|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
20.7.2012 20:48:26   
Jelena86
drage moje, hvala vam do neba i nazad..pokjušat ću, pa nada zadnja umire, kao i u cijeloj ovoj našoj borbi...ima težak oblik neplodnosti, tako da mi svaka nada daje elana i volje, jer sam inače u nekakvu depresiju pala :( al sam odmah bolje, čim i pmislim da bi se nešto moglo preko fonda rs-a, jer znam da u postupak koji bi plaćali, sigurno zadugo ne bi krenuli...

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1501
21.7.2012 9:17:22   
mija75
I ja sem dosade ne osjecam nista,od vrucine se nemoze ni napolje pa se ubih od dosade u kuci. A,sad dolazi najtezi period,srecom pa u ponedeljak se vracam na posao tako da nece biti bas toliko dosadno. Znate li vi,posto sam cula da moze testom da se provjeri posle 7-10 dana da li je to moguce?

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 1502
21.7.2012 15:30:03   
Mia
mija75 ako zelis da nakon 7-10 dana provjeris ima li user posted image tada ti je najbolje da uradis nalaz bete, samo sto ce tada njena vrijednost biti niza. A sto se tice testa za trudnocu, mozda je rano da se on radi nakon 7-10 dana jer mozes dobiti lazno negativan rezultat pa ces se dzaba nasekirati. Ako si bas toliko nestrpljiva probaj uraditi nalaz bete i naravno ja ti zelim da bude user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1503
21.7.2012 17:00:51   
mija75
Hvala ti Mia user posted image mnogo, mnogo sam nestrpljiva ali upravu si,kad sam vec cekala sest godina mogu i jos ovih nekoliko dana,nadam se da cu docekati 30

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1504
21.7.2012 17:32:33   
Mia
Draga mija75 ja samo mogu zamisliti kakav je to osjecaj i koliko si nestrpljiva, ali sto kazes kad si cekala 6 godina, mozes vala jos i ovih 9 dana. Zelim ti da nas obradujes sa lijepom, visokom betom user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1505
21.7.2012 19:24:51   
Simon
Drage forumašice,pozdrav! Čitam vaše postove i osjetih potrebu da se danas učlanim i nešto napišem na temu. Dr.Sanja S je kvalitetan doktor,ali nije mađioničar,nije žena svemoguća.Moje iskustvo- oduševljena sam i hvala joj.Dala mi je NADU,a nju sam bila izgubila.I da,dr.Sanja predivno,brižljivo radi HSG kao i sve druge postupke tako da ne treba paničariti već biti pozitivan,vjerovati u uspjeh,slušati doktoricu,svoje tijelo,živjeti zdravo i nadati se....Na kraju,imate mogućnost da birate gdje želite da liječite neplodnost (uraditi sve testove obavezno) ,odnosno pokušate s postupcima vantjelesne oplodnje.Ne zaboravite da je usvojenje djeteta uvijek mogućnost,pomozite djeci koja čakaju majčinu ljubav...Pozdrav u nadi da ćemo sve biti sretne mame!!!!

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 1506
21.7.2012 20:39:36   
ivanai
pozdrav cure moje kako ste mi danas ja i dalje isto user posted image nema nikakvih promjena,nista neosjecam. mija75 i ja cekam 6 godina i odlucila sam se strpiti da neradim test prije bete nadam se dacu izdrzati. ivana91 kako si nam ti danas?

(odgovor članu Simon)
Neposredna veza do poruke: 1507
22.7.2012 10:38:40   
ivana91
i ja sam dobro osim što sam juče imala užasnu glavobolju kao pred menzesuser posted image .inače ništa drugo ne osjećam osim malo nervoze i ponekad neko žiguckanje.
nemam namjeru da radim test prije bete,a i ja čekam 6 godina pa čekaću i ovih 8 danauser posted image
pozz...

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1508
22.7.2012 13:05:29   
rebeka777
Drage Ivane, vas 3 kao da ste rođene istog dana i kao da ste rođene sestre user posted image sve čitam vaše postoje a svaka odgovara isto, baš ste me nasmijale.
Želim vam sve najbolje kao i ostalim curama koje su sad u nekom postupku.

Neko je pitao do kada Medico s radi pa da samo potvrdim do 20h naveče, a subotom se takođe može provjeriti beta ujutru, rade do 15h.
Pozdrav svima.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1509
22.7.2012 13:14:07   
ivana91
hvala rebeka777
da,imamo mnogo toga zajedničkoguser posted image i nadamo se da ćemo sve tri 30-og ugledati veliku betuuser posted image

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 1510
22.7.2012 14:19:54   
ivanai
rebeka777 hvala i od mene. nadam se i ja da ce nam i beta da bude ista naravno svima velikauser posted image .ja bih trebala subotom raditi betu al najvjerovatnije da necu do ponedeljka posto mi muz radi u subotu nece me moci odvoziti u bl. a da idem sama nema sanse vec sad me nervoza hvata kad pomislim na cekanje nalaza. meni danas od kad sam ustala gore usne nemam pojma sta je ovo nikad mi se desilo nije nadam se samo dami nece jos i herpes iskociti uf ubi me ova dosadauser posted image pa stalno neke scenarije u glavi pravim. cure moje saljem vam jedan veliki user posted image .

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1511
22.7.2012 14:30:30   
sos15
Cure, da ne zna neka od vas gdje se u BL može kupiti Pregnyl i koja mu je cijena? Da ne ide slučajno na recept bez plaćanja?

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 1512
22.7.2012 14:34:21   
ivana91
sos15,cijena mu je negdje 20 km bar u mom mjestu a vjerovatno je svugdje ista.možeš ga kupiti bez recepta,ja sam nekada kupovala.
pozz...

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 1513
22.7.2012 15:09:21   
gami
Rebeka777, hvala ti na informaciji o radnom vremenu u Medico s. Cure, može jedna mala pomoć?
Ako user posted image stigne naveče, od kada se broji prvi dan ciklusa, taj dan ili sutradan? Hvala vam puno i velika pusauser posted image user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1514
22.7.2012 15:14:52   
ivanai
ja mislim od sutradan al najbolje je da ih nazoves i pitas sestre su jako ljubazne i sigurnoce ti one najbolje objasniti.

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 1515
22.7.2012 15:18:50   
gami
Sutra ću svakako kod njih najvjerovatnije, pa ću ih i pitati. Hvala ti i želim ti da konačno ugledaš te čarobne user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1516
22.7.2012 15:50:54   
Nova 86
Zene mi smo izgleda jedna drugoj sreca u nesreci. Tako su mi simpaticni ovi kometari Ivana. user posted image Ja iscekujem oktobar sa svim psihickim padovima i usponima,borim se da istrajem.Ne znam kako vi izdrzavate,ali meni je u poslednje vrijeme jako tesko zbog okruzenja,zbog prijateljica koje mi javljaju da su trudne,kao da su se sve dogovarale.Volim ih,ali pocinjem da im zavidim.user posted image
Jedino me tjesi ovaj forum sto vidim da nisam jedina. Pozdrav i sretno svima!!!

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 1517
22.7.2012 16:10:59   
ivana91
Nova 86,nemoj da očajavaš svi mi imamo te periode,ustvari taj osjećaj ljubomore ali proći će.
I meni ovaj forum mnogo znači,nekako mi olakšava da prolazim kroz sve ovo,ovdje smo sve iste i zato i razumijemo jedna drugu.
I oktobar će brzo,opusti se i budi optimista onoliko koliko možeš.user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 1518
22.7.2012 17:44:30   
Jelena86
Gami, ako dobiješ iza 16h, a neki dr. kažu iza 18h, 1 dc je naredni dan...
puno sreće želim svima, a naročito da Ivane slave sve isti dan.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1519
23.7.2012 14:48:07   
ivanai
pozdrav cure moje, kako ste danas? mene uhvatila neka nervoza ujedala bihuser posted image ovako me inace zna uhvatiti pred user posted image pa se plasim.

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 1520
23.7.2012 15:28:32   
ivana91
ja sam dobro,mada sam i ja nervozna.a što se tiče simptoma kao preduser posted image kažu da je to normalno da imamo sve iste simptome.
nadam se da nećemo ugledati user posted image nego user posted image
ubi ovo čekanjeuser posted image
izgleda da nam je ivana1979 stvarno završila u bolnici nema je nikakouser posted image
mija75,kako si ti,kako se osjećaš?

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1521
23.7.2012 17:37:26   
gami
Pozdrav cure! Jutros sam dobila pa krećem sa gonalom. Da li mi neka od vas može reći sam proces davanja Gonala? Da li se ona tečnost prebaci u pakovanje sa onom jednom tabletom, pa se onda daje u ruku ili debelo meso ili stomak? Malo mi je to nejasnouser posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1522
23.7.2012 18:01:58   
mija75
Evo Ivana91 ujedala bih,ubi nervoza i mene kako koji dan sve gore i gore. Danas sam pocela da radim pa malo se i opustim drugacije je nego kad si stalno kuci. Gami jeste tecnost pomjesas sa tabletom pa izvuces i onda se mozes ubosti u ruku ili stomak,sta ti vise odgovara i puno srece ti zelim user posted image  

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 1523
23.7.2012 18:18:09   
gami
mia75, hvala ti puno i tebi želim svu srećuuser posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1524
23.7.2012 18:43:53   
ivana91
pa i ja mislim da je lakše kada ideš na posao,brže vrijeme prolazi.ja nisam počela raditiuser posted image suprug mi ne da,samo ležanje,sjedenje i do wc-a.mada ja mislim da to nema veze,ono ako hoće da se zakači ono će se zakačiti,radi li mi ili ne.
tako da se ja ubijam od dosadeuser posted image
gami,srećno sa bockanjemuser posted image user posted image
ako ćeš sama sebi davati inekcije najlakše ti je u stomak

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Šamponi za djecu ??
Selma.A.M

Koji šampon koristite za bebe/djecu ???

Hipp (43%)

Jonson (10%)

Becutan (11%)

Kosil (6%)

Nivea (20%)

Baby love (10%)

Broj svih glasova: 167

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *