|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit...
5.8.2012 17:27:56   
aboni76
A joj Mersudina, kako sad to user posted image . Mogu misliti kako si se razočarala....Baš mi je žao...Pokušaj misliti pozitvno, ako bog da slijedeći mjesec ideš po svoju user posted image

Sretno curama koje su u postupku!

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 476
5.8.2012 20:36:13   
sabas
Elice brako kokice idemo dalje aBd ocekujemo i sutra super vijesti user posted image
Mersudina zao mi je sto se ET odgadja slijedeci mjesec , ali oni znaju bolje od nas prvo sanirraj dobro sebe pa skroz zdrava po svoje mrvice user posted image

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu aboni76)
Neposredna veza do poruke: 477
6.8.2012 9:40:26   
mersudina 27
Djevojke pozdrav user posted image user posted image zao mi jest zbog ET ali brzo ce proc mjesec dana,moje mrvice ce cekati.Samo da mi je, da se sve smiri i da se ja vratim u normalu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 478
6.8.2012 14:24:33   
anaši1507
Elice sretno i da nam javiš lijepe vijesti!!!! user posted image

(odgovor članu mersudina 27)
Neposredna veza do poruke: 479
6.8.2012 20:42:12   
kokouli
Elice ndam se d je bio ET,Mersudin kakosi ,nadam se da ti nije neki ozbiljan problem u pitanju,iako ne mogu ni da pretpostavim razlog zbog kojeg su odgodili ET,ako nisu trazili brisova prije postupka to nije ok,ipak postupak ivf trazi vrlo podrobne analize oba partnera ,imunoloski sistem ,kompletnu krvnu sliku ,jer to je tako delikatno za nevjerovati,zelim ti da se oporavis i da bude sve ok iduci mjesec.

(odgovor članu anaši1507)
Neposredna veza do poruke: 480
6.8.2012 20:48:21   
kokouli
Citala sam ovaj forum ,vidim da ti u hadzicima gledaju samo estradiol i progesteron ,a sta je s prolaktinom ,sa ostalim hormonima ,da li vade jos sto osim ta 2,molim odgovor ko zna .

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 481
6.8.2012 21:19:28   
mersudina 27
Pozdrav Kokuli ja sam hvala Bogu dobro,sve se polako smiruje i dolazi na svoje mjesto,ali ET je ipak odgodjen,dr.ne zeli riskirati da zbog nekakvih problemcica postupak ne uspije i da dovede moje zdravlje u pitanje.Sto se tice brisova,krvne slike(imunoloska i serioloska ispitivanja oba partnera)dr.obavezno trazi.Pred sami postupak ja sam imala hormone uradjene drugi dan men.i bili su ok,tako da je on samo trazio progesteron i estradiol da uradim kod njih.Dr.je stvarno divan i trazi mnogo vise nalaza nego sto traze u nekim dr.klinikama,to mogu potvrditi i cure koje su bile kod njih.Mene su za ova tri dana non stop zvali i pitali kako sam,dva puta sam bila na klinici dje su bukvalno igrali oko mene.Ja im se svima zahvaljujem od srca.Kokuli user posted image user posted image

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 482
6.8.2012 22:49:21   
Elica 5
Ženice moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sve vas,,,,, ET,, je bio danas i eto mamina djeca su kod mene na čuvanju nadam se da će tu ostati narednih 9 mjeseci,,,,,,, nadam se da će im se dopasti kod mene...... ljubim vas sve

1.ICSI-2010-mis.ab. u 11.
4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690
Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica"
16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3

Neposredna veza do poruke: 483
6.8.2012 23:08:53   
dijana79
drage moje cure sretno user posted image user posted image
Elice 5 user posted image user posted image nadam se da će im u pupi biti najljepše user posted image

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 484
7.8.2012 8:00:00   
Mia

IZVORNA PORUKA: Elica 5

Ženice moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sve vas,,,,, ET,, je bio danas i eto mamina djeca su kod mene na čuvanju nadam se da će tu ostati narednih 9 mjeseci,,,,,,, nadam se da će im se dopasti kod mene...... ljubim vas sve

Ja sam sigurna da im nigdje na svijetu ne bi bilo bolje nego upravo tu gdje jesu i ja im zelim da tu ostanu narednih user posted image i da onda na najlaksi nacin dodju na ovaj svijet user posted image Elice draga od srca navijamo za tebe i tvoje mrvice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 485
7.8.2012 9:08:56   
mersudina 27
Elice user posted image user posted image user posted image user posted image od srca navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 486
7.8.2012 10:09:17   
aboni76
Elice user posted image user posted image user posted image , nadam se da će se bebice čvrsto uhvatiti za mamicu user posted image ...Sretno i javljaj nam novosti user posted image

Neposredna veza do poruke: 487
7.8.2012 11:39:26   
Elica 5
Hvala,,,, mile moje ja se nadam da će ostati trudim se da im bude lijepo,,,,,,, user posted image user posted image

1.ICSI-2010-mis.ab. u 11.
4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690
Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica"
16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3

(odgovor članu aboni76)
Neposredna veza do poruke: 488
7.8.2012 12:31:20   
anaši1507
Elice user posted image  user posted image  stižu tvoje user posted image  user posted image  

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 489
8.8.2012 10:48:25   
kokouli
Elice5 user posted image user posted image user posted image ,sretno i samo odmaraj ne opterecuj se ,user posted image ni zasta i sve bude dobro.Mersudina 27 odmaraj pa iduci mjesec abd pouser posted image .

(odgovor članu anaši1507)
Neposredna veza do poruke: 490
8.8.2012 21:14:07   
san4
Elice,tako mi je drago zbog tebe,samo pozitivno,pozitine misli privlace pozitivne stvariuser posted image
Mersudina,najbitnije je da si ti dobro,brzo ce proci mjesec,a onda,ako Bog da po svoje bebe!

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 491
9.8.2012 21:43:20   
ljubavzaljubav1978
Elice, drzim fige!!!!user posted image

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 492
9.8.2012 21:47:52   
ljubavzaljubav1978
Delila, mi smo radili u Bahceci klinici hromosome, na nalazu pisalo da je uredan te da je ok broj xx odnosno xy hromosoma. Dalje nismo nista radili, doktor je smatrao da nema potrebe za daljom analizom na tom nivou. Cijena 500 KM za oboje. Trenutno nismo krenuli sa postupkom, ja cekam da me malo popusti posao pa da bez stresa (bar s te strane) pocnem sa svim. Nadam se septembru....i uspjehu aBd.

(odgovor članu ljubavzaljubav1978)
Neposredna veza do poruke: 493
9.8.2012 21:54:18   
Leva
Elice sretno user posted image
Da li ste za to da pokusamo promijeniti naziv teme, ovaj naziv me izludjuje. Mozda da je promijene u IVF centar Bahceci?
Ljubav jesu li vam sa klinike trazili tu pretragu ili je to bilo na vase insistiranje?

< Poruku je uredio Leva -- 9.8.2012 21:55:16 >

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

Neposredna veza do poruke: 494
10.8.2012 9:25:50   
Leva
Svasta. Iskreno da vam kazem sam sokirana jer cisto sumnjam da je bilo ko od ovih ostalih platio reklamuuser posted image Ako je to Visnjin odgovor onda je to zvanicna informacija i tu se na zalost ne moze uraditi mnogo. Nadam se da ce ljudi kojima trebaju adekvatne informacije uspjeti naci odgovore na svoja pitanja bez obzira koliko konfuzan naziv teme bio...

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

Neposredna veza do poruke: 495
10.8.2012 13:17:00   
ljubavzaljubav1978
Leva, jesu trazili su. Prema njihovim rijecima iz razloga sto sam prethodni put imala biohemijsku pa da utrvrde je li ili nije zbog toga.

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 496
10.8.2012 18:39:59   
kokouli
Pa ja po gradu zadnjih dana vidjela makar 3 bilborda velika na kojima se reklamira Bahceci klinika ,obratite paznju Sarajke i vidjecete ,ne znam sad jesu li dobacili do ovog foruma .

Neposredna veza do poruke: 497
10.8.2012 21:33:01   
miska32
Pozdrav devojke! Ja sam ovde po prvi put i molim za neku informaciju vise.
Mm ima azoo, stupili smo u kontakt sa osobljem iz Bahceci klinike i putem mail-a poslali sve rezultate mm-a za micro-tese koju ce raditi u septembru. Trazili su nam hormone, uz skrotuma, kariotip i mikrodeleciju y hromozoma, sto smo mi vec imali od pre par meseci. Hoce li neko da mi detaljnije objasni zasto moramo dolaziti na konsultacije, posto smo promenili vec 3 lekara, a i zivimo u inostranstvu i jako nam je komplikovano da dolazimo nekoliko puta u Sarajev? Da li mozda znate da je neko vec radio micro-tese u Sarajevu ili ce se u septembru raditi po prvi pu?
Molim vas sve sto znate na ovu temu, pisite!!!

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 498
11.8.2012 11:47:57   
sabas
miska 32 jo niko u sa nije radio micro tese , neke forumasice su vec dolazile na konsultacije (nije dr Emre) kod dr Envera Nasa forumasica SOS (ista dijagnoza)  je vec bila na konsultacijama i njm prima terapiju tako da ce ti ona bolje prenijeti iskustva
Mi aBd u septembru idemo u postupak, kod njih smo predali uzorke krvi za kariogram ,s-gram koji je za ICSI ja sam na kontracepciji ovaj mjesec pa se nadam da ce sve biti ok za postupak

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu miska32)
Neposredna veza do poruke: 499
11.8.2012 12:10:23   
miska32
Hvala Sabas puno. Stupicu u kontakt sa SOS da cujem detalje.
Ako saznas nesto novo, javljaj!

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *