Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Znaci zene drage svaka vam cast, mada mi apsolutno nije jasno kako se ne debljate u trudnoci, sram vas i stid bilo Ja sam 6 nedelja i vec sam +1, a kako brisem sve ispred sebe sve mi se cini da cu se na kraju morati tockovima umjesto nogama kretati
talisman ne mora da znači da ćeš se puno udebljati i ja na početku trudnoće dobijem koje kilce i onda stagniram sad sam 28 sedmica i prezadovoljna sam kak izgledam jesam narcis mislim nisam puno dobila kg, pa sam stoga zadovojna inače i ja sam za sebe mislima u prvoj trudnoći da ću dobiti 20 Kg, jer nisam sitna žena, ima me mašalla al na kraju samo 11 a sad mi svi govore da sam tanja nego što sam sa Ajšom bila u ovom periodu, no meni je to sve u pet deka samo se ti kreći, lijepo se hrani, ne prejedaj se i ne jedi kasno i sve je ok
< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.11.2012 12:24:26 >
da i u početku trudnoće nakako se stomo napuše, stalno se ženi piški pa djeluje da se ubembelila, al već u 3-4 mjesecu ustabili se situacija i onda sve ide normalno
MashaAllah, kud prije 30 sedmica Kao da si jučer objavila da si trudna. i ja sam u pocetku bila u minusu, ali nek si zdravo nadoknadi se to, meni se ni ovih 5kg ne primecuje i ja sam ko vesela narcis zadovoljna sam svojim izgledom
14tt+4, 2,5-3 kg, ovisno o danu, hehe! Taman sam cijelo ljeto izbacila kruh i pazila što jedem, a i zekala sam se da je to baš zato da bih imala prostora širiti se u trudnoći!
Ja sam 16+5 a u plusu sam 2kg. Ne primjeti se to puno na meni,samo mi se pupo vec pomalo vidi, a navece se bas napuse. Pazim sta jedem al jedem 4-5 puta na dan i moram jesti oko 22h navece jer ako ne jedem crknem od gladi u noci hihi.
30 sedmica i + 11 kg, prosle sedmice na kontroli beba je bila teska oko 1300, ja sam zadovoljna sa kg, sad imam 72, al ako Bog da sa 2 djece mislim da cu otici u minus
Uh, pa ti si super, ja vec sad imam 72 kg. Doduse, ja sam kad mi je J punio godinu dana bila mrsavija nego prije trudnoce, iscrpio me je bio totalno. Mozda i sad tako bude.
pozdrav drage dame... ja sam trudna 12 sedmica i nista se nisam udebljala od kad sam ostala trudna moja kilaza je ostala ista 52kg...bila sam kod ginekolog i rekla mu da se nisam udebljala nista i on mi je rekao da ne kukam jer cu poslije zaziliti za danima kad sam bila mrsava...pa sad ne znam a svi mi kazu da mi mozda beba raste pa se ja za to ne debljam...imam kontrolu za 10 dana pa cemo vidjeti sta ce dr reci...a inače jedem dobro ali ne bas toliko puno normalno....pozzzzz