adrijana1111
|
Pozdrav svim članicama foruma, i, naravno, želim da što prije ostvarite svoje želje za . Ja sam prvi put na forumu, i takođe sam pacijent MedicoS, tačnije dr Brankice. Imam 35 god., nikad nisam bila trudna, a pokušavamo već 7-8 mjeseci. Zato sam i odlučila ići na prvi kompletan pregled u MedicoS- prije 7 dana. Doktorica mi je uzv otkrila polip na endometriju (7. dan ciklusa, idealno vrijeme za takav pregled jer se ultrazvučno može vidjeti navodno samo od 7. do 10. dana ciklusa) i, s obzirom da je sve ostalo po njenom mišljenju u redu , napisala kontrolu nakon histeroskopskog otklanjanja promjene. Uputila me u Pd bolnicu, gdje dolazi dr Luka Anđelić iz Subotice. Ja neki dan uspijem preko veze da se ubacim kod njih, samo da pogledaju nalaze, a oni me pitaju što se nisam ranije javila jer ''nije to od juče''( citiram doktoricu, valjda je tako rekla zbog veličine 12mmx6mm), a on je skoro dolazio, i to najvjerovatnije posljednji put...Tako da sam sada na mukama, gdje i kako dalje...Od jutros zovem MedicoS da provjerim s doktoricom da li takve zahvate još neko radi, i nikako da dodjem do nje...Ako iko ima kakvu korisnu informaciju za mene- please, HELP! Inače, su mi oduvijek neuredne: 28 do 43 dana, užasno bolne i obilne (padanje u nesvijest, ništa protiv bolova ne pomaže, a Always Night moram mijenjati na svaki sat prva tri dana- razmišljam da uzmem Pampersice za promjenu)...Negdje sam pročitala da uzrok takvim ciklusima, kao i sterilitetu, ili infertilitetu, može biti polip endometrija.
|