Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
simba pa tako i ja - u prvoj se udebljala 13 kg al slabo nesto ostalo, pa sam se nadala u ovoj nekih 29 kg pa da bar pola ostane.....
vesela ako se jos budem sexala ko luda i ovih 5 ce mi ispariti pa ne smijem
Pa to, ali džaba kad na nekog neće. A moja mama, npr, dobila 30 kila u prvoj trudnoći (sa mnom), ja se rodila ko paučak - 2800, i to me prenijela, i žena nikad nije smršala više. Doduše, rodila je nakon mene još dvoje.
Ja sam u 37 i udebljala sam se 9 kg :D Sad imam 68... Stomak mi je mali pa sam se sekirala zbog toga, ali me dr.kasnije umirio i rekao da je to normala A ja sam inace blizanka i kad sam se rodila imala sam 1200 Kaze tata da sam bila najruznija beba koju je ikad vidio
Prvih 6 mjeseci sam se ''uspjela'' udebljati cak 6 kg, s tim da sam sve zivo povracala, mucnine, nervoza uvijek sam se pitala ''otkud kile? od cega? '' hahaa eh i ocekivala sam da cu u ostatku trudnoce nabaciti troduplo vise, ali eto nisam dodala jos nekih 5,5 kg! I naravno super prosla, nisam ni imala neke pretjerane zelje sto se tice hrane, cak sam i manje jela !
Je li vaša majka dobila puno kilograma u trudnoći? Ako je, i to bi mogla biti posljedica vaše borbe s kilogramima. Istraživanja su pokazala kako postoji velika vjerovatnost da će žene koje u trudnoći nakupe previše kilograma imati bucmastu djecu što se može manifestirati i u kasnijoj dobi. šta mislite?
ma Iman ne brini - ja sam do nekih 13-14 tjedana bila u minusu 5 kg a jos mrsava! Ali od tad hB pocela dobivati-pomalo ali ipak dobivam - a beba super napreduje hB