|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.7.2012 15:35:46   
ivana91
Hvala svima od srcaaaaa! Ja jos sebi ne mogu da dodjemuser posted image Ali ja jos krvarim,cula sam se sa doktoricom,treba da primam progesteron inekcije svako treci dan a UZ je za 10 dana. Nadam se da ce sve biti ok.
P.S. Mia,user posted image i user posted image ,nije problem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1626
30.7.2012 15:36:32   
ivanai
mia hvala ti od srcauser posted image mene zbuni ivana91 tek sad sam sve procitala. ivana 91 sta kaze doktorica,kad ces na ultrazvuk ma sad me sve zanima pisiuser posted image . ja danas zvala ultrazvuk 15 augusta u 12 i 30. ivana1979 javi se jos nam i ti uljepsaj ovaj dan cekamo te i navijamo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1627
30.7.2012 15:42:45   
ms_do
Adrijana 111- histeroskopiju radi i dr Miljic u privatnoj ordinaciji "Jelena"  u BLuci (imas na netu i broj i informacije).
Na Paprikovcu ides prvo na razgovor (ne moras zakazivati samo poneses nalaze i onda se sa doktorom dogovoris sve- tako je meni rekla sestra kada sam zvala da se raspitam.  Mozes ih zvati na broj telefona koji je na web stranice kbc-a BL.

(odgovor članu adrijana1111)
Neposredna veza do poruke: 1628
30.7.2012 16:40:49   
smarija
ivana91 samo miruj lezi nemoj sjediti te injekcije progesteron depo su dodatna zastita + utrogestan vaginalete tako da si pokrivena sto se tice progesterona maksimalno a to je jako bitno kod krvarenja user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1629
30.7.2012 16:54:04   
Ines80
Ivana 91 cestitam od srcauser posted image user posted image user posted image i zelim ti da uzivas u sljedecih 9 mjeseci koje si tako dugo cekala.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1630
30.7.2012 17:35:43   
celeee
adrijana1111 Ja sam se mučila dosta kuda gdje kada i kako?Kod mene je bio hidrosalpinx i dr.Brankica predložila dr.Luku i da poslije toga tačnije nakon 2 mjeseca krenem u proceduru VTO.
Nije mi bilo teško da odem i na Kliniku Jelena,tamo radi laparoskopiju Dr.Milić sa Dr.Cvjetičaninom jednom mjesečno i košta 1500-2000 Eura.Nisam znala da li plaćam mermer ili intervenciju.
.Na kraju sam se odlučila kod Dr.Lučića koji je savršeno sve odradio bez i jednog dinara,samo što niko od nas ne ide na KBC već sve trčimo kod privatnika...
I da se vratim na priču od DR,Brankice da odmah idem u proceduru VTO,ja sam ostala trudna prirodno dva mjeseca od laparaskopije,jedino što je bio spontani zbog hromozoma,ali sam ipak ostala trudna...
Sve smo mi dosta nestrpljive ali bit će kako BOG DA,dubile na glavi ili ne...

Neposredna veza do poruke: 1631
30.7.2012 17:55:07   
mija75
Kako je ljepo vidjeti napokon ovako vesele straniceuser posted image user posted image user posted image user posted image da ih je Bogdo vise. Hajde Ivana1979 javi nam i ti ljepu vjest pa da bude jos veselije user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu celeee)
Neposredna veza do poruke: 1632
30.7.2012 17:58:04   
dijana85
Drage moje Ivane cestitam vam od srca user posted image Moja beta je bila 1500 sad sam u 24 nedelji trudnoce i moji mali andjeli (bato i seka) se upravo javljaju :) i raduju se zbog vas ,zelim vam urednu trudnocu cuvajte se velika pusa od nas troje :)

(odgovor članu celeee)
Neposredna veza do poruke: 1633
30.7.2012 18:28:21   
ivanai
hvala dijana85 samo da znas da sam sve tvoje postove procitala hiljadu puta dok sam cekala betu sve sam gledala kakve si simptome imala ma i sama znas dasu ti dani najtezi. veliki pozdrav za vas troje user posted image

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 1634
30.7.2012 20:31:54   
adrijana1111
Hvala, cure! Danas me je ipak zvala moja dr (Brankica) i rekla da sačekam još, vjerovatno će dr Luka ipak ponovo doći, a ako ne dođe u narednih par mjeseci da idem u KC. Napomenula je da se ovima na Paprikovcu znalo desiti da nešto previde, a sve što je radio dr Anđelić je bilo besprijekorno. Inače, i ja bih radije u državnu bolnicu, nego kod privatnika, jer ovi u državnim imaju obavezu da šalju na histopatološku analizu ( procenat malignosti je mali:0,5 %, ali ipak postoji...), a privatnici nemaju tu obavezu. A tek cijene!!! Nema šanse da pored stambenog kredita i činjenice da živimo od gole plate izdvojim 1000 ili više eura! Čula sam da Luka naplaćuje 100e, toliko će se naći...Čujemo se još da razmijenimo iskustva!

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1635
30.7.2012 20:53:48   
ivana91
Hvalaaaaa opet user posted image user posted image user posted image
ivanai,vjerovatno su meni zakazali ranije zbog krvarenja,ali ja cu UZ raditi u Sarajevu,ne u Banjaluci user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1636
30.7.2012 21:01:01   
ivanai
i ja sam trebala za 10 dana uz al posto je doktorica sanja na godisnjem nista do 15 avgusta. javljaj se kakvo je stanje i dalje ako bog da da sve dobro prodje kod obadvije pacemo mi i na porodjaj zajedno user posted image . ivana 1979 javi seeeee user posted image .

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1637
30.7.2012 21:15:37   
celeee
Svako ima svoje mišljenje...Daj bože da je 100 eura,ja sam 100km platila razgovor u Jeleni sa dr.Cvjetičaninom za laparo...Meni je Brankica garantovala da ne mogu prirodno zatrudnjeti nikada pa eto desi se...Najbolje je da sama odlučiš,kod koga ćeš....

Neposredna veza do poruke: 1638
30.7.2012 22:59:29   
ms_do
Adrijana 1111-u Prijedoru je 100 evra kod dr Andjelica, u Jeleni je dijagnosoticka 200 KM a operativna (ako je potrebna) 800 KM (ja sam radila u junu dijagnosticku tamo), u Betaniji u NS (drzavna bolnica ali imaju komercijalni program) je 400 evra, kod dr Balic u Tuzli je 700- 800 KM. Ovo su ti cijene jer sam se ja raspitivala i na kraju uradila dijgnostiku kod Miljica jer mi je hitno bio potreban nalaz. Srecno!

IVANE- CESTITAM i zelim vam skolske trudnoce:)

Neposredna veza do poruke: 1639
30.7.2012 23:09:54   
Ines80
Adrijana i ms_do potvrdjujem da je laparoskopija 100 eura.Meni je radio dr. Luka i mogu ti reci da je izuzetan strucnjak.A mi prolazimo najjeftinije, njegove operacije u Srbiji krecu se i preko 1000 eura na privatnim klinikama.Moj ti je savjet da ga cekas.Pozzz!

(odgovor članu ms_do)
Neposredna veza do poruke: 1640
30.7.2012 23:36:04   
zeks
Cure moje cestitam vam jedva sam cekala da dodjem s posla da vidim sta se desava,jos samo fali treca ivana nadam se da ce nas i ona obradovati,jos jednom cestitam sad se cuvajte i uzivajte za sve nas!!!Ivana91 poslala sam ti pp

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1641
31.7.2012 10:42:05   
adrijana1111
celeee, ms_do, Ines...HVALA! Juče sam baš bila nervozna i isprepadana, ali sada mi je lakše, i to puno...Odlučila sam da pričekam do kraja avgusta, valjda će se znati da li dr Luka dolazi u septembru, oktobru...Ako potvrde da neće doći-odoh na Paprikovac, pa šta mi Bog da. Inače, Prijedorska bolnica mi je najbliža, tako da ću i predoperativnu pripremu-vađenje briseva i sl. morati odraditi kod njih, sa uputnicom iz našeg Doma Zdravlja, tako da ću ih gnjaviti da mi daju informacije o njegovom dolasku.
celeee, meni je dr Brankica rekla da je kod mene samo ovaj polip problem- djeluje kao prirodna spirala, tako da vjeruje da će sve ići prirodno čim ovo otklonim. Zato joj vjerujem...za sadauser posted image
Ivane, čestitam vam i želim sve najljepše!

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1642
31.7.2012 14:06:39   
ivana91
ivana1979 javi se,šta se dešavauser posted image

drage moje ja još krvarim a juče sam primila inekciju i mislila sam da će stati.ležim,odem do wc-a i to je to.malo sam zabrinutauser posted image
pitam se odakle više tečeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1643
31.7.2012 16:35:51   
ttatjana

IZVORNA PORUKA: adrijana1111

celeee, ms_do, Ines...HVALA! Juče sam baš bila nervozna i isprepadana, ali sada mi je lakše, i to puno...Odlučila sam da pričekam do kraja avgusta, valjda će se znati da li dr Luka dolazi u septembru, oktobru...Ako potvrde da neće doći-odoh na Paprikovac, pa šta mi Bog da. Inače, Prijedorska bolnica mi je najbliža, tako da ću i predoperativnu pripremu-vađenje briseva i sl. morati odraditi kod njih, sa uputnicom iz našeg Doma Zdravlja, tako da ću ih gnjaviti da mi daju informacije o njegovom dolasku.
celeee, meni je dr Brankica rekla da je kod mene samo ovaj polip problem- djeluje kao prirodna spirala, tako da vjeruje da će sve ići prirodno čim ovo otklonim. Zato joj vjerujem...za sadauser posted image
Ivane, čestitam vam i želim sve najljepše!

Andrijana1111, znam da te necu puno utješiti, ali meni bi poslednja opcija bila paprikovac, a čuveni Dr. Rosić ni u ludilu. Meni je nakon vanmatericne skoro sve povadio "i to sajakim intervencijama"i onda u oci rekao kako je sve odlicno proslo i kako bez ikakvih problema mogu prirodno da ostanem u drugom stanju. Pa sam ja tako dve godine isla kod Dr Jordanke takođe čuvene koja me vukla za nos i govorila kako je sve Ok i nezna zbog cega nemogu ostati u drugom stanju. Dok nisam otišla kod Dr Brankice i koja mi je odmah rekla da mi nevidi jedan jajnik, da imam polip na endometrijumu, septum i mali miom. Pa ti zamisli moj Šok. Onda sam se lijepo spremila kod Dr Budakova načelnik klinike Betanije koji radi operacije i Vantelesne, a za operativne zahvate je broj 1. ( pošto za žene koje nisu rađale to je jako bitno) snjim sam se dogovorila da uradi histeroskopiju koja je jeftinija i laparaskopiju da bi video kompletno stanje u mojoj utobi i operaciju sam uradila na betaniji za 15 dana. Potvrdio mi je da nemam desni jajnik, lijevi jajovod, ostranili su septum i polip sa edometrijuma i laparaskopsi mijom i neku trbušnu maramicu koja je bila sljepljena. Uglavnom ljudi su uradili sve, nista neostavljaju za kasnije. Jeste da je kompletan postupak koštao 1100 E, zajedno sa 3 dana ležanja u bolnici, Dr. Brankica je bila zadovoljna kako su uradili, A ja sad čekam dečaka i devojčicu iz postupla VTO.
Ako sam te zbunila izvini, ali prosto sam morala da kažem i svoje iskustvo sa Paprikovcemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1644
31.7.2012 17:03:57   
ivana91
ttatjana,vjerovatno si pročitala da mi je beta 332,10 i da još krvarim.
znaš li možda koliko je trajalo to kod tvoje zaove,možeš li mi nešto više napisati o tome.

(odgovor članu ttatjana)
Neposredna veza do poruke: 1645
31.7.2012 17:06:02   
adrijana1111
Ttatjana, nisi me zbunila, hvala ti što si podijelila svoje iskustvo sa mnom. I čestitam na uspjehu! Budite sve troje živi i zdravi i sretni!
Meni je juče dr Brankica baš spomenula da je bilo nekih propusta na Paprikovcu, i rekla da mi to bude posljednja opcija. Tako da sam odlučila da čekam još mjesec-dva, valjda će Anđelić doći...
Cure, hvala vam još jednom svima na podršci, pomaže mi kad pričam s nekim ko se relativno razumije u moje probleme...(jadnom mm moram sve crtati, on pokušava to skontati, ali mu sve djeluje kao naučna fantastika...jadničak, a i ja nemam nikakve koristi od njegauser posted image )

(odgovor članu ttatjana)
Neposredna veza do poruke: 1646
31.7.2012 22:27:15   
Mia
ttatjana pa ti si stvarno pravi borac! user posted image user posted image user posted image za tebe i tvoje bebice. Od srca ti zelim najlaksi moguci porod i da tvoja djecica budu puno godina ziva i zdrava user posted image

Neposredna veza do poruke: 1647
31.7.2012 22:39:48   
ivanai
ivana91 kako si jel imalo stalo krvarenje ?

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1648
31.7.2012 23:18:55   
ivana91
ivanai ja se dobro osjećam a krvarenje još nije stalo a slabo je i umanjilo.ako ne stane ili bar smanji sutra zvaću doktoricu da vidim šta dalje.
baš sam zabrinutauser posted image
kako si ti,kako se osjećaš?

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1649
31.7.2012 23:36:37   
ivanai
ja sam dobro neosjecam nikakve promjene sem povremenih grceva u stomaku al nisu jaki. nazovi ti doktoricu u svakom slucaju ipak bolje da se cujes sa njom. neznam koji dan idu na godisnji znam da nece raditi neko vrijeme tako su meni rekli kad sam zvala za ultrazvuk pa ipak je bolje da je uhvatis dok je jos tu. nadam se dace sve proci ok dace ubrzo stati krvarenje.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaje na tašte
DM

Da li dajete svojoj djeci jaje-kokošije na tašte(sirovo jaje) i da li je zdravo? (mislim na domaća jaja)

DA (29%)

NE (68%)

Ponekad (4%)

Broj svih glasova: 167

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *