IZVORNA PORUKA: henna ze
kraljev govor..
jao sjecanja jedne gejse mi je jedan od najdrazih..i ima ona neki..kad engleskinja uci djecu.od nekog kralja..ima ih stotinu..samo dok se sjetim kako se zvao...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.11.2012 0:30:44
bambi7
IZVORNA PORUKA: zinanina
kraljev govor..
jao sjecanja jedne gejse mi je jedan od najdrazih..i ima ona neki..kad engleskinja uci djecu.od nekog kralja..ima ih stotinu..samo dok se sjetim kako se zvao...
Gdje si ga gledala, živa bila, pomozi mi
Ako mislis na memoari jedne geise- imas na filmoviziji!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.11.2012 22:32:34
madam x
IZVORNA PORUKA: bambi7
IZVORNA PORUKA: zinanina
kraljev govor..
Gdje si ga gledala, živa bila, pomozi mi
Ako mislis na memoari jedne geise- imas na filmoviziji!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2012 19:08:46
MicoTico
Prije neki dan mm i ja bili u kinu i gledali Sumrak 4.dio http://www.youtube.com/watch?v=5xOSoONDpY4 i meni bio baš dobar, a mm samo što nije zaspao. Doduše, i jeste više za tinejdžere ( a i mi smo bili najstariji u kinu ), ali meni se sviđa.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.12.2012 23:19:40
amra_sa
Neko veče gledala, super film, ko voli horore , snimljen po istinitoj priči http://www.imdb.com/title/tt0431021/ Inače volim filmove po istinitim događajima/pričama.Kontam koji večeras da pogledam...Preporučite mi dobar triler ili horor
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.12.2012 8:21:20
palachinken
Neko veče gledala, super film, ko voli horore , snimljen po istinitoj priči http://www.imdb.com/title/tt0431021/ Inače volim filmove po istinitim događajima/pričama.Kontam koji večeras da pogledam...Preporučite mi dobar triler ili horor
Nije film, nego serija, Americam Horror Story, ja sam počela gledati drugu sezonu, Asylum
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.12.2012 10:12:16
leona81
IZVORNA PORUKA: palachinken
Nije film, nego serija, Americam Horror Story, ja sam počela gledati drugu sezonu, Asylum
uh ako se navucem na drugu sezonu belaj...prvu sam odgledala ja mislim za 2 dana. predobra je