|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
23.7.2012 21:04:44   
Mia
Curice samo da vam mahnem i kazem da mislim na vas user posted image user posted image Boga mi i vi sitno brojite ... jos koji dan i ima da bude eksplozija od user posted image user posted image .

Kako vam je ivana1979?

gami sretno sa bockanjem user posted image Ja se divim svima koji uspiju sami sebi da daju boce ... ja se uzasavam od same pomisli da samu sebe bodem user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1526
24.7.2012 9:16:02   
mija75

user posted image upravo sam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1527
24.7.2012 10:02:30   
ivana91
mija75,tako mi je žaouser posted image ...svaka riječ je suvišnauser posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1528
24.7.2012 10:33:59   
Mia
mija75 nemam sta da ti kazem, osim da mi je neopisivo zao user posted image user posted image user posted image A da ti ipak odes kod dr. na pregled?

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1529
24.7.2012 11:19:09   
ivanai
mija75 user posted image user posted image user posted image zao mi je draga...

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1530
24.7.2012 12:53:27   
mija75
Hvala vam cure mnogo i drzim vam velike fige da uspijete,a ja se ne predajem tek tako zasest mjeseci idem dalje,pa bice ako Bogda jednog dana.       Mija,zasto da idem dogtoru,mislis da moze nesto da se promjeni? Mada je i meni nesto cudno,nemam puno krvi,ali mozda je to zato sto je tek krenulo,ali opet jedan folikul mi je ubacen...user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1531
24.7.2012 12:56:34   
mija75
Izvini nije Mija,nego Mia....sta cu takvi smo ti mi Bosanci user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1532
24.7.2012 13:50:26   
Mia
Draga mija75 nema veze je li Mia ili Mija, svakako mi to nije pravo ime user posted image

Ja bih ipak otisla doktoru cisto da budem 100% sigurna u ono sta mi se dole desava. Jer na ovom forumu sam se nacitala raznih iskustava tj. bilo je zenica kojima je i pored krvarenja uspjela trudnoca. Mislim ne bih da ti dajem neku veliku nadu, pa da se poslije razocaras, ali ako si u prilici ipak otidji. Ja drzim fige da to nije user posted image i molicu Boga da sam upravu user posted image user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1533
24.7.2012 13:52:01   
ivana91
mija75,meni su rekli ako bude malo krvarilo da nastavim sa terapijom...a mislim da možeš malo prokrvariti a da bete ipak bude pozitivna.jesi li zvala doktoricu ,šta kaže?
user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1534
24.7.2012 13:53:31   
Shirley
Pozdrav dame!
Da li neko zna koliko kosta vaginalni ultrazvucni pregled u Medicos-u?

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1535
24.7.2012 13:55:13   
ivana91
Pozdrav i za tebe!
Mislim da je 40 km...

(odgovor članu Shirley)
Neposredna veza do poruke: 1536
24.7.2012 13:58:12   
Shirley
Hvala puno na brzom odgovoru :)!

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1537
24.7.2012 14:25:16   
gami
Pozdrav! mija75,iskreno mi je žao, ne znam šta drugo da ti kažem user posted image , nego nastavljmo sa borbom. Ja sam ipak odlučila da se nebockam sama, blizu mi je naš Dom zdravlja, pa ću otići do njih. Shirley, Ivana91 je u pravu ultrazvuk jeste 40KM. Pusauser posted image

(odgovor članu Shirley)
Neposredna veza do poruke: 1538
24.7.2012 15:13:01   
mija75
Pretpostavljam da ti to nije pravo ime,kao ni meni sto nije ovo......user posted image        Znam i ja za taj slucaj ,prijateljica moja je 10-ti dan prokrvarila i evo sad hvala Bogu ima dvogodisnju kcerkicu.  Nemam doktora tu u blizini da bih otisla na pregled ili uradila betu,razgovarala sam s doktoricom i rekla mi je ako se ne poveca da sutra uradim betu,a ako se poveca onda ......idemo dalje sta da se radiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shirley)
Neposredna veza do poruke: 1539
24.7.2012 15:30:39   
mija75
Hvala Gami,ali vjeruj moj ti je savjet da pokusas sama sebi da dajes mnogo ce ti lakse biti,pogotovo kada dodje stop injekcija koja se daje pretezno kasno. I ja nisam na pocetku davala sama sebi nego sam isla u bolnicu,ali vec posle cetvrte mi je bilo prekipilo i trazila sam od sestre da sama probam,a da ona gleda,da sad kad odem i u BL nedam da mi sestre daju,nego sama sebi mnogo mi je lakse... i sretno,sretno svimauser posted image user posted image user posted image  i punoooo,punoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da bude

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1540
24.7.2012 15:31:16   
ivana91
mija75,nadam se da je ikod tebe slučaj kao kod tvoje prijateljiceuser posted image ma ustvari navijam da bude takouser posted image user posted image
kako se tebi čini,jel ti se pojačalo krvarenje u odnosu od jutros

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1541
24.7.2012 15:34:49   
Mia

IZVORNA PORUKA: mija75

Pretpostavljam da ti to nije pravo ime,kao ni meni sto nije ovo......user posted image        Znam i ja za taj slucaj ,prijateljica moja je 10-ti dan prokrvarila i evo sad hvala Bogu ima dvogodisnju kcerkicu.  Nemam doktora tu u blizini da bih otisla na pregled ili uradila betu,razgovarala sam s doktoricom i rekla mi je ako se ne poveca da sutra uradim betu,a ako se poveca onda ......idemo dalje sta da se radiuser posted image user posted image user posted image

Ja od sveg user posted image navijam da to bude bas tako user posted image user posted image user posted image Uradi sutra betu i javi nam se molim te sa lijepim vijestima user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1542
24.7.2012 16:24:46   
ivana1979
evo me cure moje konacno.Jbg samo ja zaglavih bolnice zbog hiperstimulacije.Doktori su samo zavirivali na ekran ultrazvuka i gledali moje jajnike koji su bili ogromni,nisam mogla ni mokriti ni,a pritiskalo mi i debelo crijevo.Sad je sve vraceno u normalu,danas sam izasla iz bolnice i cekam 30.jul.Cudno se osjecam kao da cu dobiti,to me drzi jos od sinoc ali kazu da je to normalno,da imam simptome jer je to vrijeme dobijanja.Nadam se da ce biti sve ok i da necu dobiti.Puno ste mi nedostajali svi redom a narocito moje Ivane!!!Ljubim vas sveeeeeee

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1543
24.7.2012 16:35:00   
mija75
Nije mi se pojacalo ,stvarno po malo izlazi ali je nekako suvoparno....neznam kako da objasnim nije ono tecno nadm se da me razumijes. pa onda bude mlo kao sekret,ali crno-crveno

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 1544
24.7.2012 16:35:50   
svga
Veliki pozdrav svima! Evo i ja da se ukljucim :) Naime, imamo svi isti problem i nadam se da cemo ga uspjeti rijesiti! Bitno je da se ne odustaje! Moj suprug i ja se borimo cetiri godine i jos do trudnoce nije doslo. Nakon svih odradjenih nalaza i analiza predlozena nam je inseminacija. Prva u januaru ove godine, nazalost neuspjesna, i sada za par dana radim drugu inseminaciju... ne ocekujem previse ali vidjecemo. Prije dvije godine sam radila hysteroskopiju (septum uteri). Tako da sam i taj problem rijesila. Eto, drage moje, zelim Vam puno srece!

Neposredna veza do poruke: 1545
24.7.2012 16:36:14   
mija75
I Ivana1979 dobro nam dosla,drago mi je sto ti je bolje i da docekas velikuuuuuuuu betu

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1546
24.7.2012 18:23:23   
ivanai
ivana 1979 drago mi je sto si nam se vratila i sto ti je boljeuser posted image user posted image user posted image . kod mene se odmah posle transfera situacija smirila i ja isto imam simptome kao da cu svakog trena dobiti ipak nadam se dacu docekati subotu i vadjenje bete. mislila sam na tebe vjeruj mi da sam te svaki dan muzu mom spominjala. znam ja koja je muka hiperstimulacija ja sam imala osjecaj dacu svakog trenutka eksplodirati od silne nadutosti. mija75 mozes ti uraditi i kuzcni test ako ti je daleko da ides vaditi betu ja mislim ako ima trudnoce da bi test mogao vec da je pokaze. cure moje nadam se dace ovo proci brzo i dacemo uskoro napisati velike bete ovdje.

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1547
24.7.2012 19:04:09   
ivana91
ivana1979,napokon da se javišuser posted image user posted image user posted image
baš si nas zabrinula i nedostajala si nam.user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1548
24.7.2012 21:59:23   
Mia
ivana1979 draga, ti bas zaglavila user posted image Toliko mi je zao sto si se namucila, ali drago mi je da si se vratila i to u pozitivnom raspolozenju user posted image Ima da tu bude veeeelika beta user posted image

mija75 draga, nadam se da je to krvarenje stalo ili barem umanjilo. Ja jos uvjek vjerujem da tu kod tebe ima nesto user posted image A kao sto ti je vec rekla ivanai, kupi sutra ili veceras test pa se odmah ujutro testiraj i naravno javi nam se user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1549
24.7.2012 22:12:26   
mija75
Hvala Mia mnogo,ali ne vrjedi pocelo je da lijeuser posted image bas je pravi user posted image mislim da nevrjedi nikakvo vise testiranje,nego treci put ispocetka,pa s Bozijom pomoci ne predajem se ja tek tako idem dok god ne uspijem. A, Ivanicama zelim puno srece i neg budu bar user posted image user posted image

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nux vomica.
ivana29

dali je koja od vas trudnica uzimala homeopatski lijek nux vmoica protiuv mucnina i povracanja

Da (24%)

ne (76%)

Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *