|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
24.7.2012 22:26:34   
Mia
mija75 user posted image user posted image user posted image ali user posted image user posted image user posted image za tvoj pozitivan stav! Zaista su u tim trenucima potrebni nadljdski napori da covjek pocne pozitivno razmisljati, ali ti si veeeliki borac i hrabrica i tvoja ce djeca aBd biti ponosna na tebe!

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1551
26.7.2012 9:59:25   
mija75
Hvala Mia,tesko jeste i to mnogo,ali ja sam vec pocela da se raspitujem za treci put da pripremim sve i da u januaru odmah predam. Kako vrjeme ide eto januara dok se okrenes i treca sreca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1552
26.7.2012 11:02:29   
ivana91
ivane,gdje ste?od moje trudnoće izgleda ništauser posted image .prksinoć mi mrvica bila smeđa,juče u par navrata malo više ali samo kada se obrišem.jutros malo više isto kada se obrišem i mrvica na ulošku.zvala sam kliniku rekli su mi da nastavim sa terapijom i da radim betu u ponedeljak.nema krvi pa ja ne gubim nadu još uvijek,nadam se da je bar jedna ostala.mada nemam nikakvih simptoma,grudi normalne i sve ostalo.user posted image
rekli mi da malo više odmaram,a ja čitavi vrijeme preležala i presjedila.neznam,teško je ali nadu još ne gubim.

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1553
26.7.2012 11:05:35   
ivana91
da i pitala sam ako se jedna ili dvije ostale da li može doći do krvarenja kažu da oni to neznaju.
šta bog da,idemo dalje.da,radila sam jutros test i pojavila se jedva primjetna roza linija mada to može biti i od utrogestana ali meni je dala bar mrvicu nade

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1554
26.7.2012 11:23:21   
mija75
Pisala sam ja neki dan da je moja prijateljica prokrvarila,ali ne mnogo i evo sad ima djevojcicu dvije godine. Kao rekli joj da je jedan ostao,a druki prokrvario tako da drzi se Ivana91 bice to sve u redu i bice user posted image  sigurno. Drzim ti fige i nemoj se mnogo sikirati,opusti se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1555
26.7.2012 11:28:03   
ivana91
nadam se mija75.hvala ti na podršciuser posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1556
26.7.2012 14:13:37   
ivanai
pozdrav cure moje meni se preksinoc laptop pokvario poludila sam dok ga opravili nismo. ivana91 samo hrabro meni ipak ta druga crtica na testu obecava. nadam se dace sve da bude u redu. kod mene jos uvjek nema nista nisam dobila al imam osjecaj od juce kao dace svakog trena krenuti tako da sam po cjeli dan u vc i virkam imasli ga. ivana1979 gdje si nam ti kako si?

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1557
26.7.2012 14:35:48   
ivanai
smarija vidim dasi tu kako si ti jel prosla hiperstimulacija kako su bebice?

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1558
26.7.2012 14:53:16   
ivana91
ivanai,neznam šta da ti kažem.mislim da od toga nema ništa,ali opet postoji neki tračak nade.nije to klasičnauser posted image nego nešto smeđe mada se danas malo pojačalo.
ma vidjećemo,šta bude biće...
navijam za tebe i ivanu1979 da vama uspije user posted image user posted image
i naravno svim ostalim curama koje čekaju betu i koje su u postupkuuser posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1559
26.7.2012 15:29:11   
smarija
tu sam HS je prosla drzala me tacno dva mjeseca jeste da su mi jajnici jos uvecani ali procice. Sto se tice ovog drugog nemam sta pametno napisati bile su prvo dvojke pa onda kod jedne srce kucalo dok je drugi gest.mjesak bio prazan ali bila sam zadovoljna i sa jednom bebicom i onda slijedi sok u 9-oj nedelji spontani samo srce prestalo kucati.
Ivanice drage drzim fige da kod vas bude sve ok.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1560
26.7.2012 15:56:14   
ivana91
smarija,baš mi je žaouser posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1561
26.7.2012 17:32:22   
ivanai
smarija bas mi je zao user posted image budi hrabra neznam sta drugo da ti kazem sve rijeci su suvisne user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1562
26.7.2012 22:51:35   
Mia
smarija duso draga user posted image user posted image user posted image Ne mogu ti opisati koliko mi je zao user posted image Sjecam se nekih tvojih postova od prije godinu i po u vezi vanmat.trud. tako da mi je najiskrenije zao sto ti se ovo sada desilo user posted image user posted image user posted image Nemam rijeci utjehe ... ali posto si ti veliki borac dragi Bog ce te jednog dana nagraditi user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1563
27.7.2012 10:10:52   
ivana91
drage moje,ja sam definitivno dobilauser posted image user posted image user posted image
od jutros čista krvuser posted image
imam jedno pitanje.juče kada sam zvala kliniku rekli su mi da nastavim sa terapijim i da radim betu u ponedeljak.malo mi to bezveze ,zašto da stavljam utrogestan kada nema koristiuser posted image
ima li neka slično iskustvo?

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1564
27.7.2012 14:33:27   
ttatjana
Драга Ивана91
мој ти је савјет да наставиш онако како су ти рекли на клиници, моја заова је исто прокрварила прије бете, а сад има два прекрасна дјечака. Имала је хематоме који изазивају крварење. Никад се незна и немој да ти касније буде криво.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1565
27.7.2012 15:06:26   
ivana91
ttatjana
nadam se da ću i ja biti kao tvoja zaova.nije kod mene baš to toliko obilno kao kada inače imam menzes ali opet nije ni malouser posted image
nastaviću sa terapijom,već sam odlučila.ko zna možda je od tri vraćena embriona ostao bar jedanuser posted image
ja se još uvijek nadam
pozz...

(odgovor članu ttatjana)
Neposredna veza do poruke: 1566
27.7.2012 16:45:13   
smarija
ivana i sama znas da krv moze bit prisutna u oba slucaja,ili uradi test ili betu da znas na cemu si
ako koristisaci utrice posto krvaris onda ih popij nemoj stavljati jer ne znaci ti nista posto ih krvarenjem izbacis

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1567
27.7.2012 16:57:05   
gami
ivana91, ništa to još ne mora da znači. Samo hrabrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1568
27.7.2012 17:01:29   
ivana91
smarija,koristim utrogestan vaginalno ali oni mi nisu ništa rekli.šta misliš smijem li na svoju ruku da ih pijem a da nestavljam vaginalno.test sam radila juče i bila je jedva primjetna linijauser posted image .i ja mislim da nema efekta vaginalno jer sve izađe.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1569
27.7.2012 17:02:41   
ivana91
gami draga,hvala ti na pdršci.i ja imam još neki tračak nade da je barem jedna ostalauser posted image .kako si ti?

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 1570
27.7.2012 17:04:13   
ivana91
malo gutam slova,nije ni čudouser posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1571
27.7.2012 17:20:06   
gami
Vjerujem ti!Dobro sam, još uvijek pijem klomifen i gonal, pa u utorak idem na ultrazvuk, pa ćemo vidjeti kako rastu folikuli. user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1572
27.7.2012 18:15:13   
ivanai
evo i mene i meni se jutros malo braon pokazalo ja uradila test on pozitivan malo je bledja druga crtica al se dobro vidi sobzirom da sam ga radila danas nije bio jutarnji urin. zvala sam kliniku rekli mi da nastavim sa terapijom i sutra beta kazu da je super sto je test pozitivan i to malo braon nemora nista da znaci al ja ko na iglama poludicu do sutra. znaci to je samo malo jutros bilo mozda kap i nema vise cjeli dan nista. ivana91 ja bih na tvom mjestu sutra opet test ponovila ako je pozitivan zovi ih ponovo.

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 1573
27.7.2012 18:22:43   
gami
Konačno i jedna fina vijestuser posted image user posted image .ivanai,sve čestitke, puno srećeuser posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1574
27.7.2012 18:57:47   
ivana91
ivanai,čestitam ti draga od srcauser posted image user posted image user posted image
nemoj da brineš,tvoje user posted image user posted image su tu i tako mi je drago zbog tebeuser posted image
uradiću sutra test,mada sumnjam da je uspjelo ali do bete neću da gubim skroz nadu.
šta nam je sa ivanom1979,opet je nema
IVANA1979,JAVI SE...

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaje na tašte
DM

Da li dajete svojoj djeci jaje-kokošije na tašte(sirovo jaje) i da li je zdravo? (mislim na domaća jaja)

DA (29%)

NE (68%)

Ponekad (4%)

Broj svih glasova: 167

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *