Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Može li mi iko odgovoriti: dobila sam informaciju od jedne friske porodilje da se pored kantonskih 120KM (za one na birou ili neosigurane), dobija i od Grada Sarajeva neka poprilicno velika svota novca (kako ona kaze oko 2000 za godinu dana), u nekoliko navrata..pa i jednokratna novcana pomoc od opcine itd. nemogu naci na ovoj temi, previse je postova, bas me zanima sta sve zene dobivaju..a ja sam nedavno pisala kako nisam ni na birou, niti radim, nemam nikakvo osiguranje- da li to isto i mene sljeduje??? hvala vam
ja sam zvala opstinu da vidim sta je sa mojim rjesenjem predala papire prije 20 dana kaze rjesenje na kucanju dobicete na adresu jel to znaci da novac mogu ocekivati tek sljedeci mjesec
Drage moje htjela bih vas pitati kada se dobija 13-ta nadoknada jel kad i ove ostale, primila sam 12-tu naknadu i da li bih mogla ocekivati ovaj mjesec 13-tu koliko se ceka??Koga bih mogla nazvati da provjerim da li sam na spisku, zvala sam opstinu novi grad i nikad se niko ne javlja...
Mene zanima nešto... Jednom sam od gradske uprave (prije oko 4 mj) primila nekih 200 KM (sad se ne sjećam tačno koliko). Nije mi ni danas jasno za šta je to bilo, pa ako neko zna, bila bih zahvalna.
A i mene zanima kada se dobija ta 13ta naknada, s obzirom da nam je ovaj mjesec 12ta naknada.
Ima li još nekih naknada koje dobijaju nezaposlene majke?
Hvala.
pa kako tako malo a ove zene dobivaju ud rugim opcinama i po 480 km jesu li i one nezaposlene
kakavi bona... pa gdje bi mogla biti tolika razlika... nazalost, ali samo zaposlene dobijaju toliko... iako bi po meni trebalo biti jednako, ali kakva nam je drzava...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.