|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  130 131 [132] 133 134   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
10.7.2012 14:29:05   
sretna_mama

IZVORNA PORUKA: henna ze

ipak vodice...studio apartman 30e...jeeee

Lijep pozdrav i pozdravi moje ako ih vidiš..Otišli jučer ujutru..:-D..

Usput im kaži da i produže..malo im je 10-ak, 15 dana..:-D

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 3276
10.7.2012 15:28:01   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

IZVORNA PORUKA: henna ze

ipak vodice...studio apartman 30e...jeeee

Lijep pozdrav i pozdravi moje ako ih vidiš..Otišli jučer ujutru..:-D..

Usput im kaži da i produže..malo im je 10-ak, 15 dana..:-D

henna ze sretno mila i lep provod

(odgovor članu sretna_mama)
  Neposredna veza do poruke: 3277
10.7.2012 15:51:16   
draguljče

IZVORNA PORUKA: mamadi

Pozz žene,

Ima li ko da je skoro bio u Petrovcu, CG, kako je dole, ima li ko preporuku za smjestaj

Ja nemam preporuku za smještaj, ali mjesto preporučujem od srca. Ekstra je, čisto i lijepo.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu mamadi)
Neposredna veza do poruke: 3278
10.7.2012 16:14:14   
palachinken
Evo ko jos nije rezervisao, ima na ovoj stranici finih last minute ponuda
https://www.facebook.com/apartmanihrvatska.hr

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 3279
10.7.2012 16:20:28   
Nedi

IZVORNA PORUKA: mayra

Mi smo se u subotu vratili sa odmora u Crnoj Gori, Dobre Vode. Prelijepo mjesto za odmor sa porodicom, mirno, cisto more, sto je najbitnije nema toliko guzve, nekako kulturan narod hehehe.
Neko je spominjao Ulcinj. Jednu noc smo isli tamo, doduse na stranu gdje je Mala Plaza, i meni je ono uzasan ciganluk, sto moj muz kaze meni se cini da ovdje ljudi prostru jorgan na pijesak da im bude mekse.user posted image Moja preporuka definitivno Dobre Vode, a smjestaj smo nasli minutu od plaze, stan sa 2 spavace sobe, kuhinjom, dnevnim boravkom, kupatilom, klimom, TV, sve to za 10 EUR po osobi/noc.

Mozes li mi poslati na PP taj smjestaj, ima li link?

(odgovor članu mayra)
Neposredna veza do poruke: 3280
10.7.2012 17:34:22   
hapymum

IZVORNA PORUKA: mayra

Mi smo se u subotu vratili sa odmora u Crnoj Gori, Dobre Vode. Prelijepo mjesto za odmor sa porodicom, mirno, cisto more, sto je najbitnije nema toliko guzve, nekako kulturan narod hehehe.
Neko je spominjao Ulcinj. Jednu noc smo isli tamo, doduse na stranu gdje je Mala Plaza, i meni je ono uzasan ciganluk, sto moj muz kaze meni se cini da ovdje ljudi prostru jorgan na pijesak da im bude mekse.user posted image Moja preporuka definitivno Dobre Vode, a smjestaj smo nasli minutu od plaze, stan sa 2 spavace sobe, kuhinjom, dnevnim boravkom, kupatilom, klimom, TV, sve to za 10 EUR po osobi/noc.

moze li broj u pp molim te

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu mayra)
Neposredna veza do poruke: 3281
11.7.2012 9:57:41   
chuci
jel neko bio ovdje
https://booking.ihotelier.com/istay/istay.jsp?hotelid=74134&datein=09/01/2012&dateout=09/08/2012&adults=2&children=1&languageid=1
mi mislili tamo ići pa me interesuje ima li kakvih iskustava

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 3282
12.7.2012 23:33:32   
umahmed
Mi godinama idemo na Peljesac I to u Loviste tamo je divno. Ali Ovo Leto idemo do Hvara u Milnu.i dozivo uzas. Naime u apartmanu u 4h ujutro eksplpdira cjev sa vrelom vodom koha probija plafon kupatila I ponce sistati sa uzas norm parom na sve strane.user posted image strah. Panika nevjerica. Djeca su dobro to mi je bilo prvo Ali to nam je units tool godisnji I skratilo ga za pola. More je divno,plaza divlja za pozeljeti,ljudi super,majestic extra Ali nebih vise nikada. Me ponovilo se. Eto mog godisnjeguser posted image Ali aBd poslije Ramazana idemo na dobro stari Peljesac

moje najvece bogatstvo:
F.02.08.2003.
H.25.12.2006
A.10.11.2010.
.....

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 3283
12.7.2012 23:36:44   
nanika

IZVORNA PORUKA: umahmed

Mi godinama idemo na Peljesac I to u Loviste tamo je divno. Ali Ovo Leto idemo do Hvara u Milnu.i dozivo uzas. Naime u apartmanu u 4h ujutro eksplpdira cjev sa vrelom vodom koha probija plafon kupatila I ponce sistati sa uzas norm parom na sve strane.user posted image strah. Panika nevjerica. Djeca su dobro to mi je bilo prvo Ali to nam je units tool godisnji I skratilo ga za pola. More je divno,plaza divlja za pozeljeti,ljudi super,majestic extra Ali nebih vise nikada. Me ponovilo se. Eto mog godisnjeguser posted image Ali aBd poslije Ramazana idemo na dobro stari Peljesac

Uzas, hvala Bogu da je sve zavrsilo dobrouser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu umahmed)
Neposredna veza do poruke: 3284
12.7.2012 23:39:17   
umahmed
Jon gresaka u kucanju[sm=smiley36.gif
Uzas Ali dobro se zavrsi.

moje najvece bogatstvo:
F.02.08.2003.
H.25.12.2006
A.10.11.2010.
.....

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3285
12.7.2012 23:42:15   
Bihter
Svim forumasicama zelim lijepo ljetovanjeuser posted image user posted image Sutra mm i ja konacno krecemo na dugoocekivani godisnji odmoruser posted image i vec si mislim kako cu izdrzati dvije sedmice bez Ringerajeuser posted image Veliki pozdrav svima...user posted image

(odgovor članu umahmed)
Neposredna veza do poruke: 3286
12.7.2012 23:43:23   
nanika
Mi smo dva ljeta isli u Loviste, tacnije mjesto Mirice i bili nam je prelijepo. Sada mi je to malo daleko da idem sa djecom

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu umahmed)
Neposredna veza do poruke: 3287
12.7.2012 23:45:00   
nanika
Bihter sretno.....necemo mi nigdje, cim se vratis javi se, mi smo na istom mjestuuser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3288
12.7.2012 23:58:59   
Bihter
Hvala ti Nanikaaaauser posted image user posted image user posted image Akobogda kad se vratim cekam vas na starom dobrom mjestuuser posted image I sad bih vec trebala poci spavati ali eto nekako mi se tesko od kompa odvojiti heheheuser posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 3289
13.7.2012 0:30:53   
virgulina

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Nama ispao iznendani smještaj u Orebiću kod muževih rođaka,tako da vjerovatno pićimo tamo krajem jula.
Eh sad,ako mi neko može reći malo više o Orebiću,mislim dal' ima hladovine i kakvo je mjesto za dijete?
I mozel' me neko uputiti na link šta od medikamenata ponijeti za dijete na moru?Hvala :)

ja se danas vratih iz Orebica user posted image
plaza Trstenica je kao pijesak ( onako krupni ) ima nekog hlada ali nije bog zna sta ( mi smo isli na par sati prijepodne , od 9 - 12 recimo ) i hlada nikad nismo uhvatili ali nosili smo suncobran i krenuli smo sa podlogom a mazali se ko mahniti cim izadjemo iz vode user posted image
poslipodne smo isli na plazu kod bivseg kampa kod Jolande , tamo je neki kamen krupan i nije lipa plaza , onako je za ponjenje i sta ja znam ali bilo je tamo dosta ljudi sa bas malom djecom
savjet : nosite suncobran ili mozda da krenete ranije
a sto se apoteke tice obavezno fenistil gel ili synopen ili tako nesto , ima dosta komaraca
ja sam nosila ibuprofen sirup ( ako dobije temperaturu ) , probiotik kapsule , portolak sirup , chloramfenicol mast , hidrogen , bivacin sprej , flastere i to je uglavnom to

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 3290
15.7.2012 9:10:07   
mea83
Pozzz
Mogu li te zamoliti u pp neku inf.o smjestaju,ja bi tamo u septembru pa ako imas neku preporuku,vec sam neke ljude kontaktirala i skoro svi su popunjeni uglavnom

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 3291
17.7.2012 7:03:01   
Trnoruzica
Ima li iko od forumasica da ide ovih dana na more?
Mi rezervisali od subote u Makarskoj, i jutros gledam vremensku prognozu user posted image user posted image , tacno mi se place..

Sta mislite koliko su tacni ovi sa prognozom?
Mozda da ipak odgodimo putovanje. Ziva ne znam sta bih user posted image user posted image

(odgovor članu mea83)
Neposredna veza do poruke: 3292
17.7.2012 8:46:08   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

Mi rezervisali od subote u Makarskoj, i jutros gledam vremensku prognozu user posted image user posted image , tacno mi se place..

Mozda da ipak odgodimo putovanje. Ziva ne znam sta bih user posted image user posted image

ja koliko vidim na prognozi, vrijeme ce zaista biti lose na makarskoj rivijeri...
ako imas mogućnost, odgodi samo za slijedeću subotu od 28.07.

ako nemas mogućnost, onda glavu gore i iskoristi najbolje što možeš od odmora..šetajte pored mora, igrajte se, čitajte, uživaj na drugačiji način jer kiša neće sigurno padati po cijele dane...a možda se vrijeme i promijeni pa se na kraju i okupaš....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 3293
17.7.2012 8:49:35   
hapymum

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja koliko vidim na prognozi, vrijeme ce zaista biti lose na makarskoj rivijeri...
ako imas mogućnost, odgodi samo za slijedeću subotu od 28.07.

ako nemas mogućnost, onda glavu gore i iskoristi najbolje što možeš od odmora..šetajte pored mora, igrajte se, čitajte, uživaj na drugačiji način jer kiša neće sigurno padati po cijele dane...a možda se vrijeme i promijeni pa se na kraju i okupaš....user posted image

moja seka u makarskoj evo sad mi poslala sms kaze pretoplo oni moraju od 12 do 3 otici sa plaze jer je nemoguce izdrzati,kaze zemlja gori.bit ce do nedjelje pa mi moze reci kako je vrijeme

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 3294
17.7.2012 9:26:01   
teacher75
ja ne znam sta je ovo al zadnjih godina uvijek u drugoj polovini jula bude kisa i losije vrijemeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 3295
17.7.2012 9:29:29   
palachinken

Ne znam gdje gledas prognozu, ali vidi ovdje:
http://www.weather.com/weather/tenday/Makarska+HRXX0148:1:HR
Čak predivno vrijeme, oko 30-35 stepeni, ljepota!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 3296
17.7.2012 9:31:31   
SailorMoon
http://www.wetter.com/wetter_aktuell/wettervorhersage/16_tagesvorhersage/?id=HR0SD0003
ovde doduse nema Makarska ali eto Split je blizu i vidi prognoze.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3297
17.7.2012 9:59:07   
milenium

mi bili ovaj tjedan temp.vode je bila 29 stupnjeva. evo ja iz kuće tipkam i čuju mi se cvrčci koda sam na plaži,ako je ovdje ovako onda je u makarskoj još vruće.

Neposredna veza do poruke: 3298
17.7.2012 11:42:31   
idana_85
Kazu ovdje je uvijek tacna prognoza :(

http://www.accuweather.com/en/hr/makarska/115628/daily-weather-forecast/115628?day=11

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 3299
17.7.2012 11:44:55   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: idana_85

Kazu ovdje je uvijek tacna prognoza :(

http://www.accuweather.com/en/hr/makarska/115628/daily-weather-forecast/115628?day=11

Ma ne moze dole biti ovako lose vrijeme,ovdje kad gledas tmurni oblaci kao da je smak svijeta slijedece sedmice

Hello, it's me...

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 3300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  130 131 [132] 133 134   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  130 131 [132] 133 134   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Samostalno odrzavanje higijene
ziki

Kada ste djeci dozvolie da samo vode računa o higijeni posle velike nužde?

4 godine (55%)

6 godina (45%)

Broj svih glasova: 115

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *