|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
29.7.2012 11:01:28   
ivana91
ivanai,kod mene još teče,čista krvuser posted image nije mi ovako u redovnom menzesu ali teče.
mislim da kod mene neće biti radovanjauser posted image
ivane1979 nam opet nema,šta se kod nje dešava.nadam se da će ona bar još da nas obraduje.
a meni više sreće drugi putuser posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1601
29.7.2012 11:38:36   
ivanai
ivana91 draga negubi nadu dok sutra nevidis betu od srca ti zelim da nas obradujes a ako ne onda napuni baterije pa u nove pobjede ja mislim da je kod tebe moralo doci do trudnoce cim su testovi pozitivni ipak sacekaj sutra jos nista nije gotovo. znam da je najgore cekanje pogotovo kad se primakne dan za betu ja sam juce bila ko luda dok sam cekala betu mislila sam dacu pasti u nesvjest a kad mi je rekla da je pozitivna onda sam odvalila da placem ko budala kasnije me bilo sramota sestre. sretno sutra i jedva cekam da se javis i ti i ivana1979.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1602
29.7.2012 17:03:21   
Buba87
Cao cure,prije 10 dana testirala sam se na hlamidiju,micoplasmu i ureaplasmu i cervikalni bris,nalazi su negativni samo je nalaz na hlamidiju pozitivan.Nakon 4 godine ispitivanja konacno sam otkrila nesto zbog ceka mozda ne mogu da dobijemuser posted image .Da li je neka od vas to imala,zanima me koliko se dugo lijeci i da li to zaista moze da bude uzrok neplodnosti.U utorak idem po nalaz pa ne mogu docekati da cujem sta ce mi reci u medico s-uuser posted image .POZDRAV

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1603
29.7.2012 23:40:37   
smarija
ivanai iskrene cestitke da uzivas u user posted image to ti od srca zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1604
30.7.2012 10:37:56   
ivanai
smarija hvala ti draga user posted image . ivane moje sa nestrpljenjem vas cekam i nadam se dobrim vjestima user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1605
30.7.2012 10:43:38   
mija75
Ne brini Buba87  nije to nije to razlog da nemozes imatiuser posted image   i ja prvi put kad sam radila nalaze nisu bili dobri,pa mi je dr.Sanja dala terapiju i posle terapije  sam ponovila i sve je bilo ok.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1606
30.7.2012 10:45:43   
mija75
Ivane svi vas ocekujemo nestrpljivo sa dobrim vjestima i veliiiikoooom betomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1607
30.7.2012 12:18:05   
smarija
ivaneeeee javite nam se svi vas sa nestrpljenjem cekamo i navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1608
30.7.2012 12:21:35   
mija75
Smarija mozes li mi reci jer se mora bas 6 mjeseci cekati za novi postupak ili moze i prije,ako znas?

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1609
30.7.2012 12:57:49   
smarija
pa kod novog postupka IVF-a se preporucuje zbog stimulacije s tim da recimo u mom slucaju mogu i prije vec nakon tri mjeseca jer ja ne moram u novi postupak mislim sve ispocetka jer imam zaledjenih 12 embrija pa se iskreno nadam da ce bar dva od toliko uspjeti przivjeti odledjavanje.Ja jedino moram odraditi detaljne analize i nalaze jer sam imala 3 spontana pa da se pokusa naci uzrok istih.

Nemoj mi zamjeriti jer nisam imala pristup interentu u bolnici sam bila sta je kod tebe bilo i kad si radila IVF i imas li ista zaledjenih

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1610
30.7.2012 13:23:48   
mija75
Radila sam prosle godine u septrmbru i nije mi se oplodila ni jedna jajna celija,drugi postupak sam radila sad 14.o7 i oplodila se samo jedna,pa sam 11 dan dobila tako da nije uspjelo i nisu imali sta da zalede. Vau nemogu da vjerujem da ti se to sve izdesavali,bas mi je zaouser posted image  i hvala na odgovoru,nadam se da ce uspjeti da ti pomognu,da nadju u cemu je problem,zelim ti puno srece u sledecem postupku user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1611
30.7.2012 13:32:06   
smarija
nema na cemu slobodno pitaj sve sto te interesuje rado cu ti odgovoriti,a tebi hvala na lijepim rijecima

ti se malo odmori pa vidi sa dr. da radis negdje krajem godine svejedno je bolje raditi kad prodju ove zestoke vrucine bar sam citala na dosta foruma da se bas ne preporucuje raditi u ljetnom periodu

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1612
30.7.2012 14:21:05   
ivana91
Evo i meneuser posted image Beta 332,10 user posted image user posted image user posted image Jos ne mogu da vjerujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1613
30.7.2012 14:27:34   
adrijana1111
Pozdrav svim članicama foruma, i, naravno, želim da što prije ostvarite svoje želje zauser posted image . Ja sam prvi put na forumu, i takođe sam pacijent MedicoS, tačnije dr Brankice. Imam 35 god., nikad nisam bila trudna, a pokušavamo već 7-8 mjeseci. Zato sam i odlučila ići na prvi kompletan pregled u MedicoS- prije 7 dana. Doktorica mi je uzv otkrila polip na endometriju (7. dan ciklusa, idealno vrijeme za takav pregled jer se ultrazvučno može vidjeti navodno samo od 7. do 10. dana ciklusa) i, s obzirom da je sve ostalo po njenom mišljenju u redu , napisala kontrolu nakon histeroskopskog otklanjanja promjene. Uputila me u Pd bolnicu, gdje dolazi dr Luka Anđelić iz Subotice. Ja neki dan uspijem preko veze da se ubacim kod njih, samo da pogledaju nalaze, a oni me pitaju što se nisam ranije javila jer ''nije to od juče''( citiram doktoricu, valjda je tako rekla zbog veličine 12mmx6mm), a on je skoro dolazio, i to najvjerovatnije posljednji put...Tako da sam sada na mukama, gdje i kako dalje...Od jutros zovem MedicoS da provjerim s doktoricom da li takve zahvate još neko radi, i nikako da dodjem do nje...Ako iko ima kakvu korisnu informaciju za mene- please, HELP!
Inače, user posted image su mi oduvijek neuredne: 28 do 43 dana, užasno bolne i obilne (padanje u nesvijest, ništa protiv bolova ne pomaže, a Always Night moram mijenjati na svaki sat prva tri dana- razmišljam da uzmem Pampersice za promjenu)...Negdje sam pročitala da uzrok takvim ciklusima, kao i sterilitetu, ili infertilitetu, može biti polip endometrija.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1614
30.7.2012 14:34:04   
gami
ivana91, čestitam ti od srcauser posted image user posted image user posted image ! Vidiš da je sve kako treba da bude! Čuvaj se i uživaj u user posted image . user posted image Veliki user posted image

(odgovor članu adrijana1111)
Neposredna veza do poruke: 1615
30.7.2012 14:35:06   
Mia
IZVORNA PORUKA: ivana91

Evo i meneuser posted image Beta 332,10 user posted image user posted image user posted image Jos ne mogu da vjerujem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam od srca i zelim ti najugodnijih mogucih user posted image Evo drage trudilice, ovo vam je dokaz da i pored krvarenja ipak postoji user posted image ivana91 bas sam sretna zbog tebe user posted image Samo da nam se jave i ostale curice koje danas rade betu.

P.S. Meni ta beta izgleda kao user posted image user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1616
30.7.2012 14:36:15   
mija75
Jeeeeee Ivana91 user posted image user posted image user posted image rekla sam ti da ces da skaces i ti u ponedeljak,hvala Bogu da je i kod tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mnogo mi je drago i cestitam od srca buducauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1617
30.7.2012 14:37:16   
Mia

IZVORNA PORUKA: ivanai

beta 319user posted image user posted image user posted image user posted image cure moje drage trudna sam user posted image user posted image user posted image .

Sa malim zakasnjenjem, od srca cestitam na user posted image i zelim najlaksu mogucu trudnocu i porod user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1618
30.7.2012 14:37:43   
bakterija
adrijana1111 histeroskopiju rade i na klinickom centru u Banjaluci. Ivana91 sa srecom i uzivaj u user posted image

Neposredna veza do poruke: 1619
30.7.2012 14:47:23   
adrijana1111
IZVORNA PORUKA: bakterija

adrijana1111 histeroskopiju rade i na klinickom centru u Banjaluci.

Hvala, ta informacija mi je trebala :). Znam da rade dijagnostičku, ali nisam znala da li rade interventnu.
Ako još ko ima šta da mi kaže, hvala unaprijed!

< Poruku je uredio adrijana1111 -- 30.7.2012 14:48:36 >

(odgovor članu bakterija)
Neposredna veza do poruke: 1620
30.7.2012 14:49:35   
Mia

IZVORNA PORUKA: Mia

IZVORNA PORUKA: ivana91

smarija,ja sam provela ležeći,doduše malo i sjedeći sve ove dane od ET nisam čak ni išla na posao.danas sam se malo opustila,više sam sjedila i hodala nadam se da nisam nešto zeznula.meni uopše nisu rekli da ih pijem kada sam zvala nego samo da nastavim sa terapijomuser posted image
ujutro ću opet da radim test,mada sve manje imam nade.user posted image

ivana91 ne gubi nadu. Negdje na ovom forumu sam procitala: Trudna si dok se ne dokaze suprotno user posted image

ivana91 hocu user posted image i user posted image za ovo user posted image Ja sam te prva proglasila trudnom user posted image

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1621
30.7.2012 14:53:15   
smarija
ivana91 iskrene cestitke user posted image kao i ivanii zelim sto ljepsu user posted image nije vazno jesu li jedna ili dvije beboline samo da sve bude u najboljem redu bravo za obe ivanice cekamo jos i trecu nismo na nju zaboravili

Neposredna veza do poruke: 1622
30.7.2012 14:58:06   
smarija
adrijana1111 prije svega dobro dosla na forum
sto se tice polipa to moras odstraniti a sad da li je bio prije i od kad to ti vjeruj mi nije vise ni vazno jer vrijeme ne mozes vratiti,ono sto je najbitnije je da se rijesis sada
ako si iz Banjaluke na KC Paprikovac se radi i mogu ti preporuciti dr.Rosica ili dr.Vesnu Ecim znam mnogo cura koje su kod njih radili i samo bih ti njih preporucila,posavjetuj se i sa dr.Sanjom i ona bi ti sigurno isto rekla.
Zelim ti puno srece da se sto prije rijesis tog pilipa i da nam se ubrzo javis sa lijepim vijestima.

jos jednom sretno user posted image

Neposredna veza do poruke: 1623
30.7.2012 15:01:06   
Jelena86
jao ivana91, divne vijesti user posted image user posted image user posted image
čestitam ti od srca...
želim ti najljepših 9 mjeseci u životuuser posted image
ostalim čekalicama, puno sreće želim...

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1624
30.7.2012 15:21:41   
ivanai
to ivana bravoooooo joj kako sam srecna zbog tebe pa od pocetka nam je sve isto pa i beta je tu negdje jaooooo sad bi skakala od srece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

vrijeme
krofnica 2

Hoce li biti ljeta ove godine

da (80%)

ne (20%)

Broj svih glasova: 41

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *