Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 13.4.2012 12:18:11
lepetetka
Malenaa draga nisam znala, ovih dana il nemam kompa a kada imam komp nemam konekciju, pa sam van događaja, žao mi je što je Dinči bio bolestan tako, dušica draga, nadam se da je puno bolje, i da one oke vesele opet jaaaako zaigraju ljubni ga jednom, a ako ti nešto zatreba zovi blizu smo ha ja...
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 13.4.2012 12:28:44
malenaa
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
I ja to uvijek kazem Dabogda niko gore ne dosao. Ma meni je cetvrtu noc dosla jedna sestrica i pitala me hocu li taj krevet da se ne patim, ali kad sam vidjela u kakvom je stanju ja sam joj se samo zahvalila Mislim da je stvarno tuzno da bolnica koja je obnovljena i toliko ulozeno u nju da nema dva tri kreveta za majke koje imaju male bebe.
jeste mila grozno je za mame , roditelje... ali sto se njih samih tice tj osobljA ok su... jako premoreni i uposleni to mogu reci, nisam niti jednog trenutka bilo koje smjene vidjela da neko od njih sjedi, sto na sat furaju, djeca dolaze... brizni su i hvala im od srca na tome.. meni je samo cudno kad mi zene rekose da mi te stolice placamo 30km??? preko socijalnog to se sve naplacuje... pa eto... toliko je vrijedan i krevet. ali zlu ne trebalo i na rukama bi covjek spavao... ja nisam ni spavala, hodala, sjedila... previjala se... milovala dinu... plakala... i sve u krug :)) sad je misic dobar , evo igra se i ne mogu vjerovati da mu izmamih osmijeh sa cokoladom za kuhanje :)) jojjj... nije je mogao smisliti ... lepetetka-ljubavi hvala ti puno, kao da si dosla... sad je ok, nema proljeva nikako od jutros... pa mojoj sreci kraja nema,nadam se da nece ni biti. ljubim vas
< Poruku je uredio malenaa -- 13.4.2012 12:32:28 >
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 1.8.2012 10:38:25
Hanady RR
da nam se mame ubrzo jave sa svojom dječicom...zdravi i veseli i doma malena hate
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 1.8.2012 10:53:39
Mirkica
IZVORNA PORUKA: palachinken
malenaa, hatepsut, da vam djeca što prije ozdrave
pridruzujem se
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 1.8.2012 11:21:49
ziki
Melena, Hate brzo ozdravljenje dječici
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 1.8.2012 23:43:07
malenaa
drage moje hvala svima od srca, uh dusa me boli kad vidim da smo i na predhodnoj stranici bili u bolnici :( bas nam se zaredali, il sam ja il maleni :( ne ponovilo se... kuci smo,macak paja, snizili smo temo ali smo vidjeli da je i grlo upaljeno i zagnojeno. pa i to pogorsava sigurno situaciju, sutrakontrola i nalazi abd :) ljubim vas sve redom puno i hvala na neizmjernoj pomoci i utjehi u svakoj nedaci...
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 1.8.2012 23:47:03
klemzi
Malenaaa ja tek sad vidjeh....čuvajte se....poljubaca milion ti šaljemo iz tvog grada... Šta nam je sa Hate, šta je njenom malenom