Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje htjela bih vas pitati kada se dobija 13-ta nadoknada jel kad i ove ostale, primila sam 12-tu naknadu i da li bih mogla ocekivati ovaj mjesec 13-tu koliko se ceka??Koga bih mogla nazvati da provjerim da li sam na spisku, zvala sam opstinu novi grad i nikad se niko ne javlja...
Novi Grad 483. postar mi kaze trazio me u subotu i ostavio zuti papiric da idem u postu po pare od gradonacelnika?! kakve su to pare? ovo mi je 9 mjesec da primam tako da nije ona 13ta naknada,je li se 13ta dobiva uvijek kad sve primis ili moze doci i ranije?!
a 13-ta ide kao 13-ta nemoze doci ranije... to su jos neke zene dobivale, ja licno nisam nikad a ovo mi je 8 naknada. neznam ni ja na osnovu cega se to dobije.
chuci ja sam prije 3 mj dobila manju naknadu od svih. razlika je bila 7km al to je svaki mjesec kod nekoga, a kazu mi da se to na kraju sve isplati, kao te razlike.
Haha i ja sam dobila nekad u junu pare od gradonacelnika a prestala dobijati naknadu u maju.meni je to bilo totalno kul bas te fino iznenade te pare :)ni ja ne znam zašto sam dobila te pare a garant i to malo pred izbore da nas poguraju :-)
da li se u isto vrijeme isplacuju naknade i za zaposlene i za nezaposlene porodilje? i da li je nekome bio postor u centru? ja cekam prvu naknadu, porodila sam se 14. 07. pa se nadam ovaj mjesec ali evo nema jos a vidim da su neke zenice vec dobile ima par dana.
Meni danas rece jedna zena koja ima malu bebu da su joj neki dan u opstini (Novi Grad) rekli da ce nakon sto primi svih 12 naknada od, eh sad ne zna tacno, od nacelnika ili gradonacelnika, dobiti jos 1000 KM (rasporedjenu u nekoliko rata) sve porodilje. Da li je jos neko cuo za ovo?
Meni danas rece jedna zena koja ima malu bebu da su joj neki dan u opstini (Novi Grad) rekli da ce nakon sto primi svih 12 naknada od, eh sad ne zna tacno, od nacelnika ili gradonacelnika, dobiti jos 1000 KM (rasporedjenu u nekoliko rata) sve porodilje. Da li je jos neko cuo za ovo?
zna li neko jeli dolazio poštar u neke druge dijelove S.Grada,osim Bistrika????Ja ga čekam,a on ne dolazi,ili je bio pa da smo se nekako mimoišli...uffffffff
Meni nista nije jasno Ja primam naknadu 12o km kao nezaposlena majka. Nakon trece dobivene naknade pocela sam dobivati i 220 km od grada Sarajeva. Prosli mjesec sam dobila nekih 240+220 km od Grada pa mi nije jasno da li je to zadnja isplata od Grada (jer sam ih dobila vec 6)ili je necija greska? Opcina Stari Grad
< Poruku je uredio lala mak -- 27.9.2012 14:39:25 >
drage moje ja sam se porodila 05,07 2012,tek prije petnaestak dana sam dobila rjesenje o iznosu na porodiljsku naknadu u opstini stari grad pa jel zna neko kada ce konacno te isplate
vjerovatno ćeš dobiti nadoknadu tek sljedeći mjesec. rijetko se desi da dobiješ isplatu u istom mjesecu u kojem ti je stiglo rješenje. onda ti isplate sve zaostatke odjednom.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.