Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam se porodila u julu, evo jos nema naknade, rjesenje dobila prije 2 mjeseca. Pa stvarno nema smisla. Kada dolazi postar? Meni su rekli od 15-20 og, ja sam u Novom Gradu.
I meni je tako bilo, 2 mjeseca sam cekala od dobijanja rjesenja. Znaci da bi sada u ovoj turi i ti trebala prvu primiti. A to kada dolazi sve zavisi, meni je pretprosli mjesec doslo 23. a prosli 14. tako da se to nikad tacno ne zna.
Heh Vanili evo i mi cekamo, cijelo jutro smo hodali po opstini i zvali postu ali niko nista ili ne zna ili nece da kaze... Rjesenje za porodiljsku dobili 28.8.2012 ali jos nikad nist. Dali je imao ko kakvih iskustava da nam skrati muke?:)
I ja isto evo cekam postara, pa ne daj Boze da od njih covjek zavisi, dijete bi bilo 3 mjeseca bez pelena. Neznam samo sta rade toliko. Da li ce nam dati sada sve sto nam nisu isplatili ?
Heh Vanili evo i mi cekamo, cijelo jutro smo hodali po opstini i zvali postu ali niko nista ili ne zna ili nece da kaze... Rjesenje za porodiljsku dobili 28.8.2012 ali jos nikad nist. Dali je imao ko kakvih iskustava da nam skrati muke?:)
ja sam se porodila 4.6. rješenje sam dobila nakon 2 sedmice, znači u drugoj polovini juna. prvu naknadu sam dobila u 8 mjesecu, i to naravno krajem mjeseca. tad su isplatili pred bajram tačno. većina dobije nadoknadu 2 mjeseca nakon dobijanja rješenja. kada dobiješ nadoknadu isplatiće ti sve zaostatke, od dana otvaranja porodiljskog bolovanja, što može biti 2 mjeseca ili 3 mjeseca kako se kome potrefi.
edit: pročitajte malo po temi pa ćete vidjeti da je svima isto.
< Poruku je uredio chuci -- 16.10.2012 13:51:10 >
Ja sam rodila 7.maja rjesenje stiglo za dvadewsetak dana , pare dobila tek prosli mjesec retroaktivno za 4 mjeseca. E sad ja sam prije toga zvala opstinu i zena je bila ljubazna provjerila zasto nisam dobijala i kao nije im bilo stiglo rijesenje iako je meni odmah stiglo to je bio razlog. Pa eto zovite pa provjeriti Opstina Novi grad je u pitanju. Nadam se redovno postaru ovaj mjesec :D tj prekosutra
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.