Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam se u prvoj trudnoći udebljala oko 27 kg ,uh kad se samo sjetim ,puno sam jela,slabo sam se kretala,bilo je baš teško . Skinula sam pri porodu oko 9 kg , 4 mjeseca kasnije jos 13 kg . Sad sam u 12 sedmici trudnoće,stojim na 73 kg kao i prije trudnoce , nisam jos nista dobila,ovaj put cu da pazim ,jer prošli put sam imala bolne vene,otoke u na nogama,leđa su me boljela ,trnula mi ruka zbog pritiska na živce ,a sve od prevelike kilaže.
ja krupna od sebe imala 97kg ostalo mi od prve trudnoce onda se jos deblja i dostigla 97 sad sam 22 sedmica i imam 99kg eto sve ga 2kg a sta ce biti do kraja neznam daj boze da maximalno jos 9 kg dobijem jer nebi smjela nikako vise onda bi bila ko tenk ionako sma sreca visina me izvlaci
ja krupna od sebe imala 97kg ostalo mi od prve trudnoce onda se jos deblja i dostigla 97 sad sam 22 sedmica i imam 99kg eto sve ga 2kg a sta ce biti do kraja neznam daj boze da maximalno jos 9 kg dobijem jer nebi smjela nikako vise onda bi bila ko tenk ionako sma sreca visina me izvlaci
tebe visina izvlaci a meni fali jedno metar visine da budem tamam ...hahah
neizvlaci me tolko i meni bi pasalo d abudem ko stanga jos jedno ako nista 15 cm hahah haha ma sletit cemo nek smo zdrave pozz
ma samo neka su bebe zivei zdrave da sve bude kako treba i sto ti kazese samo neka je zdravlja a kile ce otici same ..... moja mama i samnom i sa bratom preko 30 kg dobila u trudnoci...kada je mene rodila dobila toliku upalu rane da je za manje od mjesec izgubila sve i mrsavija bila nego prije poroda ..a tako i s bratom...zato samo BOZE ZDRAVLJA.....
Mene je doktor danas na redovnoj kontroli ''napao'' pravo. Naime, od pocetka trudnoce udebljala sam se 3 kile, s tim da od zadnje kontrole koja je bila u 16. sedmici, nisam dobila ni grama. Sada sam 20. sedmica i dakle, jos uvijek stojim na 3 kile koje sam dobila do 16. sedmice. Da li je to premalo, trebam li biti zabrinuta? Pozdrav
P.S. Beba je hvala dragom Bogu dobro i napreduje bas kako treba, dakle, na nju se nije odrazilo.
mA ne sikiraj se ti bona, ne moja je greska bila, ja se zaustavila na 19 sedmici, a oono 29 priblizava se , ti samo opusteno jedi koliko mozes, nemoj pretjerivati ni jesti nazor, ni ja nemam neki apetit .trudnicki,, jedem normalno kao i prije 1,2 obraka kako mogu i to ne obilna obraka, al zato jedemmmm slatkooo basss puno ali sta me briga sve dok je moja bebana zdrava i fino se razvija i mama se ne sikira