Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.7.2012 20:48:26
Jelena86
drage moje, hvala vam do neba i nazad..pokjušat ću, pa nada zadnja umire, kao i u cijeloj ovoj našoj borbi...ima težak oblik neplodnosti, tako da mi svaka nada daje elana i volje, jer sam inače u nekakvu depresiju pala :( al sam odmah bolje, čim i pmislim da bi se nešto moglo preko fonda rs-a, jer znam da u postupak koji bi plaćali, sigurno zadugo ne bi krenuli...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.7.2012 9:17:22
mija75
I ja sem dosade ne osjecam nista,od vrucine se nemoze ni napolje pa se ubih od dosade u kuci. A,sad dolazi najtezi period,srecom pa u ponedeljak se vracam na posao tako da nece biti bas toliko dosadno. Znate li vi,posto sam cula da moze testom da se provjeri posle 7-10 dana da li je to moguce?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.7.2012 15:30:03
Mia
mija75 ako zelis da nakon 7-10 dana provjeris ima li tada ti je najbolje da uradis nalaz bete, samo sto ce tada njena vrijednost biti niza. A sto se tice testa za trudnocu, mozda je rano da se on radi nakon 7-10 dana jer mozes dobiti lazno negativan rezultat pa ces se dzaba nasekirati. Ako si bas toliko nestrpljiva probaj uraditi nalaz bete i naravno ja ti zelim da bude
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.7.2012 17:32:33
Mia
Draga mija75 ja samo mogu zamisliti kakav je to osjecaj i koliko si nestrpljiva, ali sto kazes kad si cekala 6 godina, mozes vala jos i ovih 9 dana. Zelim ti da nas obradujes sa lijepom, visokom betom
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.7.2012 19:24:51
Simon
Drage forumašice,pozdrav! Čitam vaše postove i osjetih potrebu da se danas učlanim i nešto napišem na temu. Dr.Sanja S je kvalitetan doktor,ali nije mađioničar,nije žena svemoguća.Moje iskustvo- oduševljena sam i hvala joj.Dala mi je NADU,a nju sam bila izgubila.I da,dr.Sanja predivno,brižljivo radi HSG kao i sve druge postupke tako da ne treba paničariti već biti pozitivan,vjerovati u uspjeh,slušati doktoricu,svoje tijelo,živjeti zdravo i nadati se....Na kraju,imate mogućnost da birate gdje želite da liječite neplodnost (uraditi sve testove obavezno) ,odnosno pokušate s postupcima vantjelesne oplodnje.Ne zaboravite da je usvojenje djeteta uvijek mogućnost,pomozite djeci koja čakaju majčinu ljubav...Pozdrav u nadi da ćemo sve biti sretne mame!!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.7.2012 20:39:36
ivanai
pozdrav cure moje kako ste mi danas ja i dalje isto nema nikakvih promjena,nista neosjecam. mija75 i ja cekam 6 godina i odlucila sam se strpiti da neradim test prije bete nadam se dacu izdrzati. ivana91 kako si nam ti danas?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.7.2012 10:38:40
ivana91
i ja sam dobro osim što sam juče imala užasnu glavobolju kao pred menzes .inače ništa drugo ne osjećam osim malo nervoze i ponekad neko žiguckanje. nemam namjeru da radim test prije bete,a i ja čekam 6 godina pa čekaću i ovih 8 dana pozz...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.7.2012 13:05:29
rebeka777
Drage Ivane, vas 3 kao da ste rođene istog dana i kao da ste rođene sestre sve čitam vaše postoje a svaka odgovara isto, baš ste me nasmijale. Želim vam sve najbolje kao i ostalim curama koje su sad u nekom postupku.
Neko je pitao do kada Medico s radi pa da samo potvrdim do 20h naveče, a subotom se takođe može provjeriti beta ujutru, rade do 15h. Pozdrav svima.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.7.2012 14:19:54
ivanai
rebeka777 hvala i od mene. nadam se i ja da ce nam i beta da bude ista naravno svima velika .ja bih trebala subotom raditi betu al najvjerovatnije da necu do ponedeljka posto mi muz radi u subotu nece me moci odvoziti u bl. a da idem sama nema sanse vec sad me nervoza hvata kad pomislim na cekanje nalaza. meni danas od kad sam ustala gore usne nemam pojma sta je ovo nikad mi se desilo nije nadam se samo dami nece jos i herpes iskociti uf ubi me ova dosada pa stalno neke scenarije u glavi pravim. cure moje saljem vam jedan veliki .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.7.2012 15:09:21
gami
Rebeka777, hvala ti na informaciji o radnom vremenu u Medico s. Cure, može jedna mala pomoć? Ako stigne naveče, od kada se broji prvi dan ciklusa, taj dan ili sutradan? Hvala vam puno i velika pusa
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.7.2012 15:50:54
Nova 86
Zene mi smo izgleda jedna drugoj sreca u nesreci. Tako su mi simpaticni ovi kometari Ivana. Ja iscekujem oktobar sa svim psihickim padovima i usponima,borim se da istrajem.Ne znam kako vi izdrzavate,ali meni je u poslednje vrijeme jako tesko zbog okruzenja,zbog prijateljica koje mi javljaju da su trudne,kao da su se sve dogovarale.Volim ih,ali pocinjem da im zavidim. Jedino me tjesi ovaj forum sto vidim da nisam jedina. Pozdrav i sretno svima!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.7.2012 16:10:59
ivana91
Nova 86,nemoj da očajavaš svi mi imamo te periode,ustvari taj osjećaj ljubomore ali proći će. I meni ovaj forum mnogo znači,nekako mi olakšava da prolazim kroz sve ovo,ovdje smo sve iste i zato i razumijemo jedna drugu. I oktobar će brzo,opusti se i budi optimista onoliko koliko možeš.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.7.2012 15:28:32
ivana91
ja sam dobro,mada sam i ja nervozna.a što se tiče simptoma kao pred kažu da je to normalno da imamo sve iste simptome. nadam se da nećemo ugledati nego ubi ovo čekanje izgleda da nam je ivana1979 stvarno završila u bolnici nema je nikako mija75,kako si ti,kako se osjećaš?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.7.2012 17:37:26
gami
Pozdrav cure! Jutros sam dobila pa krećem sa gonalom. Da li mi neka od vas može reći sam proces davanja Gonala? Da li se ona tečnost prebaci u pakovanje sa onom jednom tabletom, pa se onda daje u ruku ili debelo meso ili stomak? Malo mi je to nejasno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.7.2012 18:01:58
mija75
Evo Ivana91 ujedala bih,ubi nervoza i mene kako koji dan sve gore i gore. Danas sam pocela da radim pa malo se i opustim drugacije je nego kad si stalno kuci. Gami jeste tecnost pomjesas sa tabletom pa izvuces i onda se mozes ubosti u ruku ili stomak,sta ti vise odgovara i puno srece ti zelim
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.7.2012 18:43:53
ivana91
pa i ja mislim da je lakše kada ideš na posao,brže vrijeme prolazi.ja nisam počela raditi suprug mi ne da,samo ležanje,sjedenje i do wc-a.mada ja mislim da to nema veze,ono ako hoće da se zakači ono će se zakačiti,radi li mi ili ne. tako da se ja ubijam od dosade gami,srećno sa bockanjem ako ćeš sama sebi davati inekcije najlakše ti je u stomak