Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.7.2012 19:17:57
smarija
ivana91 slobodno ih pij kad sam u prvoj trudnoci prokrvarila meni su ih rekli da pijem jer prilikom krvarenja sve izadje van,i da zaboravih ti naglasiti da strogo mirujes da lezis sto se tice sjedenja izbjegavaj sto vise
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.7.2012 19:23:58
smarija
mia draga tako je to sam bila ja i jos sam prije te vanmat. imala jedan spontani u toj istoj godini tako da se iskreno nadam da ce nas sve koji se borimo sa neplodnoscu onaj odozgo bar jednom pogledati i nagraditi nas za sav nas trud.
< Poruku je uredio smarija -- 27.7.2012 19:25:16 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.7.2012 20:03:41
ivana91
smarija,ja sam provela ležeći,doduše malo i sjedeći sve ove dane od ET nisam čak ni išla na posao.danas sam se malo opustila,više sam sjedila i hodala nadam se da nisam nešto zeznula.meni uopše nisu rekli da ih pijem kada sam zvala nego samo da nastavim sa terapijom ujutro ću opet da radim test,mada sve manje imam nade.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.7.2012 21:21:50
Nova 86
Ivane stalno pratim vas postove,kao da ja ocekujem te 2 velicanstvene . Nadam se najboljem i puno podrske. Mozda je malo glupo sto pitam koji je kod vas bio problem? Punoooo pozdrava!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.7.2012 21:33:24
Mia
IZVORNA PORUKA: ivana91
smarija,ja sam provela ležeći,doduše malo i sjedeći sve ove dane od ET nisam čak ni išla na posao.danas sam se malo opustila,više sam sjedila i hodala nadam se da nisam nešto zeznula.meni uopše nisu rekli da ih pijem kada sam zvala nego samo da nastavim sa terapijom ujutro ću opet da radim test,mada sve manje imam nade.
ivana91 ne gubi nadu. Negdje na ovom forumu sam procitala: Trudna si dok se ne dokaze suprotno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.7.2012 22:18:03
ivana91
Nova86 nije uopšte glupo što pitaš.Ja imam problem sa jajovodima,nisu prohodni.Radila sam dvije laparaskopije i ništa,kod supruga sve ok. Ivanai,ma slobodno se draga raduj to će biti sve ok
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.7.2012 22:38:20
smarija
ivana91 sto se tice utrica mozes kako hoces meni su tako rekli kad sam prokrvarila,a i u bolnici recimo da si isto bi ti rekli, sad sam bila dva mjeseca i curama kojima se desilo krvarenje receno im je da piju cim krvarenje stane da ponovo koriste vaginalno. Ne bih da te nagovaram ni na sta ti postupi kako osjecas da trebas i nemoj da si prebacujes sto si danas vise sjedila ili set__ala bice kako je sudjeno,ja sam lezala citava dva mjeseca pa vidi ishod tako mi je bilo i kod prve trudnoce.
i jos nesto glavu gore trudna si dok god ne vidis minus na testu ili negativnu betu,bas kao sto je u prethodnom postu Mia napisala
< Poruku je uredio smarija -- 27.7.2012 22:46:58 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.7.2012 22:48:22
ivana1979
cao evo ja sad da vam se javim crko mi komp kod mene je isto dve crte ali krvarim dva dana pomalo ali cekam ponedeljak da radim betu cucemo se pozdrav svima
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.7.2012 23:02:00
Mia
IZVORNA PORUKA: ivana1979
cao evo ja sad da vam se javim crko mi komp kod mene je isto dve crte ali krvarim dva dana pomalo ali cekam ponedeljak da radim betu cucemo se pozdrav svima
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.7.2012 8:25:19
ivana91
drage moje,ja stvarno neznam šta da mislim uradila sam test jutros a ono POZITIVAN,jer iz mene baš lije,pravi onaj prvi ,koji sam radila u četvrtak je bila jedva primjetna druga linija a ova se sada baš vidi jedva čekam ponedeljak pa ovo bi stvarno bilo čudo da beta pokaže
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Dzem od jagoda Alisa.
Zene drage pomagajte,pravim dzem od jagoda i zabunom umjesto secera stavim soli,ko jednu saku,a 2kile secera
i opet je slankast okus.Dal sad da stavim jos 2 kile secera ili,,,sta da radim pomagajteeeee
Da (66%)
ne (34%)
Broj svih glasova: 136
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!