|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
27.7.2012 19:15:03   
ivanai
hvala vam cure al ja se jos radovati nesmjem sva sam u nekom grcu dok sutra nevidim betu. javicu vam se sutra cim stignem.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1576
27.7.2012 19:17:57   
smarija
ivana91 slobodno ih pij kad sam u prvoj trudnoci prokrvarila meni su ih rekli da pijem jer prilikom krvarenja sve izadje van,i da zaboravih ti naglasiti da strogo mirujes da lezis sto se tice sjedenja izbjegavaj sto vise

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1577
27.7.2012 19:19:51   
smarija
ivanai samo polako smedjkasto se cesto javlja na pocetku trudnoce, ako je test pokazao user posted image beta ce biti 100% pozitivna

sretno vam obema ivanama user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1578
27.7.2012 19:23:58   
smarija
mia draga tako je to sam bila ja i jos sam prije te vanmat. imala jedan spontani u toj istoj godini tako da se iskreno nadam da ce nas sve koji se borimo sa neplodnoscu onaj odozgo bar jednom pogledati i nagraditi nas za sav nas trud.

< Poruku je uredio smarija -- 27.7.2012 19:25:16 >

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1579
27.7.2012 20:03:41   
ivana91
smarija,ja sam provela ležeći,doduše malo i sjedeći sve ove dane od ET nisam čak ni išla na posao.danas sam se malo opustila,više sam sjedila i hodala nadam se da nisam nešto zeznula.meni uopše nisu rekli da ih pijem kada sam zvala nego samo da nastavim sa terapijomuser posted image
ujutro ću opet da radim test,mada sve manje imam nade.user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1580
27.7.2012 21:21:50   
Nova 86
Ivane stalno pratim vas postove,kao da ja ocekujem te 2 velicanstvene user posted image .user posted image
Nadam se najboljem i puno podrske. Mozda je malo glupo sto pitam koji je kod vas bio problem? Punoooo pozdrava!!!

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1581
27.7.2012 21:27:48   
ivanai
nova86 jos malo pacemo mi sa tobom da navijamouser posted image nije glupo da pitas zasto bih bilo kod mene polucisticni jajnici kod muza sve ok.

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 1582
27.7.2012 21:31:35   
Mia

IZVORNA PORUKA: ivanai

hvala vam cure al ja se jos radovati nesmjem sva sam u nekom grcu dok sutra nevidim betu. javicu vam se sutra cim stignem.

ivanai navijacemo za visoku betu user posted image user posted image Sretno sutra!

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1583
27.7.2012 21:33:24   
Mia

IZVORNA PORUKA: ivana91

smarija,ja sam provela ležeći,doduše malo i sjedeći sve ove dane od ET nisam čak ni išla na posao.danas sam se malo opustila,više sam sjedila i hodala nadam se da nisam nešto zeznula.meni uopše nisu rekli da ih pijem kada sam zvala nego samo da nastavim sa terapijomuser posted image
ujutro ću opet da radim test,mada sve manje imam nade.user posted image

ivana91 ne gubi nadu. Negdje na ovom forumu sam procitala: Trudna si dok se ne dokaze suprotno user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1584
27.7.2012 22:12:22   
ivana91
Mia,hvala na podršciuser posted image

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1585
27.7.2012 22:18:03   
ivana91
Nova86 nije uopšte glupo što pitaš.Ja imam problem sa jajovodima,nisu prohodni.Radila sam dvije laparaskopije i ništa,kod supruga sve ok.
Ivanai,ma slobodno se draga raduj to će biti sve okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 1586
27.7.2012 22:38:20   
smarija
ivana91 sto se tice utrica mozes kako hoces meni su tako rekli kad sam prokrvarila,a i u bolnici recimo da si isto bi ti rekli, sad sam bila dva mjeseca i curama kojima se desilo krvarenje receno im je da piju cim krvarenje stane da ponovo koriste vaginalno.
Ne bih da te nagovaram ni na sta ti postupi kako osjecas da trebas i nemoj da si prebacujes sto si danas vise sjedila ili set__ala bice kako je sudjeno,ja sam lezala citava dva mjeseca pa vidi ishod tako mi je bilo i kod prve trudnoce.

i jos nesto glavu gore trudna si dok god ne vidis minus na testu ili negativnu betu,bas kao sto je u prethodnom postu Mia napisala user posted image

< Poruku je uredio smarija -- 27.7.2012 22:46:58 >

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1587
27.7.2012 22:48:22   
ivana1979
cao evo ja sad da vam se javim crko mi komp kod mene je isto dve crte ali krvarim dva dana pomalo ali cekam ponedeljak da radim betu cucemo se pozdrav svima

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1588
27.7.2012 23:02:00   
Mia

IZVORNA PORUKA: ivana1979

cao evo ja sad da vam se javim crko mi komp kod mene je isto dve crte ali krvarim dva dana pomalo ali cekam ponedeljak da radim betu cucemo se pozdrav svima

user posted image user posted image user posted image za user posted image

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 1589
28.7.2012 8:25:19   
ivana91
drage moje,ja stvarno neznam šta da mislimuser posted image
uradila sam test jutros a ono POZITIVAN,jer iz mene baš lije,praviuser posted image
onaj prvi ,koji sam radila u četvrtak je bila jedva primjetna druga linija a ova se sada baš vidi
jedva čekam ponedeljakuser posted image
pa ovo bi stvarno bilo čudo da beta pokažeuser posted image

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1590
28.7.2012 8:28:32   
ivana91
ivana1979 biće to sve ok.vidi mene ja dobila pa se još nadamuser posted image
malo me tješe ovi testovi mada se bojim da i oni ne lažuuser posted image

ivanai,jedva čekam da se javiš i da nas obraduješuser posted image

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 1591
28.7.2012 11:41:51   
ivanai
beta 319user posted image user posted image user posted image user posted image cure moje drage trudna sam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1592
28.7.2012 11:48:05   
ivana91
ivanai,čestitam ti od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image
sada uživaj u user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1593
28.7.2012 11:58:56   
ivanai
hvala draga od srca ja jos sebi nemogu doci. ljubim te i nadam se dace u ponedeljak biti jos dobrih vijesti

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1594
28.7.2012 12:02:19   
Jelena86
čestitam dragaaaa, divna vijest user posted image user posted image user posted image
želim ti što ljepših user posted image mjeseci :*

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1595
28.7.2012 16:14:19   
gami
Čestitam ti od srca ivanaiuser posted image user posted image user posted image . Uživaj u user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 1596
28.7.2012 16:31:45   
ivanai
hvala vam cure. zelim da i vi sto prije ugledate svoje user posted image ja sam ih ugledala posle 6 godina i nemogu vam opisati kakav je to osjecaj.

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 1597
28.7.2012 17:56:09   
mija75
Cestitam Ivanai user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas mi je drago vjeruj user posted image user posted image user posted image Ivana91 i ti ces ovako da skaces u ponedeljak,nesto sam sigurna,kao i Ivana1979 i da bude mnogo.mnogo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1598
28.7.2012 18:33:44   
ivana91
mija75,hvala ti na podršciuser posted image ,mada ja sumnjamuser posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1599
29.7.2012 10:45:55   
ivanai
mija75 hvala ti draga. ivane moje kako ste danas? blizi se ponedeljak samo da znate ja cu sutra da sjedim i cekam dobre vjesti da se radujemo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dzem od jagoda
Alisa.

Zene drage pomagajte,pravim dzem od jagoda i zabunom umjesto secera stavim soli,ko jednu saku,a 2kile secera i opet je slankast okus.Dal sad da stavim jos 2 kile secera ili,,,sta da radim pomagajteeeee

Da (66%)

ne (34%)

Broj svih glasova: 136

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *