|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
2.10.2012 22:04:19   
Alannah
40 sedmica,sutra termin i plus 18 kg.

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 2501
3.10.2012 9:16:04   
nidzi
Evo da se i ja prijavim..33 sedmica i 8 kg u plusu...al stomak mi je ogroman...svi me pitaju jel to skoro...malo mi i idu na zivce..pa govorim jeste..jos malo

(odgovor članu Alannah)
Neposredna veza do poruke: 2502
3.10.2012 12:06:45   
Full Moon
31. sedmica, plus 7 kg

(odgovor članu nidzi)
Neposredna veza do poruke: 2503
3.10.2012 12:48:07   
vila_7
jel vi brojite kile koliko ste se udebljale - u usporedbi sa kilazom prije trudnoce, ili npr. brojite i one koje ste izgubile i vratile? Npr. ako sam prije trudnoce imala 67,pa smrsala 5 kg prva 3 mjeseca (znaci na 62), a sad imam npr.74. Jel brojite i ovih 5 vracenih - po tom bi bilo 12 ili npr. moj ginekolog broji samo od prije trudnoce - znaci - 7 kg !?

valjda me neko skontao user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 2504
3.10.2012 14:48:21   
SelmaK
Ova trudnoca pocela sa 62 kg. Sada sam u 24. sedmici i na +6 kg sam. Ne znam sta da vam kazem, u odnosu na prvu trudnocu koja je pocela sa kilazom 58 kg, ovo je malo vise, no nadam se da nece otici bas previse. Niska sam, pa me malo zbog toga zabrinjava...jedem normalne kolicine hrane, ali zbog nekog polumirovanja koje mi je propisano od samog pocetka, kile se nekako vise "ljepe".

Znam da moje zdravlje znaci i bebino zdravlje, pa cu se truditi da ne pretjeram ni u kilazi, ali isto tako da ne lisavam dijete svakodnevnog unosa zdrave hrane :)

Aladin zivot mamin, 26.07.08.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2505
3.10.2012 14:50:33   
SelmaK
Vila_7: i moj doktor racuna kilazu od pocetka trudnoce, mada ja nisam nista gubila, vec samo dobivala do sada :)

(odgovor članu SelmaK)
Neposredna veza do poruke: 2506
4.10.2012 9:42:56   
Loretta
20 sedmica, i sad sam na -5 kg od startne kilaže user posted image s tim da sam bila dogurala na -7kg... nikad vitkija nisam bila hehe

(odgovor članu SelmaK)
Neposredna veza do poruke: 2507
4.10.2012 9:44:15   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: SelmaK

Vila_7: i moj doktor racuna kilazu od pocetka trudnoce, mada ja nisam nista gubila, vec samo dobivala do sada :)

a ima i to da se gubi? user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SelmaK)
Neposredna veza do poruke: 2508
4.10.2012 9:56:24   
mamine oci
ja sam 24 sedmica prvo mjerenje 64 kg,onda sam valjda gubila na kilazi nemama pojma sad imama 65kg tako da sam se samo 1 kg ugoija ako se to moze nazvati gojenjeuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2509
4.10.2012 9:58:41   
veeseelaa
čuj 1 kg?
do duše ja sam samo 2 kg, al sad će to da krene, mislim debljanjeuser posted image
dobro je ko je mršav ušao u trudnoću, njoj desetak kg više neće biti primjetno
al kad ja na 73 kg dodam 10 kg biće buc buc user posted image user posted image user posted image
no sve to niej binto, hB da su trudnoče uredne i da smo mi čile ko ose user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 2510
4.10.2012 10:06:21   
Full Moon
Ja racunam koliko sam imala kad sam saznala za trudnocu, i ja sam prva dva mjeseca gubila kg, ali to ne racunamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2511
4.10.2012 16:59:01   
Arminaa
Danas bila na kontroli, 24+0 sedmica i na +5 kg sam. Ja zadovoljna!

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 2512
4.10.2012 18:25:19   
irisss
25 sedmica + 5 kg

(odgovor članu Arminaa)
Neposredna veza do poruke: 2513
4.10.2012 20:56:55   
milenium

IZVORNA PORUKA: vila_7

jel vi brojite kile koliko ste se udebljale - u usporedbi sa kilazom prije trudnoce, ili npr. brojite i one koje ste izgubile i vratile? Npr. ako sam prije trudnoce imala 67,pa smrsala 5 kg prva 3 mjeseca (znaci na 62), a sad imam npr.74. Jel brojite i ovih 5 vracenih - po tom bi bilo 12 ili npr. moj ginekolog broji samo od prije trudnoce - znaci - 7 kg !?

valjda me neko skontao user posted image

kontam vilo,kontam jer i ja sam se to pitala. ginekolozi računaju od + oniloko koliko piše na prvom mjerenju. a naravno ako smo smršali pa kasnije povratili te kile i to je debljanje,trebalo bi se i to računat.
ja ću ovako,ako se puno udebljam računat ću od one kilaže s prvog vaganja,a ako se ne udebljam puno onda ću svima govoriti ukupne kile, i one dok sam se penjala iz minusa i one iz plusauser posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2514
4.10.2012 20:58:29   
sretna sam jako
Ja sam se u zadnjih mjesec dana udebljala 3 kila- i mogu vam rec da mi doktor bas i nije bio zadovoljan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 2515
4.10.2012 21:00:56   
vila_7
pa eto onda ja sa 30 tjedana samo 5.5 kg user posted image . Ja bih da to bude vise pa da mi ostane nesto i poslije poroda. ( s tim da sam vratila 5 kg koje sam izgubila prva 3 mjeseca pa bi bilo 10-al eto moj to ne racuna)

< Poruku je uredio vila_7 -- 4.10.2012 21:01:23 >

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 2516
4.10.2012 22:24:58   
SelmaK

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: SelmaK

a ima i to da se gubi? user posted image user posted image user posted image

Iskreno ja niti grama nisma izgubila do sada... valjda ce nestanak kila uslijediti intenzivno nakon poroda...uz mnogo vise svih fizickih aktivnosti user posted image

Neposredna veza do poruke: 2517
4.10.2012 22:47:35   
milenium

pa eto onda ja sa 30 tjedana samo 5.5 kg user posted image . Ja bih da to bude vise pa da mi ostane nesto i poslije poroda. ( s tim da sam vratila 5 kg koje sam izgubila prva 3 mjeseca pa bi bilo 10-al eto moj to ne racuna)

ti si vratila 5 izgubljenih i još 5 na to?jesam dobro skontala?pa to je user posted image
a zašto vilo da ti ostane nakon poroda?user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2518
5.10.2012 12:09:47   
vila_7
ma milenium ja sam ti mrsavica i uvijek se pretrpavam hranom a nece nikako da se primi...tako da bih ja bila sretna na ovu kilazu jos nekih 10 kg nabiti i da ostane bar pola! user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 2519
5.10.2012 13:32:56   
veeseelaa
ja ću biti zadovoljna ako bude kou prvoj trudnoći
+ 11 a nakon poroda -15,16 kg user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2520
5.10.2012 13:34:18   
irisss

ma milenium ja sam ti mrsavica i uvijek se pretrpavam hranom a nece nikako da se primi...tako da bih ja bila sretna na ovu kilazu jos nekih 10 kg nabiti i da ostane bar pola! user posted image

Pazi da ne požališuser posted image , znam nekoliko mršavica koje su se udebljale dosta u trudnoći i sad muku muče s tim kilama. Ja sam poprilićno mršava (bila)sad sam taman, ali sve što dobijem dodatno mislim skidati odmah poslije poroda.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2521
5.10.2012 13:37:30   
veeseelaa
ja mislim da se kile dobiju jer trudnica puno jede il jede hranu koja deblja, ne vjerujem u ono tako to kod mene

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu irisss)
Neposredna veza do poruke: 2522
5.10.2012 13:40:39   
simba00

IZVORNA PORUKA: irisss

Pazi da ne požališuser posted image , znam nekoliko mršavica koje su se udebljale dosta u trudnoći i sad muku muče s tim kilama. Ja sam poprilićno mršava (bila)sad sam taman, ali sve što dobijem dodatno mislim skidati odmah poslije poroda.

Evo ja sam mršavica koja se udebljala 25 kila u trudnoći. Jela sam sve što mi je došlo pod ruku, što @vesela kaže, deblja se od te hrane najviše, a još ako neko ima spor metabolizam... Meni je beba bila krupna na porodu, 4100, ali ni to ne mora biti od moje hrane. Sad, mjesec i po dana poslije poroda, vratila sam se na SVOJU KILAŽU, dakle izgubila sam 25 kila. Eto.

(odgovor članu irisss)
Neposredna veza do poruke: 2523
5.10.2012 13:41:30   
koka i po
stavi ruku na srce pa nam otkrij koliko si kg dobila do sadauser posted image
dok ne naguras 104kg. ko ja nije kriticnouser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 2524
5.10.2012 13:42:54   
simba00
I žalim za tim kilama, jer sam se nadala da će bar nešto ostati. Bila sam pravo mršava uvijek i radovala se trudnoći i zbog toga što ću se konačno nadebljati... Ali eto, sve ode, ne znam ni ja kako, idalje puno jedem al džaba.

(odgovor članu simba00)
Neposredna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *