Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2012 12:06:47
henna ze
svi su digli cijene do ludila...ja zvala ovaj hatin broj lik trazi 45 e...dobih neki broj..65 km apartman..sutra ce mi zena javit ako joj niko ne dođe...ono nigje veze...za sobu u neumu dat 35 e
Ma mrzi me sa djetetom prelaziti preko magistrale da bi dosla na plazu a tako je brdovito da kad ides prema gore samo nebo vidis. A i u Podacama nenas ama bas nikakav sadrzaj osim 1 prodavnice i govornice.
Mi ove godine imamo smjestaj gratis samo da se potrefi mm godisnji u tom periodu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2012 13:21:26
hatepsut
IZVORNA PORUKA: henna ze
svi su digli cijene do ludila...ja zvala ovaj hatin broj lik trazi 45 e...dobih neki broj..65 km apartman..sutra ce mi zena javit ako joj niko ne dođe...ono nigje veze...za sobu u neumu dat 35 e
Pa ima u Neumu soba i za 20km,ali znas gdje treba ti 2km do plaze.mi jedne godine nismo na vrijeme rezervisali i bili smo u sobi gdje smo se bukvalno kuhali nismo mogli da spavamo od vrucine samo smo se smorili.ja idem odmarat i nije mi zao beze mi je ako cuccekati dok neko skuha rucak da ja kuham kafu ili cekat red na kupatilo da se tusiram.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2012 13:27:55
Honey3
IZVORNA PORUKA: henna ze
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2012 14:13:21
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bananica
mi uvijek dobijemo racun, u Hr, pise cijena smjestaja, boravisna taxa, koliko odraslih osoba, djece, ime i prezime naravno
ovakve račune dobijem samo u hotelima... privatni smješatji nikada nismo dobili račun...kažem nisma ga ni tražila... al ovo za boravišnu mi žena reče kako napisah...pošto sam pitala jel mi u cijeni boravišna i parking mjesto
ne trazim ni ja nikad, al redovno mi ga izdaju, izgledam im inspekcijski
isto i kod nas...nikad ne trazimo ali nam se uredno izda racun na kojem pise sve kao sto je bananica napisala
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2012 15:59:09
niki83
Mi isto dobijemo racun u Promajnoj redovno. Henna draga sta je to tako skupo, cuj 65 eura?! Ma ni u ludilu.. Pa evo ovaj link koji ti je palachinka postavila je sasvim ok! Mi smo prosle godine u julu bili tik do ove kuce Ako izdaju po 40tak eura studio apartmane kao i prosle godine, eh onda je prihvatljivo U Podacama ima jos jedna, kazu bolja plaza, ali mi je nazalost nismo otkrili prosle godine. Nismo ni znali za nju. A tamo je, rekose, puno vise sadrzaja
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2012 16:06:51
henna ze
65 km ne euro... bili smo mi u podcama...ima veca i manja plaža...mi smo bili na vecoj...jednu noć smo pjesice isli u gradac...pored mora divna staza...imali smo isto studio..ali smo preko agencije uplatili...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2012 16:48:33
milenium
IZVORNA PORUKA: niki83 Mi smo prosle godine u julu bili tik do ove kuce Ako izdaju po 40tak eura studio apartmane kao i prosle godine, eh onda je prihvatljivo U Podacama ima jos jedna, kazu bolja plaza, ali mi je nazalost nismo otkrili prosle godine. Nismo ni znali za nju. A tamo je, rekose, puno vise sadrzaja
NIKI je li a kuća iznad magistrale ili dole bliže plaži,mislim moram li prelazit cestu s malim djetetom? i gdje je ta druga sadržajnija plaža,je li blizu ove?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.7.2012 17:54:47
niki83
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
meni su podaca jedno od glupljih mjesta, slab sadrzaj, slabo za setanje, pa i do prodavnice se treba popeti na magistralu i prelaziti je
Majo, slazem se. Nije to Promajna Ali su im cijene zaista pristupacne, pa i blizu su granice, narocito dole hercegovcima, za tili cas A Gradac je isto tu blizu, i ljepsi je, malo veci, sa mnostvom sadrzaja, pa se moze cesto i dole otici.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 11:59:29
bambi7
Jel zna neko za ovaj trajekt, drvenik-sucuraj, jel se placa sao auto ili i auto i putnici? Mi smo u CG platili samo za auto, pa sad ne znam kako ovdje to ide?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 12:56:04
Trnoruzica
IZVORNA PORUKA: bambi7
Jel zna neko za ovaj trajekt, drvenik-sucuraj, jel se placa sao auto ili i auto i putnici? Mi smo u CG platili samo za auto, pa sad ne znam kako ovdje to ide?
16 kn po osobi, 8 kn za djecu (3-12 god), i za auto 108 kn-186 kn - zavisi od tonaze auta
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 18:09:21
vjestica
šta je studio apartman? a što se tiče Perne, ja dma tamo prije rata godinama kampovala cijelo ljeto i sad bih se ponovo vratila u kamp, ali kampovanje više nije toliko povoljno koliko je bilo prije kamper mi je tiha patnja
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 19:15:07
henna ze
to je kad u velikoj prostoriji imas malo odvojenu kuhinju i trpezariju..kao garsonjera...ne kao stan..jest 400 m od plaze al moje dijete je veliko...imamo tv i klimu..i takse
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 20:07:24
milenium
IZVORNA PORUKA: vjestica
šta je studio apartman?
to ti je kad u apartmanu nemaš mjesta ni da prdn*š s kreveta možeš kuhat tu smo mi bili prošle godine i nikad više.odsad samo običan apartman ništa studio