|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit...
4.8.2012 13:50:59   
Leva
~~~~~ evo malo vibri za cekalice i njihove embrije user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu delila1986)
Neposredna veza do poruke: 451
4.8.2012 13:52:17   
Elica 5

IZVORNA PORUKA: anaši1507

Mersudina kako si nam?
ELICE kad je transfer?

Hej,,,ma ništa neznam eto bitno je da su moje bebice preživjele 24,, sata,,, sad ide dalje ono iščekivanje kao na iglama ali se uzdam u dragog Boga,,,, šaljem vam svima jedan vejiki vejiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI-2010-mis.ab. u 11.
4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690
Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica"
16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3

(odgovor članu anaši1507)
Neposredna veza do poruke: 452
4.8.2012 17:50:55   
napolitanka

IZVORNA PORUKA: Elica 5

IZVORNA PORUKA: anaši1507

Mersudina kako si nam?
ELICE kad je transfer?

Hej,,,ma ništa neznam eto bitno je da su moje bebice preživjele 24,, sata,,, sad ide dalje ono iščekivanje kao na iglama ali se uzdam u dragog Boga,,,, šaljem vam svima jedan vejiki vejiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image mashallah po hiljadu puta, idemo daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 453
4.8.2012 19:03:46   
kokouli
Elica 5 imas pp.Cure javljajte se ,jel bio ET kako ste ,sta ima novo.Cuvam palceve za srecu svake od vas .user posted image user posted image

(odgovor članu delila1986)
Neposredna veza do poruke: 454
4.8.2012 19:51:35   
Elica 5

IZVORNA PORUKA: kokouli

Elica 5 imas pp.Cure javljajte se ,jel bio ET kako ste ,sta ima novo.Cuvam palceve za srecu svake od vas .user posted image user posted image

Hej,,, nisam dobila tvoju poruku neznam pošto imaš samo 6,, objava da li možeš još uvjek poslati poruku,, jer nisam dobila pa ti pogledaj

16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 455
4.8.2012 19:57:43   
kokouli
Ne razumijem kakve ima veze koliko imamo objava ,nema veze ,pitala sam te kako si gdje nabavljala lijekove ,vidim da taj Puregon daju pa me zanima koja mu je cijena ,ovdje ga u apotekama nema uopste ,i da li ako kazem da sam bolje reagovala na Merional dr.bude pristao da mi ga daju umjesto Menopur ampula ,i pozeljela sam ti srecu u toj poruci sto je nisi dobila.

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 456
4.8.2012 19:58:55   
kokouli
Ja cu u septembru da se zadam u Hadzice....po user posted image

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 457
4.8.2012 21:17:10   
kokouli
Ima li iko ko je bio u Baceci da kaze cijenu Puregona ,hvala.

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 458
4.8.2012 21:30:01   
Shejna
Trebam savjet!
Moja snaha i brat imaju problem sa začećem.
Za sada nisu nigdje išli ali već 4 godine nema trudnoće.
Zanima me da li je potrebno tražiti uputnice ili mišljenja naših doktora, dakle doktora koji vodi moju snahu /mišljenje je da je sve ok - Helloooooo nakon 4 godine pokušavanja da je sve ok!!/.
Ili, je dovoljno otići u tu kliniku i možeš dobiti sve rezultate.
Šteta da tako jedna dobra klinika ne surađuje sa portalima kako bi imali više informacija.
Ovako tražimo informacije jedna od druge..............

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 459
4.8.2012 21:53:41   
san4
Shejna,oni mogu otici na kliniku bez icije preporuke.Samo,obrada steriliteta je dugotrajan posao.
Ako ste u Sa mozda da potrazite doktora Godinjaka,da se uradi obrada striliteta,a kasnije ce znati sta dalje!
Brat bi prvo trebao uraditi spermiogram,a njegova zena hormonali status,cervikalne i vaginalne briseve,poslije toga se radi ili hsg(prohodnost jajovoda ) ili dijagnosticka laparoskopija i histeroskopija.
Naravno,ovo je moje misljenje,a njima zelim srecu!
Veliki pozdrav za mersudinu i elicu!
Drzite se cure!user posted image

(odgovor članu Shejna)
Neposredna veza do poruke: 460
5.8.2012 11:02:03   
Elica 5

IZVORNA PORUKA: kokouli

Ne razumijem kakve ima veze koliko imamo objava ,nema veze ,pitala sam te kako si gdje nabavljala lijekove ,vidim da taj Puregon daju pa me zanima koja mu je cijena ,ovdje ga u apotekama nema uopste ,i da li ako kazem da sam bolje reagovala na Merional dr.bude pristao da mi ga daju umjesto Menopur ampula ,i pozeljela sam ti srecu u toj poruci sto je nisi dobila.

Hej,,, ma nijje ni bitno za poruku nemoj se zamarati ali znam po sebi da ispočetka nikom nisam mogla da pošaljem poruku,,,, a što se tiče lijekova ono što nema kod nas u apotekama kupuješ kod njih i ja sam sračunala da puregon 50 jedinca izađe 28 km i možda malo jače tako da nije uopšte skup jer sam ga kod reša čini mi se plaćala oko 40 km malo manje,,,,, tako da to imaš kod njih,,

Ašto se tiče ovog da si bolje reagovala na merional,, sve zavisi od hormona koje ti urade treći dan jer i ja sam mu rekla da sa puregonom nisam imala tri folikule a sa menopurom sam imala 10,,, doktor kaže nema veze on vidi po hormonima šta ti godi za početak i dao mi je Puregon i femaru za prvi pet dana,,,,

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 461
5.8.2012 11:09:59   
Elica 5
e nakon pet dana,,, slijedila je kontrola i tad mi je nastavio sa puregonom ali je uključio i menopur pa ti tad možeš njega pitati ako misliš da si bolje reagovala na merional,,, mada kad dođeš kod njih puno će ti biti jasnije i mislim da oni puno bolje znaju od nas šta će nam odgovarati jer ti vade i prate hormone i po tome određuju terapiju,,,,,bar to znam po sebi,,,,, ti ćeš to sama zaključiti,,,,

I hvala ti na tome što je pisalo u poruci,,,, ti pitaj sve što treba ja ako znam pisaću,,,,,user posted image user posted image user posted image user posted image i svima vam šaljem jedan velik od jedne nespavalice koja čitavu noć nije mogla spavati,,

Mersudina 27 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 462
5.8.2012 11:11:28   
Mia
Elice navijamo za tebe i tvoje male mrvice koje cekaju da se lijepo smjete u maminu pupu user posted image user posted image Ima li kakvvih novih vijesti? Kad ce aBd ET?

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 463
5.8.2012 11:12:40   
Elica 5

IZVORNA PORUKA: san4

Veliki pozdrav za mersudinu i elicu!
Drzite se cure!user posted image

Hvala mila držimo se samo što cijelu noć nisam spavala,,, user posted image user posted image ma ništa strašno user posted image

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 464
5.8.2012 11:15:02   
Elica 5
Hej Mia,,, hvala ti puno,,, pa ništa ti neznam samo me je juče zvala i rekla da su preživjeli 24 sata i da će me tek zvati u ponedjeljak ,,, jer nedjeljom valjdai nerade ako nema pacijenata,,, tako da bi sutra trebao biti taj treći dan ili kaže ako i bude više preživjelo da idu u srijedu na peti dan,,,, pa sam kao na iglama vjeruj,,,,,

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 465
5.8.2012 11:23:18   
Visnja RR
Elice sretno user posted image i da nam mrvice postanu bebice user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 466
5.8.2012 11:31:52   
Elica 5

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Elice sretno user posted image i da nam mrvice postanu bebice user posted image

Hvala,,, ti puno hoće abd,,, ja se od sveg srca nadam,,, user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 467
5.8.2012 11:38:39   
kokouli
Mislicu na tebe sve ove dane draga Elice ako bog da da se bebice odmah ugnijezde kod mame i ostanu tu ,zaista svako dobro ti zelim,i hvala ,pa to je dosta povoljna cijena tog lijeka ,kod nas ga nema naravno a i da ga ima mogu misliti samo koja bi mu cijena bila ,a taj menopur i merional su istog sastava fsh i lh ,a istina je da nisam na taj menopur nikako reaguvala ,npr .10 menopura mi daju ,kao da nisam nista dobila ,a od 6 merionala odlicni folikuli ,i tako ,naravno i u predhodnom postupku su mi vadili hormone tijekom procesa tako da razumijem sta govoris.

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 468
5.8.2012 11:43:31   
kokouli
I ne znam nekako se plasim te Femare ,svasta sam citala o tom lijeku al visim da ga daju i u drugim klinikama ,ma dobro sve je to dobro ,i bice abd.Jedva cekam da odem na konsultacije,i jos mi reci po koliko si ampula primala uz Femaru dnevno ,i kako poslije do punkcije .I da li se kod vas radi o Sekundarnom sterilitetu ,kod nas je to slucaj .....

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 469
5.8.2012 11:47:11   
Elica 5
Hvala ti još jednom,,,, i nadam se da sam ti bar malo pomogla,,,,kao što sam ti već rekla ako mogu pomoći tu sam,,,,, ti reče čini mi se da ćeš u septembru e pa neka ti je onda sa srećom sad će i to vrijeme proletjeti,,,, teško je ono vrijeme kad kreneš u postupak,,,od prvog dana znaš i sama razmišljaš kako ćeš reagovati na lijekove,, da li će biti folikula,, pa čekaš punkciju da li će biti ćelija,, pa onda da li će se oploditi i onda na kraju onaj zadnji šlag na tortu da li će se desiti čudo i da moja beta bude trocifrena,,, i to kad čovjek zaista skonta šta sve moramo proći u ovom postupku mislim da smo mi od čelika ma šta od čelika i on bih se stopio i savio pored ovolikog opterećena.. koje pregazi nas žene

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 470
5.8.2012 11:51:18   
Mia

IZVORNA PORUKA: Elica 5

Hej Mia,,, hvala ti puno,,, pa ništa ti neznam samo me je juče zvala i rekla da su preživjeli 24 sata i da će me tek zvati u ponedjeljak ,,, jer nedjeljom valjdai nerade ako nema pacijenata,,, tako da bi sutra trebao biti taj treći dan ili kaže ako i bude više preživjelo da idu u srijedu na peti dan,,,, pa sam kao na iglama vjeruj,,,,,

Draga moja, vjerujem ti. Mogu misliti kako ti je i kako si nervozna, lai bice to sve aBd uredu i ti ces nama u ovoj sedmici biti user posted image

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 471
5.8.2012 11:55:20   
Elica 5
Puregona 150 jedinica dnevno i femaru ujutro i uveče,,,, pet dana

Ma iskreno čula sam za femaru ali zaista se nisam nešto puno oko toga vrtila jer kad skontam sve ovo mi što primamo jednom pomaže drugom jako jako šteti tako da se iskreno bojim i misliti o posljedicama koje možda možemo imati poslije silnih terapija,,, ali nekako se iskrno ja vodim tim nisam sama,,, to me iskreno malo tješi..user posted image

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 472
5.8.2012 12:30:39   
kokouli
Ma svakako,ko bi se opteretio jos s tim ,i jeste meni je najgori dio nakon punkcije da kazu jel ima jajnih stanica ili ne ,to me je najvise cinilo nervoznom ,pa ipak sto kazes valja se nabockati tolikim hormonima ,ali eto da se to ne moze podnijeti valjda se ne bi ni radilo,sve je mac sa 2 ostrice kad pogledas ,otkud nam snaga ,kazu bog da toliko koliko covjek moze da podnese ni gram vise ni manje ,zato sretno svima user posted image user posted image

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 473
5.8.2012 14:47:25   
mersudina 27
Pozdrav zenice, samo da vam javim moje ET je odgodjen za sljedeci mjesec user posted image user posted image user posted image mrvice ce zamrznuti do sljedeceg ciklusa,jer imam nekakvih prokletih problemcica.Ljubim vas sve,jedan veliki user posted image user posted image user posted image Elice sretno i navijam za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 474
5.8.2012 15:55:09   
kokouli
Ma ne,kako za sljedeci mjesec ,kakvih problemcica Mersudina bas mi je zao ,cemu sad to,nadam se da nije nista ozbiljno,sta je u pitanju ako nisam suvise radoznala ,izvinjavam se.Drzi se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mersudina 27)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *