Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja zvala danas, kaže mi teta da mi je rješenje poslano prije mjesec dana... ali očito na pogrešnu adresu jer sam u međuvremenu preselila. Da li je to rješenje neophodno za nešto? Ja sam promijenila telefonski adresu pa ne znam kad treba taj novas stići- Mimmy, i ja sam Novo Sarajevo, javi ako šta saznaš.
Ja zvala danas, kaže mi teta da mi je rješenje poslano prije mjesec dana... ali očito na pogrešnu adresu jer sam u međuvremenu preselila. Da li je to rješenje neophodno za nešto? Ja sam promijenila telefonski adresu pa ne znam kad treba taj novas stići- Mimmy, i ja sam Novo Sarajevo, javi ako šta saznaš.
naravno da jeste neophodno...novac stiže na sdresu po rješenju....kako će znati gdje si
naravno da jeste neophodno...novac stiže na sdresu po rješenju....kako će znati gdje si
Pa ja sam joj danas na telefonu rekla da ne živim na toj adresi na koju su poslali rješenje. Promijenila je adresu, tako da će mi novac stići na ovu aktuelnu. Samo ne znam treba li mi to rješenje i je li ono put do novca ili samo obavijest meni lično. Nemam ga u ruci jer na toj adresi žive neki drugi ljudi.
Pa ja sam joj danas na telefonu rekla da ne živim na toj adresi na koju su poslali rješenje. Promijenila je adresu, tako da će mi novac stići na ovu aktuelnu. Samo ne znam treba li mi to rješenje i je li ono put do novca ili samo obavijest meni lično. Nemam ga u ruci jer na toj adresi žive neki drugi ljudi.
mene čudi da se rješenje nije vratilo u opštinu... ti ljudi nisu mogli pirmiti tvoje rješenje... ili je na pošti... telefonski ona jeste izmjemnila no možeš imati porbleme...sistem zatrokira a adresa po rješenju nije ta...jer ona neće raditi izmjenu rešenja ako ti ne doneseš zahtjeva za isto sa novom adresom d aje nazanče ...da imaš to pismeno... i rješenje bi trebala imati ...nakandu ćeš i bez njega primiti ali ako ti recimo zatreba d aga prekiše prije vrmena ili da dokažeš na kraju koja ti je bila prva nakda po rješenju...biće kasno d amu uđeš u trag