|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
18.10.2012 12:06:27   
vanili
Evo ja zvala postu u Svrakinom kazu nisu bile uplate user posted image ..

(odgovor članu piccollo2012)
Neposredna veza do poruke: 4576
18.10.2012 12:14:16   
hapymum

IZVORNA PORUKA: pero zdero

426....i drage moje ne ljutite se ali ovo je broj, a cifre su 0,1,2,...,9.
p.s. profesionalna deformacija matematicara user posted image

ma nije bitno jel cifra ili broj bitno je da dodje nadoknadauser posted image user posted image user posted image

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu pero zdero)
Neposredna veza do poruke: 4577
18.10.2012 12:33:44   
Anoniman
Bio postar, Ilidza, 426 KM.
Nikad manju nisam primila user posted image

(odgovor članu hapymum)
  Neposredna veza do poruke: 4578
18.10.2012 12:39:05   
indira24
zenice moje NG sutra,tako mi rekose sad u postiuser posted image user posted image

Svatko vidi kako izgledaš, ali ih malo zna ono što jesi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4579
18.10.2012 13:03:32   
Miimy
ja se nadam da ce i mene obradovati prodoih se 3.8. rjesenje dobila prije 10 dana vala bio bi red... ja sam N. Sarajevo

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu indira24)
Neposredna veza do poruke: 4580
18.10.2012 13:05:53   
zadd1
A za koji mjesec je sad isplata?

(odgovor članu indira24)
Neposredna veza do poruke: 4581
18.10.2012 13:10:41   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: indira24

zenice moje NG sutra,tako mi rekose sad u postiuser posted image user posted image

user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu indira24)
Neposredna veza do poruke: 4582
18.10.2012 13:17:27   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

Bio postar, Ilidza, 426 KM.
Nikad manju nisam primila user posted image

auuuu... a prošla 480... užas...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4583
18.10.2012 13:20:16   
piccollo2012
oleeee Indira24 imas kilo kocke i kafe od mene za mushtuluk heheheh ali ako bude:))) sutra

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 4584
18.10.2012 13:56:38   
piccollo2012
Evo i ja da potvrdim sutra su isplate za Novi Grad, sad smo zvali postu i na spisku smo za sutra... Sutra svi na prozore i za postarom...hehehe

(odgovor članu piccollo2012)
Neposredna veza do poruke: 4585
18.10.2012 14:41:06   
zadd1
za koji mjesec si sad dobila?Ja cekam svoju prvu,tako da i nisam bas upucena user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4586
18.10.2012 17:35:45   
smjeskica
zadd1, naknada je za prethodni mjesec, tj. za septembar...
pa stvarno nikad manja naknada nije bila... uzas...user posted image

moje januarsko sunce...

(odgovor članu zadd1)
Neposredna veza do poruke: 4587
18.10.2012 17:52:05   
Miimy
kako mogu provjeriti u posti jesam li na spisku koju postu zovem ja sam N. sarajevo grbavica

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu vanili)
Neposredna veza do poruke: 4588
18.10.2012 18:03:19   
bellla
mimmyc nazovi opstinu NS i pitaj da li si na popisu, bar sam ja takouser posted image

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 4589
18.10.2012 22:47:45   
KupusLivada

IZVORNA PORUKA: tarulata

http://www.sarajevo.ba/ba/files/pravilnik-porodilje-2011-bos.pdf

sta sta? prvi put cujem za ovo... koga kaci?

(odgovor članu tarulata)
Neposredna veza do poruke: 4590
18.10.2012 23:11:53   
simba00
Ja zvala danas, kaže mi teta da mi je rješenje poslano prije mjesec dana... ali očito na pogrešnu adresu jer sam u međuvremenu preselila. Da li je to rješenje neophodno za nešto? Ja sam promijenila telefonski adresu pa ne znam kad treba taj novas stići- Mimmy, i ja sam Novo Sarajevo, javi ako šta saznaš.

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 4591
18.10.2012 23:16:17   
animagical

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

IZVORNA PORUKA: tarulata

http://www.sarajevo.ba/ba/files/pravilnik-porodilje-2011-bos.pdf

sta sta? prvi put cujem za ovo... koga kaci?

ovo 360 je ona trinaesta naknada?

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 4592
18.10.2012 23:30:42   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: simba00

Ja zvala danas, kaže mi teta da mi je rješenje poslano prije mjesec dana... ali očito na pogrešnu adresu jer sam u međuvremenu preselila. Da li je to rješenje neophodno za nešto? Ja sam promijenila telefonski adresu pa ne znam kad treba taj novas stići- Mimmy, i ja sam Novo Sarajevo, javi ako šta saznaš.

naravno da jeste neophodno...novac stiže na sdresu po rješenju....kako će znati gdje siuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu simba00)
Neposredna veza do poruke: 4593
18.10.2012 23:33:53   
simba00

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

naravno da jeste neophodno...novac stiže na sdresu po rješenju....kako će znati gdje siuser posted image

Pa ja sam joj danas na telefonu rekla da ne živim na toj adresi na koju su poslali rješenje. Promijenila je adresu, tako da će mi novac stići na ovu aktuelnu. Samo ne znam treba li mi to rješenje i je li ono put do novca ili samo obavijest meni lično. Nemam ga u ruci jer na toj adresi žive neki drugi ljudi.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4594
18.10.2012 23:36:17   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Pa ja sam joj danas na telefonu rekla da ne živim na toj adresi na koju su poslali rješenje. Promijenila je adresu, tako da će mi novac stići na ovu aktuelnu. Samo ne znam treba li mi to rješenje i je li ono put do novca ili samo obavijest meni lično. Nemam ga u ruci jer na toj adresi žive neki drugi ljudi.

mene čudi da se rješenje nije vratilo u opštinu...
ti ljudi nisu mogli pirmiti tvoje rješenje...
ili je na pošti...
telefonski ona jeste izmjemnila no možeš imati porbleme...sistem zatrokira a adresa po rješenju nije ta...jer ona neće raditi izmjenu rešenja ako ti ne doneseš zahtjeva za isto sa novom adresom d aje nazanče ...da imaš to pismeno...
i rješenje bi trebala imati ...nakandu ćeš i bez njega primiti ali ako ti recimo zatreba d aga prekiše prije vrmena ili da dokažeš na kraju koja ti je bila prva nakda po rješenju...biće kasno d amu uđeš u trag

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu simba00)
Neposredna veza do poruke: 4595
19.10.2012 9:53:16   
sunid
Jesu li ovaj mjesec isplatitli i doplatke ili su prekinuli dok ne dobijemo nova rijesenja pa ce onda retroaktivno isplatiti sve?

9.12.2011. mamino sunce malo

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4596
19.10.2012 10:23:07   
between
ima li postara u NG?

(odgovor članu sunid)
Neposredna veza do poruke: 4597
19.10.2012 10:43:30   
tarulata
Izgleda da je juče samo na Ilidži bio.Ja sam u S.Gradu,nema ga još user posted image

(odgovor članu between)
Neposredna veza do poruke: 4598
19.10.2012 10:51:09   
drznica
bio je u NG ja cula ;) user posted image

Uspjeh je ujutro buditi se pored dva muškarca! Jedan kaže :"Dobro jutro draga", a drugi kaže :" Dobro jutro mama"

(odgovor članu tarulata)
Neposredna veza do poruke: 4599
19.10.2012 10:53:39   
drznica
bio i SG

Uspjeh je ujutro buditi se pored dva muškarca! Jedan kaže :"Dobro jutro draga", a drugi kaže :" Dobro jutro mama"

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

da li ste ?
felix

pozeljeli vi, zimu jesen ...... jesul vam dosadile ove nesnosne vrucine , sparine ...

da jesam (34%)

ne nisam (66%)

Broj svih glasova: 114

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *