|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
1.8.2012 1:19:42   
ttatjana

IZVORNA PORUKA: ivana91

ttatjana,vjerovatno si pročitala da mi je beta 332,10 i da još krvarim.
znaš li možda koliko je trajalo to kod tvoje zaove,možeš li mi nešto više napisati o tome.

Jesam procitala sam i sretna sam zbog toga, cestitam ti od srca.
Ona je odmah zavrsila na paprikovcu i tamo je lezala mjesec dana.
Neznam kad joj je prestalo krvarenje, ali ona je bas krvarila. Moj ti je savjet da se javis odmha doktoru ako nisi i da necekas puno,
Brankica je tu do petka pa ode na more.
I meni je Brankica jedne prilike rekla da bi mogla krvariti da se nebi uplasila, jer esam imala nesto kao hematom ali manje,
Medjutim nisam, pila sam puno vode i lagano setala.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1651
1.8.2012 10:23:06   
ivana91
ttatjana,čula sam se ja sa doktoricom odmah u ponedeljak i rekla mi je da mirujem i uključila mi inekcije progesteron svako treći dan.
ali izgleda da jutros manje krvarim.sačekaću tamo do dva sata pa ću je opet zvati.
a kada sam bila na ET dr.Sanja mi je rekla ako dođe do krvarenja da nastavim sa terapijom da ne prekidam i da radim betu.
nadam se da će sve biti ok.

(odgovor članu ttatjana)
Neposredna veza do poruke: 1652
1.8.2012 10:26:17   
ttatjana
Ivana jesili išla na UZ?

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1653
1.8.2012 10:44:16   
ivana91
nisam,rekla mi za deset dana

(odgovor članu ttatjana)
Neposredna veza do poruke: 1654
1.8.2012 14:01:05   
lejla145
Ivana91,samo ti miruj tj.lezi i ja sam 7 dana nakon pozitivne bete prokrvarila ali je bila po koja kap
i trajalo je 15 dana i isto sam primala progesteron depo injekcije na svaki 3 dan samo tri komada i poslije injekcija
je jos koji dan bilo krvarenja.Ja sam stalno lezala ni kose nisam prala da se ne saginjem bas sam bila disciplinovana i moja
beba sada ima 5 mjeseci.A utrogestan sam to vrijme pila.user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1655
1.8.2012 14:12:48   
ivana91
lejla145,ja sam prokrvarila prije bete i još krvarim mada je danas čini mi se manje.ali kod mene je baš teklouser posted image
mada sam ja za vikend malo više hodala jer sam bila ubjeđena da će beta biti negativna čak sam i kosu oprala kad ono u ponedeljak da ne pvjeruješ beta 332,1.čudo.što se tiče utrogestana pitala sam kada sam zvala da javim betu ona kaže da stavljam vaginalno mada mi je moja dr.ovdje rekla da pijemuser posted image

(odgovor članu lejla145)
Neposredna veza do poruke: 1656
1.8.2012 17:29:15   
ivana91
drage moje,zvala sam danas kliniku i dr.Sanja mi je rekla da uradim sutra betu ili da čekam ponedeljak pa da radim UZ,kaže da mi je beta bila dobra ali da je ako hoću ponovo sutra uradim da vidim da li raste.kaže da krvarenje može da ošteti plod a i da nemora da znači,možda je sve ok.
vidjećemo sutra šta se dešavauser posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1657
1.8.2012 19:27:12   
ivanai
ivana91 samo hrabro kad je beta bila dobra prosli put bice i sad vidjeces znam da se sad lose osjecas i da te neizvjesnost ubija al vidjeces dacemo se i sutra radovati zajedno stobom. kako si sad jel stalo imalo?

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1658
1.8.2012 20:07:27   
ivana91
ivanai,i ja se nadam najboljem.ali opet postoji onaj crv sumnje.
danas manje krvarim,teče ali nije blizu kao juče.
kako si ti,imaš li kakve simptomeuser posted image

šta nam je sa ivanom1979?

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1659
1.8.2012 20:24:02   
ivanai
eto vidis da ide na bolje da se smanjuje user posted image neznam ni ja sta nam je sa ivanom1979 nejavlja se nadam se daje dobro da nije hiperstimulacija ponovo proradila. ja se dobro osjecam sad za sad nikakvih promjena nema uf koce docekati 15. vec sam postala nestrpljiva.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1660
1.8.2012 20:34:30   
ivana1979
Cao drage moje user posted image user posted image komp mi je i dalje u kvaru.Moja beta je 930 i ja sam user posted image user posted image user posted image u subotu idem na ultra zvuk.... pa se cujemo posle toga!!!! puno pozz za moje ivane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ttatjana)
Neposredna veza do poruke: 1661
1.8.2012 20:39:22   
patrizia
sve tri ivane saljem vam najiskrenije čestitke,i zdravu laganu trudnočuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 1662
1.8.2012 20:46:24   
Jelena86
i treća ivana je user posted image
čestitam sada kolektivno cure :*

Neposredna veza do poruke: 1663
1.8.2012 20:49:48   
ivana91
ivana1979,čestitam ti draga od srca.kod tebe su sigurno blizanciuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1664
1.8.2012 20:55:50   
tara@
Ivane svaka cast za user posted image user posted image user posted image
Ovo stvarno zvuci nevjerovatno ali istinito user posted image user posted image user posted image
Nisam pisala dugo na ovom forumu posto sam u postupku tek u septembru,ali pratim vas redovno bas ste mi bile simpaticne nesto sam znala da cete uspjeti sve tri,cestitam vam user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 1665
1.8.2012 20:59:30   
ivanai
bravo ivana1979 user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam od srca user posted image user posted image user posted image cim sam ja prva uradila betu trebale ste znati da je i kod vas pozitivna user posted image user posted image user posted image . javi se posle ultrazvuka cekamo te

(odgovor članu tara@)
Neposredna veza do poruke: 1666
1.8.2012 22:30:24   
Mia

IZVORNA PORUKA: ivana1979

Cao drage moje user posted image user posted image komp mi je i dalje u kvaru.Moja beta je 930 i ja sam user posted image user posted image user posted image u subotu idem na ultra zvuk.... pa se cujemo posle toga!!!! puno pozz za moje ivane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa ovo je fenomenalna vijest user posted image user posted image user posted image user posted image Draga moja, sta drugo da ti pozelim nego najugodniju mogucu user posted image , najlaksi porod i zdravu djecicu user posted image Bas si nas zabrinula sto se ne javljas, ali sada ti je sve oprosteno user posted image user posted image user posted image Uzivaj user posted image

Neposredna veza do poruke: 1667
2.8.2012 9:27:57   
ivana91
drage moje,od moje trudnoće ništauser posted image user posted image user posted image
jutros beta 28.30
više sreće drugi put

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1668
2.8.2012 10:08:19   
ivanai
draga zao mi je user posted image user posted image neznam sta da ti kazem sve rijeci su suvisne.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1669
2.8.2012 10:14:37   
ivana91
ništa draga,teško jeste ali idemo dalje.bilo bi mi lakše da je odmah beta bila negativna nego ovako.zvala sam i rekli su mi opet za tri mjeseca ,da nazovem u septembru da se dogovorimo za UZ i ako sve bude ok idemo sa novim pripremama.user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1670
2.8.2012 14:12:53   
Mia

IZVORNA PORUKA: ivana91

drage moje,od moje trudnoće ništauser posted image user posted image user posted image
jutros beta 28.30
više sreće drugi put

Ne mogu ti opisati koliko mi je zao user posted image user posted image user posted image Nemam ti sta reci, nego da se malo odmoris, priberes i u nove pobjede user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1671
2.8.2012 18:11:38   
mija75
Cestitam Ivana1979 user posted image user posted image user posted image od user posted image Ivana91 drzi se,stvarno mi je mnogo zao neznam sta bih ti rekla jedino drzi se i idemo dalje nema predavanja. Tesko jeste znam,ima i nas tri koje smo zajedno radile i hvala Bogu uspjelo je jednoj,znaci da i za nas dvije,a i tebe jos uvjek ima nade. Samo ne treba odustajati ja sam rekla da idem dokle mi god to godine budu dozvoljavale,bar se necemo sutra kajati sto nismo nista radile,a ti vidis imas velike sanse,jednom se primilo i znaci da mozes,samo nemoj da klones uz tebe smo sviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1672
2.8.2012 20:51:40   
ivana91
mija75,hvala draga na podršci.znaš i sama kako je teško ali idemo dalje.i ja isto idem dokle mi godine dozvole,nema odustajanja.
ovo inače nije ni moje ime ni godište,ja sam 1976 god. i imam još šanse i naravno da neću odustati.nadam se da ćemo sve koje nismo sada uspjele drugi put imati više sreće.
jesi li ti zvala kliniku,kada su ti rekli da možeš opet?

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1673
2.8.2012 21:01:32   
ivanai
tako je drage moje cure nema odustajanja znam da nije lako kad se razocaras i ja sam se do sad hiljadu puta razocarala oplakala i nastavila dalje imala sam jedan spontani tri inseminacije i jos raznih stimulacija u ovih sest godina borbe bilo je raznih kriza cak sam bila i u neku depresiju upala posle spontanog prije tri godine al sam posle svega skupila snage i nastavila dalje. stalno sam sebi ponavljala jednom ce uspjeti ma mora uspjeti.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1674
3.8.2012 10:53:16   
mija75
Nisam sad,zvala sam prosli put kad nije uspjelo i rekli su mi najmanje sest mjeseci tako da cu i ovaj put cekati sest mjeseci to znaci u januaru predajem papire. Moje ime nije Mija,ali jesam 75 godiste tako da moze i prije bilo bih dobro,onda bih imala vise sanse,ali opet nadam se da smo sad mi na redu user posted image  a i mnoge jos s nama user posted image user posted image user posted image  samo ne treba ocajavati i s Bozijom pomoci, tokom terapije sam isla i pod Ostrog,ali....

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Adian, Danis ili Adi
bambika

Nije tako lako odabrati ime kao sto sam mislila :)

Adian (49%)

Danis (17%)

Adi (34%)

Broj svih glasova: 119

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *