Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 11.4.2012 22:44:43
malenaa
Drage moje pisem sa mobitela... Hvala vam svima i na pozivima postovima i porukama. grozno sam ne pozeliti ni dusmanu.. drugi put nas vracaju na lezanje sad na 7. sprat jucer otpusteni iz dnevn bolnice. grozan je kuci bio sta god unese od tecnosti izbaci. jednom trenutku dijete se pocelo previjati gubiti svijest i okrenu ocima... gluho bilo... I ovdje ima proljev ali manje. na infuziji citav dan je i sad je zaspao. cuvajte zenice djecu stotine djece je samo danas stiglo sa istim simptomima a nema mjesta u bolnici. virus je grozan.. ljubim vas puno hvala vam
< Poruku je uredio malenaa -- 11.4.2012 22:51:12 >
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 11.4.2012 23:22:10
niki83
Samo da pruzimo rijeci podrske Bas mi je zao sto ste stigli do bolnice..ali oporavit ce se bebac brzo aBd, vidjeces kako oni brzo vrate i snagu i kilograme..sad je najvaznije da ne gubi tecnost..Sretno
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 11.4.2012 23:37:57
klemzi
Malenaaa brzo nam ozdravite...čuvajte se...ljubim vas
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 12.4.2012 12:59:34
ElmaB
IZVORNA PORUKA: malenaa
Drage moje pisem sa mobitela... Hvala vam svima i na pozivima postovima i porukama. grozno sam ne pozeliti ni dusmanu.. drugi put nas vracaju na lezanje sad na 7. sprat jucer otpusteni iz dnevn bolnice. grozan je kuci bio sta god unese od tecnosti izbaci. jednom trenutku dijete se pocelo previjati gubiti svijest i okrenu ocima... gluho bilo... I ovdje ima proljev ali manje. na infuziji citav dan je i sad je zaspao. cuvajte zenice djecu stotine djece je samo danas stiglo sa istim simptomima a nema mjesta u bolnici. virus je grozan.. ljubim vas puno hvala vam
A znači nije mi se učinilo da sam jučer vidjela tvoga muža ispred Jezera! Draga Dinka, želim ljepotanu brz oporavak, a tebi, draga čuvaj, znam kroz šta prolaziš, jer sam ja to tri puta doživjela. Kisssssssssss
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 13.4.2012 11:49:10
malenaa
Drage moje napokon smo kuci...sino smo izasli... bolji je nalaz puno .do danas nam nisu htijeli dati otpusno pismo zbog mogucnosti povratka...ali evo vratismo se sa pregleda i jupiiii malac je super ostaje samo da jede i nadoknadi sve izgubljeno . dijete zeljno kao iz rata da samo kaze lizne cokoladicu dusa moja. jutros vec gore vidjeh 5ero nove djece.. oni otpustaju pacijente i prije vremena na kucno lijecenje jer nema.mjesta za novu djecu. ne dao bog nikome... ja sam slomljena modrice imam po kukovima od stolicai namjestanja po noci... ali neka nista mi nije smetalo samo da mu je bolje ljubim. vas sve redom hvala vam do neba svakoj posebno..lijepo je zmati fa neko i virtuelno brine o mom piletu volim vas puno
< Poruku je uredio malenaa -- 13.4.2012 11:51:02 >
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 13.4.2012 11:52:55
*pcelica*
Drage moje napokon smo kuci...sino smo izasli... bolji je nalaz puno .do danas nam nisu htijeli dati otpusno pismo zbog mogucnosti povratka...ali evo vratismo se sa pregleda i jupiiii malac je super ostaje samo da jede i nadoknadi sve izgubljeno . dijete zepjno kao iz rata da samo kaze lizne cokoladicu dusa moja. jutros vec gore vidjeh 5ero nove djece.. oni otpustaju pacijente i prije vremena na kucno lijecenje jer nema.mjesta za novu djecu. ne dao bog nikome... ja sam slomljena modrice imam po kukovima od stolicai namjestanja po noci... ali neka nista mi nije smetalo samo da mu je bolje ljubim. vas sve redom hvala vam do neba svakoj posebno..lijepo je zmati fa neko i virtuelno brine o mom piletu volim vas puno
Hvala Bogu da mu je bolje. Najgore ste pregurali brzo ce se on sad oporaviti. Sto se tice bolnice znam kako ti je bilo. Jer sam i ja gore lezala, a jesu li ti bar ponudili one krevete sto se rasklapaju. Meni je sestra davala taj krevet ali ja odbila jer je bio pun prasine pa sam se lomila na stolici
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 13.4.2012 12:00:52
ciciban26
Drage moje napokon smo kuci...sino smo izasli... bolji je nalaz puno .do danas nam nisu htijeli dati otpusno pismo zbog mogucnosti povratka...ali evo vratismo se sa pregleda i jupiiii malac je super ostaje samo da jede i nadoknadi sve izgubljeno . dijete zeljno kao iz rata da samo kaze lizne cokoladicu dusa moja. jutros vec gore vidjeh 5ero nove djece.. oni otpustaju pacijente i prije vremena na kucno lijecenje jer nema.mjesta za novu djecu. ne dao bog nikome... ja sam slomljena modrice imam po kukovima od stolicai namjestanja po noci... ali neka nista mi nije smetalo samo da mu je bolje ljubim. vas sve redom hvala vam do neba svakoj posebno..lijepo je zmati fa neko i virtuelno brine o mom piletu volim vas puno
Bas dobra vijest da je bebac bolje..Ljubimo vas i zelimo da sto prije ozdravi i jede cokoladu u zeljenim kolicinama
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 13.4.2012 12:07:44
malenaa
Ma nista mi nisu ponudilu cak sam isla zbog bolova i preko puta na pregled kod ginekologa nije njih bss briga... nek vam ksze muz dodje il neko ako ne mozete. ali ja nikome nisam dala da noci o sim menee nema danse da sam ga mogla ostaviti.. bilo je zena i na velikom krevetu i mama na rasklopivom ali najvise nas na stolicama. proslo... me ponovilo se nikad. ljubimmmn
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 13.4.2012 12:11:41
*pcelica*
I ja to uvijek kazem Dabogda niko gore ne dosao. Ma meni je cetvrtu noc dosla jedna sestrica i pitala me hocu li taj krevet da se ne patim, ali kad sam vidjela u kakvom je stanju ja sam joj se samo zahvalila Mislim da je stvarno tuzno da bolnica koja je obnovljena i toliko ulozeno u nju da nema dva tri kreveta za majke koje imaju male bebe.