Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Usput da pitam šta je potrebno za obnovu dječijeg doplatka? Meni nisu poslali obavještenje a evo ni dječiji.
Dokad se to predaje u NG?
Meni na uplatnici pisalo da treba obnoviti dokumente,mislim do 31.10.
Od standardnih dok treba ti: kucna lista ovjerena izjava da nemate auto kopije licnih karata i uvjerenja o prebivalistu rodni list bebe i dokumenti po kojoj osnovi primas doplatak (npr.rjesenje o invalidnosti,o bolesti djeteta....itd.),znas oni specificni dokumenti po kojoj osnovi si ostvarila pravo na doplatak
Ej, zene, ne mogu da iscitavam citavu temu, pa moze li mi neko reci ko ima pravo na 240 KM sest mjeseci nakon primitka zadnje naknade od 120 KM? Ja sam na birou i nisam imala pravo na djeciji doplatak ni na sokove i mlijeko ako to sta znaci
Ja svoje rješenje nisam ni vidjela, ali došao mi maloprije poštar i donio 630 KM... Kako je kod vas 400, je li ova prva isplata nešto ekstra veća ili je Novo Sarajevo darežljivo prema porodiljama?
hej cure mene su danas zvali iz opstine da dodzem potpisati rijesenje....potpisala sam ga i rekli su mi da je to to.kao papirologija je zavrsena i pise na rijesenju da cu dobivati 360 km.... a zanima me kad cu poceti dobivati novac..jel za 2 mj kako sam iz vasih postova procitala....
hej cure mene su danas zvali iz opstine da dodzem potpisati rijesenje....potpisala sam ga i rekli su mi da je to to.kao papirologija je zavrsena i pise na rijesenju da cu dobivati 360 km.... a zanima me kad cu poceti dobivati novac..jel za 2 mj kako sam iz vasih postova procitala....
Ja svoje rješenje nisam ni vidjela, ali došao mi maloprije poštar i donio 630 KM... Kako je kod vas 400, je li ova prva isplata nešto ekstra veća ili je Novo Sarajevo darežljivo prema porodiljama?
koji je datum otvaranja porodiljskog bolovanja? to ti je vr+jerovatno za dio avgusta i septembar
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Usput da pitam šta je potrebno za obnovu dječijeg doplatka? Meni nisu poslali obavještenje a evo ni dječiji.
Dokad se to predaje u NG?
Meni na uplatnici pisalo da treba obnoviti dokumente,mislim do 31.10.
Od standardnih dok treba ti: kucna lista ovjerena izjava da nemate auto kopije licnih karata i uvjerenja o prebivalistu rodni list bebe i dokumenti po kojoj osnovi primas doplatak (npr.rjesenje o invalidnosti,o bolesti djeteta....itd.),znas oni specificni dokumenti po kojoj osnovi si ostvarila pravo na doplatak
Hvaaala. Ma ne znam gdje je onaj papirić od prošlog doplatka. Otiću u pon aBd pa vidjeti,
bio nam oko 12h
a meni nije dolazio il mama nije cula zvono garant mu je bilo mrsko da se popne, mozda je bio previse popio. jel i tvoj onaj mrsavi sto je vazda pijan, tj. tukne na alkohol?