Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam se porodila u julu, evo jos nema naknade, rjesenje dobila prije 2 mjeseca. Pa stvarno nema smisla. Kada dolazi postar? Meni su rekli od 15-20 og, ja sam u Novom Gradu.
ja sam tek nakon 5 mjeseci dobila nadoknadu, a ista nam opstina.
A taj novac koji pomimnjete od gradonacelnika je samo ta 13. ili se dobije jos koji put
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Drage moje,da li neka od vas zna kada postar dolazi kad je u pitanju opcina Ilijaš? Porodila sam se prije 20.dana i rjesenje mi je veoma brzo doslo,kad da ocekujem postara po prvi put
Ja sad srela postara i kaze nema jos cekova . Ja cekam 13. naknadu,zvala sam opstinu na spisku sam ali postar kaze da su juce bile samo dvije u opstini N.Sarajevo
i ja isto cekam tu 13-tu i na opcini sam N.Sarajevo...da li cemo to uopste dobiti ovaj mjesec????
Ja sam se porodila polovinom augusta, muž je odmah predao papire u Općinu ali otad nisam saznala apsolutno NIŠTA. Ni da postoji rješenje, ni bilo šta. Muž mi nije smotan , nije do toga - rekli su mu da će nas zvati kad "bude gotovo". Šta treba biti gotovo?
Ja nisam vidjela ni pare ni dinara od augusta, nit me ko zove. Općina Novo Sarajevo.
Hm sutra i ja zovem opstinu i postu da vidim kad bi moglo da se ocekuje, nestrpljivi smo jer su prve uplate u pitanju a bebach nam stigao 09.7. pa valjda smo sazreli za te silne pare hehehe...
Ja sam se porodila polovinom augusta, muž je odmah predao papire u Općinu ali otad nisam saznala apsolutno NIŠTA. Ni da postoji rješenje, ni bilo šta. Muž mi nije smotan , nije do toga - rekli su mu da će nas zvati kad "bude gotovo". Šta treba biti gotovo?
Ja nisam vidjela ni pare ni dinara od augusta, nit me ko zove. Općina Novo Sarajevo.
moj savjet spremi se sutra i pravac općina i vidi šta ti je sa rješenjem
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Slike u ofisu veeseelaa
Pitanje za ženice koje rade u ofisima.... da li na stolu, zidu i sl držite slike svojih najbližih i dal vam je isto "dozvoljeno" od strane pretpostavljenim?
Da, držim sliku, nikada mi šef nije rekao da nije prikladno (74%)
Ne, ne držim al neke moje kolege da (9%)
Ne, nije dozvoljeno (1%)
Smatram da slike obitelji nisu za prikazivanje na takav način na poslu (16%)
Broj svih glasova: 96
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!