Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.11.2012 8:27:16
pocahontas
sinoć gledah Colombianu..odličan i ovaj Građanin opasnih namjera (Law Abiding Citizen) je isto po mom ukusu, odličan
Looper s Bruce Willice je bezveze..krenula ga gledati i odustala također mi je spor, prespor i nisam ga mogla odgledati Extremely Loud & Incredibly Close
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.11.2012 22:21:01
ena23
fino mi dodje poruka da moj internet provider neda da se ova stranica otvori
ima neki snimak na jednoj nasoj stranici ali je uzasan, neko snimo kamerom u kinu
edit: sad sam na google translateu provjerila sta mi rece moj internet provider, elem: sud u holandiji zabranio otvaranje ove stranice, moj internet provider ulozio je zalbu na to ali mora se pridrzavati odluke suda do daljneg. eto pa ti dodji u svakakvu zemlju
< Poruku je uredio ena23 -- 21.11.2012 22:25:18 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.11.2012 23:02:22
Mirkica
Teacher onaj nas ljepotan se bio konkurisao za film 50Shads og Greys ali n azalost nisu ga uzeli uh sto bi uzivale hahahhahaa
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.11.2012 9:42:27
teacher75
IZVORNA PORUKA: palachinken
Water For Elephants , iznenadio me onaj šljašteći vampir, ipak zna da glumi
i meni je taj film jedan od boljih koje sam pogledala u poslednje vrijeme, a on zna stvarno da glumi, pa u nemilosrdnim gadovima je isto bilo odlican, ako mislis na onog njemca
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.11.2012 9:44:02
palachinken
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: palachinken
Water For Elephants , iznenadio me onaj šljašteći vampir, ipak zna da glumi
i meni je taj film jedan od boljih koje sam pogledala u poslednje vrijeme, a on zna stvarno da glumi, pa u nemilosrdnim gadovima je isto bilo odlican, ako mislis na onog njemca
A ne, mislim na glavnog glumca, Pattinsona. U Sumrak-filmovima mi je nako bezveze kao glumac, valjda ne može doći do izražaja zbog budaleština.