Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 22:46:18
teacher75
IZVORNA PORUKA: henna ze
ovaj studio je 35 m2....što je isto kao moj stan...+15 m2 terase samo za nas
i mi smo prosle godine bili u apartman-studiu u zuljani i bilo je as fino prostora, veliki bracni krevet, kauc i kuhinja u jednoj prostoriji al bilo je fino prostora izmedju
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 22:49:41
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
i mi smo prosle godine bili u apartman-studiu u zuljani i bilo je as fino prostora, veliki bracni krevet, kauc i kuhinja u jednoj prostoriji al bilo je fino prostora izmedju
koliko si placala u zuljani ??
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 22:55:16
selebriti
IZVORNA PORUKA: Mirkica
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 22:58:29
Mirkica
Ja sam prosle godine bila u Drace ali smo svaki dan vozili za Zuljanu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 23:02:04
teacher75
IZVORNA PORUKA: selebriti
I mene zanima, ... i gdje je smjestaj??
36 eura u sezoni, van sezone je 30 eura, pravo blizu plaze. domacini super ako nekom trea link poslacu mu, trazite mi na pp
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 23:08:03
selebriti
IZVORNA PORUKA: selebriti
I mene zanima, ... i gdje je smjestaj??
36 eura u sezoni, van sezone je 30 eura, pravo blizu plaze. domacini super ako nekom trea link poslacu mu, trazite mi na pp
Ih, ... ja za te pare dobijem all inclusive .. in to na manje od 7 noći .. uvećana cijena
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 23:18:31
selebriti
a jel to all inclusive za dvije osobe 60km? ovdje je nas troje kostalo 36 eura taj studio apartman (lana nije placala)
A ne ne ...to bi vec bilo previse, ,,,,
Po osobi je sve, ali je povoljno fakat. Meni je jako bitno da ima hranu... da je kuham, na odmoru.... da bas na gotovo dodjem, pa makar na 3 dana samo.
Zvacu za august Niki, .. da vidim kakva je siuVacija ..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.7.2012 23:29:58
Neca xxx
Mi cemo ove godine opet u Tucepe. Pronasli smo apartman za 30 EUR. Jeste da je iznad magistrale, ali uopste nije daleko. Renoviran apartman. Prosle godine smo placali 50 EUR samo 100 m nize.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2012 23:41:46
Dzenana_G
Mi sutra idemo u Zaostrog na 4 dana. Nije da mi se bas ide tamo, ali nam izletila prilika. ja na godisnjem, a moji roditelji planirali i danas nas nagovore da idemo s njima. Uglavnom idemo u kucu jednih poznanika ovde iz Sarajeva, placamo 50 eura noc, ali je kuca ogromna mogla bi nas i vise od 5 tu biti. Ima veliku tarasu i bastu, tako da mozda i ne bude lose.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2012 12:34:49
mayra
Mi smo se u subotu vratili sa odmora u Crnoj Gori, Dobre Vode. Prelijepo mjesto za odmor sa porodicom, mirno, cisto more, sto je najbitnije nema toliko guzve, nekako kulturan narod hehehe. Neko je spominjao Ulcinj. Jednu noc smo isli tamo, doduse na stranu gdje je Mala Plaza, i meni je ono uzasan ciganluk, sto moj muz kaze meni se cini da ovdje ljudi prostru jorgan na pijesak da im bude mekse. Moja preporuka definitivno Dobre Vode, a smjestaj smo nasli minutu od plaze, stan sa 2 spavace sobe, kuhinjom, dnevnim boravkom, kupatilom, klimom, TV, sve to za 10 EUR po osobi/noc.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2012 12:58:39
Tajno moja
Nama ispao iznendani smještaj u Orebiću kod muževih rođaka,tako da vjerovatno pićimo tamo krajem jula. Eh sad,ako mi neko može reći malo više o Orebiću,mislim dal' ima hladovine i kakvo je mjesto za dijete? I mozel' me neko uputiti na link šta od medikamenata ponijeti za dijete na moru?Hvala :)
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2012 13:14:59
tajcika
Orebić je divno mjesto za odmor,nema bas sad nekih sadrzaja,lijepo je za setati ima dugu setnicu pored mora pa sve do mola gdje pristaje trajekt za Korculu i naravno dalje prema hotelima,e sad za malo dijete nema bas neke hladovine recimo na glavnoj plazi Trstenici,imas malih plazica ali i tu je veliki problem hladovina,suncobran obavezan,ako imate mogucnost i nije vam mrsko da se vozite (a sve zavisi gdje cete biti smjesteni) onda preporucujem plazu kod hotela Grand Orebić,imas hlad,mozes se bucnuti i u hotelski bazen,more je cisto,prilaz moru super...ako jos sta mogu pomoci rado...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2012 13:56:29
Tajno moja
Sad me baš zadevera sa tim nedostatkom hladovine :( Toga sam se sve vrijeme pribojavala,jer ja se bojim sunca ko đavo od krsta....mislim,htjela bih da mi je dijete većim dijelom u hladu,strašno se bojim sunčeka,a suncobran mi baš i nije neko rješenje,jer nema hlada bez drveta brate mili :) Još ne znam tačnu lokaciju gdje ćemo biti smješteni,jer idemo tamo prvi put,znam samo da nam treba pješice nekih 7 min do plaže,e sad do koje,don't know Niš',procijenit' ću situaciju,ako ne bude hlada,do 10:00h smo na plaži i onda nazad u sobu i tek iza 17:00h opet na bućkanje,nema nam druge :) Hvala tajcika,srce si :** A znaš li možda koliko košta trajekt do Korčule i nazad?Voljela bih malo skoknuti do tamo kad smo već blizu :)
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2012 14:08:55
tajcika
posto ides u posjetu starom dijelu Korcule onda ti je auto nepotreban trosak, sa mola imas brodice koje voze cini mi se na skoro svakih 20-30 min. i voznja otprilike traje isto toliko i cijena je negdje oko 15 kn po osobi,za djecu do 6 god. mislim da je gratis ,a starija djeca placaju oko 10 kn...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2012 14:18:28
pocahontas
selebriti, to za pernu i meni se cini povoljno i lijepo..daj nam koju sliku soba, gdje je plaza, je li u sobi vruce (pretpostavljam da nema klima u sobi) i td.
mi standardno idemo u brele, polupansion, super soba sa terasom i pogledom na more, klima, tv, mini frizider, kuca tik do plaze i tako...nije ni da nije skupo ali sta je tu je ove godine...slijedece cemo mijenjati...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2012 14:24:34
selebriti
IZVORNA PORUKA: pocahontas
selebriti, to za pernu i meni se cini povoljno i lijepo..daj nam koju sliku soba, gdje je plaza, je li u sobi vruce (pretpostavljam da nema klima u sobi) i td.