Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ttatjana,vjerovatno si pročitala da mi je beta 332,10 i da još krvarim. znaš li možda koliko je trajalo to kod tvoje zaove,možeš li mi nešto više napisati o tome.
Jesam procitala sam i sretna sam zbog toga, cestitam ti od srca. Ona je odmah zavrsila na paprikovcu i tamo je lezala mjesec dana. Neznam kad joj je prestalo krvarenje, ali ona je bas krvarila. Moj ti je savjet da se javis odmha doktoru ako nisi i da necekas puno, Brankica je tu do petka pa ode na more. I meni je Brankica jedne prilike rekla da bi mogla krvariti da se nebi uplasila, jer esam imala nesto kao hematom ali manje, Medjutim nisam, pila sam puno vode i lagano setala.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.8.2012 10:23:06
ivana91
ttatjana,čula sam se ja sa doktoricom odmah u ponedeljak i rekla mi je da mirujem i uključila mi inekcije progesteron svako treći dan. ali izgleda da jutros manje krvarim.sačekaću tamo do dva sata pa ću je opet zvati. a kada sam bila na ET dr.Sanja mi je rekla ako dođe do krvarenja da nastavim sa terapijom da ne prekidam i da radim betu. nadam se da će sve biti ok.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.8.2012 14:01:05
lejla145
Ivana91,samo ti miruj tj.lezi i ja sam 7 dana nakon pozitivne bete prokrvarila ali je bila po koja kap i trajalo je 15 dana i isto sam primala progesteron depo injekcije na svaki 3 dan samo tri komada i poslije injekcija je jos koji dan bilo krvarenja.Ja sam stalno lezala ni kose nisam prala da se ne saginjem bas sam bila disciplinovana i moja beba sada ima 5 mjeseci.A utrogestan sam to vrijme pila.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.8.2012 14:12:48
ivana91
lejla145,ja sam prokrvarila prije bete i još krvarim mada je danas čini mi se manje.ali kod mene je baš teklo mada sam ja za vikend malo više hodala jer sam bila ubjeđena da će beta biti negativna čak sam i kosu oprala kad ono u ponedeljak da ne pvjeruješ beta 332,1.čudo.što se tiče utrogestana pitala sam kada sam zvala da javim betu ona kaže da stavljam vaginalno mada mi je moja dr.ovdje rekla da pijem
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.8.2012 17:29:15
ivana91
drage moje,zvala sam danas kliniku i dr.Sanja mi je rekla da uradim sutra betu ili da čekam ponedeljak pa da radim UZ,kaže da mi je beta bila dobra ali da je ako hoću ponovo sutra uradim da vidim da li raste.kaže da krvarenje može da ošteti plod a i da nemora da znači,možda je sve ok. vidjećemo sutra šta se dešava
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.8.2012 19:27:12
ivanai
ivana91 samo hrabro kad je beta bila dobra prosli put bice i sad vidjeces znam da se sad lose osjecas i da te neizvjesnost ubija al vidjeces dacemo se i sutra radovati zajedno stobom. kako si sad jel stalo imalo?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.8.2012 20:24:02
ivanai
eto vidis da ide na bolje da se smanjuje neznam ni ja sta nam je sa ivanom1979 nejavlja se nadam se daje dobro da nije hiperstimulacija ponovo proradila. ja se dobro osjecam sad za sad nikakvih promjena nema uf koce docekati 15. vec sam postala nestrpljiva.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.8.2012 20:34:30
ivana1979
Cao drage moje komp mi je i dalje u kvaru.Moja beta je 930 i ja sam u subotu idem na ultra zvuk.... pa se cujemo posle toga!!!! puno pozz za moje ivane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.8.2012 20:55:50
tara@
Ivane svaka cast za Ovo stvarno zvuci nevjerovatno ali istinito Nisam pisala dugo na ovom forumu posto sam u postupku tek u septembru,ali pratim vas redovno bas ste mi bile simpaticne nesto sam znala da cete uspjeti sve tri,cestitam vam
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.8.2012 22:30:24
Mia
IZVORNA PORUKA: ivana1979
Cao drage moje komp mi je i dalje u kvaru.Moja beta je 930 i ja sam u subotu idem na ultra zvuk.... pa se cujemo posle toga!!!! puno pozz za moje ivane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa ovo je fenomenalna vijest Draga moja, sta drugo da ti pozelim nego najugodniju mogucu , najlaksi porod i zdravu djecicu Bas si nas zabrinula sto se ne javljas, ali sada ti je sve oprosteno Uzivaj
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.8.2012 10:14:37
ivana91
ništa draga,teško jeste ali idemo dalje.bilo bi mi lakše da je odmah beta bila negativna nego ovako.zvala sam i rekli su mi opet za tri mjeseca ,da nazovem u septembru da se dogovorimo za UZ i ako sve bude ok idemo sa novim pripremama.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.8.2012 18:11:38
mija75
Cestitam Ivana1979 od Ivana91 drzi se,stvarno mi je mnogo zao neznam sta bih ti rekla jedino drzi se i idemo dalje nema predavanja. Tesko jeste znam,ima i nas tri koje smo zajedno radile i hvala Bogu uspjelo je jednoj,znaci da i za nas dvije,a i tebe jos uvjek ima nade. Samo ne treba odustajati ja sam rekla da idem dokle mi god to godine budu dozvoljavale,bar se necemo sutra kajati sto nismo nista radile,a ti vidis imas velike sanse,jednom se primilo i znaci da mozes,samo nemoj da klones uz tebe smo svi
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.8.2012 20:51:40
ivana91
mija75,hvala draga na podršci.znaš i sama kako je teško ali idemo dalje.i ja isto idem dokle mi godine dozvole,nema odustajanja. ovo inače nije ni moje ime ni godište,ja sam 1976 god. i imam još šanse i naravno da neću odustati.nadam se da ćemo sve koje nismo sada uspjele drugi put imati više sreće. jesi li ti zvala kliniku,kada su ti rekli da možeš opet?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.8.2012 21:01:32
ivanai
tako je drage moje cure nema odustajanja znam da nije lako kad se razocaras i ja sam se do sad hiljadu puta razocarala oplakala i nastavila dalje imala sam jedan spontani tri inseminacije i jos raznih stimulacija u ovih sest godina borbe bilo je raznih kriza cak sam bila i u neku depresiju upala posle spontanog prije tri godine al sam posle svega skupila snage i nastavila dalje. stalno sam sebi ponavljala jednom ce uspjeti ma mora uspjeti.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 3.8.2012 10:53:16
mija75
Nisam sad,zvala sam prosli put kad nije uspjelo i rekli su mi najmanje sest mjeseci tako da cu i ovaj put cekati sest mjeseci to znaci u januaru predajem papire. Moje ime nije Mija,ali jesam 75 godiste tako da moze i prije bilo bih dobro,onda bih imala vise sanse,ali opet nadam se da smo sad mi na redu a i mnoge jos s nama samo ne treba ocajavati i s Bozijom pomoci, tokom terapije sam isla i pod Ostrog,ali....