|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit...
2.8.2012 15:51:25   
napolitanka
samo malo da pošaljem pozitivnih vibri za naše bockaliceuser posted image user posted image a i buduće, nek je sretnouser posted image

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu Amela86)
Neposredna veza do poruke: 426
2.8.2012 15:53:21   
Elica 5

IZVORNA PORUKA: AMELIC

Mersudina, Elice i ostale curice koje će uskoro u postupke nek vam je sa srećomuser posted image user posted image

Hvala mila punoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI-2010-mis.ab. u 11.
4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690
Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica"
16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 427
2.8.2012 15:54:22   
Elica 5

IZVORNA PORUKA: napolitanka

samo malo da pošaljem pozitivnih vibri za naše bockaliceuser posted image user posted image a i buduće, nek je sretnouser posted image

Napo naša draga,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hvala ti,,,,user posted image user posted image user posted image

16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 428
2.8.2012 15:59:01   
napolitanka

IZVORNA PORUKA: Elica 5

Napo naša draga,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hvala ti,,,,user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image uz tebe smo eliiiii user posted image

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 429
2.8.2012 16:02:40   
Elica 5

IZVORNA PORUKA: Elica 5

user posted image user posted image uz tebe smo eliiiii user posted image

Sutra je dan D,,,,,, nadam se samo dobrom ABD,,,, gdje nam je AVALONKA,,, ja sam navikla da je ona tu negdje uz mene,,,,,,,,user posted image user posted image

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 430
2.8.2012 17:20:04   
mersudina 27
Elice drzim ti fige za sutra,ne brini sve ci biti super,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 431
2.8.2012 18:12:11   
sabas
Elice :) sretno sutra da sve prodje hairli i da bude puno jajcadi
mersudina super reakcija bravo kokice , kada vidim tu brojku dobijem kompleks user posted image  aBd nece biti HS da se lijepo oplode i vrate mamici u pupu
Moj papa test jos nije gotov prije vise od mjeseca uradjen user posted image  Zvala medicinski fakultet da vidm jel gotov nalaz genatike kaze svi na kolektivnom ima samo dezurni - e cujte sada ovo osoba koja se javlja na info tel : 'Najvjerovatnije je i dezurni otisao ranije kuci jer su ostali na GO' haha umjesto da radi duplo razgulili prije kraja radnog vremena (zvala oko 14 radno vrijeme do 16

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu mersudina 27)
Neposredna veza do poruke: 432
2.8.2012 18:31:54   
sabas
Mesudina nisam jos krenula sa stimulacijom , nisam sigurna dal' cu sa august ciklusom ili cekat sept. nemam rezultate nalaza a i crknta sam od posla tako da mi je organizam u rasulu
Delila neznam iz kojeg si kantona , medicinski fakultet ima potpisan ugovor sa svim kantonima sem sa sarajevskim tako da hromosonski test (kariogram) se placa samo participacija neznam koliko A ako nisi osigurana onda 231KM po osobi -na medicinskom faxu (nalaz gotov za 10tak dana) Nazoves med.fax trazis da te prebace na genetiku A za one koji su iz kantona sa radi se na Kosevu Dip treci sprat Humana genetika , ali trenutno ne rade kariograme jer osoba koja obradjuje uzorke je odsutna , participacija po osobi 20 KM Inace rezultati se cekaju i po par mjeseci

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 433
2.8.2012 18:58:08   
Elica 5
Saboo,,,,,,, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 434
2.8.2012 19:59:06   
mersudina 27
Sabas onda je bolje sacekati sve nalaze,a usput ces malo i organizam dovesti u red.U svakom slucaju kako god odlucis neka je sa srecom.user posted image

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 435
3.8.2012 9:40:26   
mersudina 27
Elice drzim ti palceve,navijam za JS da ih bude sto vise user posted image user posted image user posted image sretno

Neposredna veza do poruke: 436
3.8.2012 12:32:11   
anaši1507
Draga Mersudina poslala sam ti pp
Elice kako je prošlo?

Neposredna veza do poruke: 437
3.8.2012 13:09:35   
anaši1507
Elice, kako je bilo??

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 438
3.8.2012 14:39:11   
delila1986
hvala na informacijama... ja sam iz ZE-Do kantona, predlazu mi da radim taj hromosomski test na klinici Bahceci ( Hadžici), ali ne znam koliko kosta...provjericu kad budem isla ponovo...ja sam dobila informaciju da taj test kosta oko 1500 km...pomalo mi je to apsurdno??? ali provjericu..hvala jos jednom...sretno...

"Molim Allaha da nas počasti saburom koji će nam biti put do sreće i uspjeha na oba svijeta, i da budemo od onih koji su divni Allahovi robovi i koji se mnogu kaju ! Amin!"

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 439
3.8.2012 15:17:55   
san4
Mersudina i Elice puno srece!Elice javi se sto prije.
Ja sam juce bila na konsultacijama i pregledu na klinici.doktor,tako mi je receno radi konsultacije i preglede do 14,pa mi je bilo malo teze izaci sa posla,te sam morala otvorit za samo za taj jedan dan bolovanje,da bi dosla na pregled.
Utisci su pozitivni,doktor je divan,odgovara na sve sto sam pitala,nisam se osjecala kao na traci.
Rekao mi je ono sto vec znam,ali vrijedi pokusati.Samo,moram biti na kontraceptivnim pilulama da dobijem krvarenje,posto sam sad u vjestacki izazvanoj menopauzi,kad pocne menstruacija da dodem na pregled.Ako bi sve bilo ok,naredni mjesec bi bila u postupku! A pilule bi pila da me zastiti od stvaranja novih cisti.
Tako da sam odlucila,moja VTO je u Bahceciju,ako Bog da!

(odgovor članu delila1986)
Neposredna veza do poruke: 440
3.8.2012 15:41:20   
AAvalon
Elice moja mila, mozda se nisam javljala, ali da znas da svaki dan pomislim na tebe, i Boga molim da se javis sa dobrim vijestima user posted image user posted image user posted image

samo cu ti ovo pozeljeti: neka ti ovo bude ako Bog da zadnji postupak i da konacno zagrlis svoju malu user posted image ili user posted image user posted image . amin.

naravno, i svim ostalim curama veliko sretno!!!!!

Dum spiro spero

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 441
3.8.2012 16:33:17   
mersudina 27
San 4 bravo za odluku user posted image user posted image neka je sa srecom,drzim fige da bude sve ok,i da sljedeci mjesec krenes sa stimulacijom.

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 442
3.8.2012 18:33:59   
sabas
delila vrati se par stranica ispred , mislim da je jedana forumasica radila kod njih hromosonski test (Bahceci) i nije kostao vise od 250 po osobi , a vec sam ti napisala da tvoj dr opste ili tvoj ginekolog moze da ti napise uputnicu i da nalaz uradis na medicinskom fakultetu samo platis participaciju (naravno ako si osigurana)

Neposredna veza do poruke: 443
3.8.2012 19:30:27   
Elica 5

IZVORNA PORUKA: AAvalon

Elice moja mila, mozda se nisam javljala, ali da znas da svaki dan pomislim na tebe, i Boga molim da se javis sa dobrim vijestima user posted image user posted image user posted image

samo cu ti ovo pozeljeti: neka ti ovo bude ako Bog da zadnji postupak i da konacno zagrlis svoju malu user posted image ili user posted image user posted image . amin.

naravno, i svim ostalim curama veliko sretno!!!!!

Hej,, moja draga pozitivna duša hvala ti puno puno,,,,,,, da te dragi Bog čuje i da nam usliši molitve svima,,, da nas obraduje,,,, znaj da mi je nekako falila ova tvoja podrška ljubim puno......

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 444
3.8.2012 19:35:14   
Elica 5

IZVORNA PORUKA: san4

Mersudina i Elice puno srece!Elice javi se sto prije.
Ja sam juce bila na konsultacijama i pregledu na klinici.doktor,tako mi je receno radi konsultacije i preglede do 14,pa mi je bilo malo teze izaci sa posla,te sam morala otvorit za samo za taj jedan dan bolovanje,da bi dosla na pregled.
Utisci su pozitivni,doktor je divan,odgovara na sve sto sam pitala,nisam se osjecala kao na traci.
Rekao mi je ono sto vec znam,ali vrijedi pokusati.Samo,moram biti na kontraceptivnim pilulama da dobijem krvarenje,posto sam sad u vjestacki izazvanoj menopauzi,kad pocne menstruacija da dodem na pregled.Ako bi sve bilo ok,naredni mjesec bi bila u postupku! A pilule bi pila da me zastiti od stvaranja novih cisti.
Tako da sam odlucila,moja VTO je u Bahceciju,ako Bog da!

Šta da ti kažem nego sretno,,,, drago mi je zbog tvoje odluke,,,,,,, bićemo jedni drugima podrška user posted image user posted image

evo i ja sam sad čekalica da mi jave da li se šta počelo dešavati nadam se da jeste,,,,, i da ću vam se sutra javiti sa lijepim vijestima,,, a punkcija je prošla hvala bogu bezbolno i svi su zaista za pohvalu.......

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 445
3.8.2012 20:37:35   
mersudina 27
Elice user posted image user posted image user posted image navijam za sutra.user posted image user posted image

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 446
4.8.2012 9:45:20   
anaši1507
Mersudina kako si nam?
ELICE kad je transfer?

Neposredna veza do poruke: 447
4.8.2012 9:53:34   
mersudina 27
Anaši hvala na pitanju,nije lose,sve pod kontrolom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaši1507)
Neposredna veza do poruke: 448
4.8.2012 9:57:46   
anaši1507
user posted image  user posted image  jesu te zvali?

Neposredna veza do poruke: 449
4.8.2012 10:32:49   
delila1986
hvala...pozzz

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *