Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.8.2012 22:24:08
somaja
Ninci1 dobrodosla i zelim ti sve najljepse u sljedecim mjesecima Zeljela bih samo ako mozes da mi odgovoris da li si taj zadnji postupak radila kod dr.Sibincic ili negdje drugo??pozz
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.8.2012 12:09:53
Ninci1!
Somaja hvala ti puno na lijepim zeljama. Da zadnji postupak smo radili kod dr.Sibincic i kao sto sam vec napisala ovaj pokusaj nam je uspjeo sto i tebi od srca zelim.Pozz.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.8.2012 18:52:10
somaja
Najiskrenije cestitke ivanai,,, zelim ti zdravu trudnocu !!! Sad se samo dobro cuvaj i odmaraj...Toliko pozitivnih vijesti i na forumu i u mom gradu cujem da sam odmah i ja presretna i jako jako pozitivna,,pusa
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.8.2012 8:50:43
Saara
Pozdrav svim forumasicama! Unazad par mjeseci pratim ovaj forum, pa napokon odlucih da se i ja pridruzim. Suprug i ja smo 8 godina u braku , ali do trudnoce nikako nije dolazilo . Odlucili smo da krenemo obadvoje na ispitivanje kod doktora. Kod mene je sve bilo uredu a kod supruga je otkriveno da ima nepokretne spermatozoide ( azospermija ) . Poslije toga je suprug isao od urologa do urologa ali nazalost nikakvih rezultata. Terapije koje su mu propisivali su bile jako skupe ali nazalost nikakvog efekta i rezultata. Bili smo izgubili i volju i nadu da nastavimo i poceli smo odustajati . Pocetkom Septembra 2011 godine sam dobila jaku upalu mokracnih kanala i narucim se u klinika ( JELENA ) jer sam tu i prije na preglede isla. Tu sam slucajno al bukvalno slucajno saznala za kliniku Medicos . Odlucila sam da ih kontaktiram i da se raspitam sta se sve obavlja na toj klinici . Kada sam stupila sa njima u kontakt i raspitala se o svemu odmah sam supruga narucila kod urologa DR. Hajdera. I tako da nam se od tog dana zivot promjenio . Sve smo obavili sta su trazili od nas u Medicosu i polako smo krenuli u postupak . Vantjelesnu sam radila 2.04.2012 i iz prvog puta je uspjela sad sam u 5 mjesecu trudnoce .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.8.2012 10:12:57
rebeka777
Drage cure, da ne nabrajam sve pojedinačno, ima vas puno,
sve je više i više prelijepih vijesti koje dijelite sa nama, a to sve daje nadu svima koje još nismo trudne da ne odustajemo. Ako se dešavaju ovolike trudnoće, visoke bete, blizanci pa desiće se i nama. Sa ovoliko pozitivne energije na ovom forumu nemoguće je da bude drugačije.
Sve ivane, cure koje su trudne a koje su nesebično podijelile svoju radost sa nama i one koje se bore puno pozdravljam.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.8.2012 17:26:05
tea 80
IZVORNA PORUKA: Saara
Pozdrav svim forumasicama! Unazad par mjeseci pratim ovaj forum, pa napokon odlucih da se i ja pridruzim. Suprug i ja smo 8 godina u braku , ali do trudnoce nikako nije dolazilo . Odlucili smo da krenemo obadvoje na ispitivanje kod doktora. Kod mene je sve bilo uredu a kod supruga je otkriveno da ima nepokretne spermatozoide ( azospermija ) . Poslije toga je suprug isao od urologa do urologa ali nazalost nikakvih rezultata. Terapije koje su mu propisivali su bile jako skupe ali nazalost nikakvog efekta i rezultata. Bili smo izgubili i volju i nadu da nastavimo i poceli smo odustajati . Pocetkom Septembra 2011 godine sam dobila jaku upalu mokracnih kanala i narucim se u klinika ( JELENA ) jer sam tu i prije na preglede isla. Tu sam slucajno al bukvalno slucajno saznala za kliniku Medicos . Odlucila sam da ih kontaktiram i da se raspitam sta se sve obavlja na toj klinici . Kada sam stupila sa njima u kontakt i raspitala se o svemu odmah sam supruga narucila kod urologa DR. Hajdera. I tako da nam se od tog dana zivot promjenio . Sve smo obavili sta su trazili od nas u Medicosu i polako smo krenuli u postupak . Vantjelesnu sam radila 2.04.2012 i iz prvog puta je uspjela sad sam u 5 mjesecu trudnoce .
Saara izvini molim te odakle si ti kad do 2011.nisi čula za Mediko's a liječiš se od steriliteta 8 godina.Mislim stvarno smiješno-slučajno čula za Mediko's,pa kud si lutala 8 godina?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.8.2012 17:58:23
Saara
Kao prvo zdravo tea 80 . Ja mislim da nije bitno odakle si a da bi morao u sve biti upucen a pogotovo kada si mlad i kada te doktori zavlace godinama sa rijecima da ima nade a na kraju nikakvog rezultata a godine prolaze . Zalosno je da se tako sudi o nekome o kome se nista nezna . Ja mislim da je najvaznije da je uspjelo a nije bitno poslije koliko vremena. Jer suprug i ja smo mladi i nisu nam godine presudne .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.8.2012 18:08:54
tea 80
Kao prvo zdravo tea 80 . Ja mislim da nije bitno odakle si a da bi morao u sve biti upucen a pogotovo kada si mlad i kada te doktori zavlace godinama sa rijecima da ima nade a na kraju nikakvog rezultata a godine prolaze . Zalosno je da se tako sudi o nekome o kome se nista nezna . Ja mislim da je najvaznije da je uspjelo a nije bitno poslije koliko vremena. Jer suprug i ja smo mladi i nisu nam godine presudne .
Zdravo Saara!Čestitam ti na trudnoći,u pravu si bitan je rezultat.Ja sam samo konstatovala ako ste se liječili tolike godine od neplonosti kako niste čuli za Mediko's i dr.Sanju Sibinčić?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.8.2012 18:21:49
Saara
Hvala tea 80 . U tih 8 godina je bilo i prestajanja lijecenja zbog finansijskih razloga . Iskreno voljela bi i ja da smo ranije culi za Medico- S ali nazalost nismo . Jer uvijek smo bili kod ljekara koji su nam davali nadu a nazalost nista od toga . Ali kad poslije toliko padova i neuspjeha dozivis ono o cemu si samo mastao i sanjao zaboravi se brzo na sve neuspjehe i bacene pare . Od srca zelim svima vama koji ste u postupku i koje tek trebaju u postupak da udju puno srece i da docekaju ono sto sam ja .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.8.2012 19:36:52
Saara
Hvala Ninci1! od srca. Cestitam i ja tebi na tvojoj . Nazalost nisam prije cula za Medico-S . Posto vidim da je to nekima od cura sa foruma cudno , ali vrijeme se nemoze vratiti .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.8.2012 22:32:57
somaja
Saara takodjer i od mene cestitke i sve najbolje....Najbitnije je da ste uspjeli,sve drugo je nebitno a ima jos djevojaka koje znam da su tek nakon nekoliko godina pokusavanja cule za Medicos...Niko ih nije znao uputiti a i ja sam isto tako nakon 6god.braka (a 10 sam u braku) cula za dr.Sanju, jos nisam bas daleko od B.L. A zadnje 2god.otprilike sam njen pacijent i jos malo abd.imam prvi pokusaj umj.opl. jako sam pozitivna a kako i ne bih bila nakon ovoliko lijepih novosti na forumu,pozzz
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.8.2012 23:41:19
Saara
somaja hvala ti puno . Sada mi je lakse kada imam saznanje da nisam jedina koja je tek nakon toliko vremena cula za Medicos... Upravo tako ni nas nije znao niko na pravo mjesto uputiti . Nisam ni ja daleko od B.L. ali eto. Mozda bismo ranije i saznali za Medicos ali nam nikada niko VTO nije predlagao i to je stvarno zalosno . Zelim ti puno srece i da bude uspjesna prva umj.opl. .
IZVORNA PORUKA: somaja
Saara takodjer i od mene cestitke i sve najbolje....Najbitnije je da ste uspjeli,sve drugo je nebitno a ima jos djevojaka koje znam da su tek nakon nekoliko godina pokusavanja cule za Medicos...Niko ih nije znao uputiti a i ja sam isto tako nakon 6god.braka (a 10 sam u braku) cula za dr.Sanju, jos nisam bas daleko od B.L. A zadnje 2god.otprilike sam njen pacijent i jos malo abd.imam prvi pokusaj umj.opl. jako sam pozitivna a kako i ne bih bila nakon ovoliko lijepih novosti na forumu,pozzz
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.8.2012 1:19:48
Nova 86
Hvala ti Saara,za veliku nadu.Kod mene je isti slucaj kao kod tebe.Samo sto sam ja 1god.u braku,pa smo odmah krenuli na VT koja je u oktobru.Razumijem kad kazes kako vam dr.samo daju nadu i koliko je lijeceje skupo.Moj suprug se cjelo vrijeme lijecio u BG,a ovde nije ni cuo za dr.Hajdera.Zbog nasih "drzavnih" specijalista je i dogurao do ovoga,zbog svih zavlacenja.Puno srece ti zelim u .
Veliki pozdrav i za Ivanu i njene adjele. PS.Imala sam problem sa onom semom,dali mi pogresnu,pa sad kasnim 1 mjesec.Nadam se da me zbog toga nece prebaciti za novemabar.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.8.2012 11:55:18
ivana1979
eee moje cure,evo i mene konacno,ja opet u bolnici,bile su dve bebe ali sam jednu izgubila,jedna je ostala i vitalna je cula sam otkucaje srca.Primam inekc.progesterona na treci dan i neznam koliko cu ostati u bolnici,al nije ni bitno nek samo ovaj bebac bude dobar.Pozdravljam vas sve puno i kazem vam samo se dobro cuvajte,najbitnija su prva tri mjeseca!!!puno puno poljubaca od mene za sve da ne nabrajam nikog
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.8.2012 13:36:41
Saara
IZVORNA PORUKA: Nova 86
Hvala ti Saara,za veliku nadu.Kod mene je isti slucaj kao kod tebe.Samo sto sam ja 1god.u braku,pa smo odmah krenuli na VT koja je u oktobru.Razumijem kad kazes kako vam dr.samo daju nadu i koliko je lijeceje skupo.Moj suprug se cjelo vrijeme lijecio u BG,a ovde nije ni cuo za dr.Hajdera.Zbog nasih "drzavnih" specijalista je i dogurao do ovoga,zbog svih zavlacenja.Puno srece ti zelim u .
Veliki pozdrav i za Ivanu i njene adjele. PS.Imala sam problem sa onom semom,dali mi pogresnu,pa sad kasnim 1 mjesec.Nadam se da me zbog toga nece prebaciti za novemabar.
Cao Nova 86 , htjela bi samo da napomenem da je jedini razlog prijave na ovaj forum bio da dam i ostalim curama nadu koje se vec dugo bore za potomstvo . I zato sam iskreno sa svima vama podijelila svoju zivotnu pricu . Da nazalost kod nas su takvi ljekari koji samo gledaju kako pacijente da zadrze kod sebe da bi sto vise para dobili a netrude se da preporuce druge doktore koji bi mogli pomoci . Nazalost sam i ja za Medico-S nedavno cula . Nova 86 da li ti je ovo prva VTO ? U svakom slucaju zelim ti puno srece u Oktobru .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.8.2012 13:45:31
Saara
ivana1979 zelim ti brz povratak kuci , mnogo mi je zao zbog tvoje bebice . Ali tu nam je druga bebica koja ti vjerovatno dodatnu snagu daje u ovim trenutcima. Zelim ti najljepsih .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.8.2012 19:06:02
Jelena86
somaja, izvini, nisam bila tu par dana, pa samo da ti zahvalim na informaciji...puno sreće u postupku :* ivanai, presretna sam zbog dva srčeka, želim vam svu sreću svijeta ivana1979, želim ti brz oporavak, i da se kroz 7-8 mjeseci maziš sa svojom mrvicom
ostalim djevojkama, puno sreće, bilo da čekaju postupke, punkcije, transfere, bete...čuvam fige :*