Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.6.2012 0:41:01
Halimaa
ee hvala žene na odgovorima, doduse, mi idemo busem, znači kola nemamo, ali možda taksi nije skup...Ma Ulcinj smo izabrali zbog dvije stvari, pjeskovite plaže, i normalne atmosfere...Jednom sam se opekla u Neumu od strane neraspoloženih neofašista ...tako da Hrvatima ne bih više...ovakva :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.6.2012 9:55:38
Mir@H
Halima ja sam bila u Ulcinju prije dvije godine, imali smo smjestaj na velikoj plazi,tako da smo do grada i male plaze isli nekim mini-busem,nesto ko kombi. Puno je jeftinije od taxija,a sigurno je,svi se time voze i preporucuju tu vrstu prevoza. Uglavnom ih imas svakih pola sata,mozda i cesce. Sto se tice kupanja,bilo je puno zena koje su se kupale onako u obicnim dugim suknjama i majicama i sa maramom. Lijep provod ti zelim
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.6.2012 11:12:20
draguljče
Mislim da sam već pisala, mi ćemo u Petrovac na moru već 5. godinu za redom i nije mi dosadilo., Od svih mjesta u CG dole je najčistije i najkulturnije, a posebno kad ideš s djecom. Mirno je, plaže su velike, a obzirom da je na otvorenom moru voda ne bude puno prljava poslijepodne, a i nije toliko vruće, uvijek pirka neki vjetrić s mora. Meni je super, a bila sam u skoro svim gradovima u CG. Mada i Čanj nije loš, a duplo je jeftiniji. Nalazi se između Petrovca i Sutomora, ima dosta hlada. Mirniji je od Petrovca, ima manje sadržaja, ali je za onog pravog odmora baš super.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.6.2012 11:46:54
Visnja RR
mi rezervisali Brela jos davno...a juce mi prijateljica kaze da bi bilo dobro da idemo negdje skupa u neki aprtman u Brelima...a sad nema sanse da nadjem to sto nam odgovara... jer se za Brela sve sto valja u julu rezervise oko NG... vec sam rezervisala savrsen apartman za 2 porodice za 2013
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.6.2012 12:06:39
balasgirl
IZVORNA PORUKA: draguljče
Mislim da sam već pisala, mi ćemo u Petrovac na moru već 5. godinu za redom i nije mi dosadilo., Od svih mjesta u CG dole je najčistije i najkulturnije, a posebno kad ideš s djecom. Mirno je, plaže su velike, a obzirom da je na otvorenom moru voda ne bude puno prljava poslijepodne, a i nije toliko vruće, uvijek pirka neki vjetrić s mora. Meni je super, a bila sam u skoro svim gradovima u CG. Mada i Čanj nije loš, a duplo je jeftiniji. Nalazi se između Petrovca i Sutomora, ima dosta hlada. Mirniji je od Petrovca, ima manje sadržaja, ali je za onog pravog odmora baš super.
I meni je Petrovac n/m najbolje mjesto u CG. Već sam pisala, čisto, kulturno, ugodna temp, lijepa plaža, idealno za porodični odmor.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.6.2012 12:08:43
Ninushka
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Ninushka
mayra, Sretno!
Mi bi na more sljedeće sedmice ali pojma nemamo gdje. Prvo smo razmišljali o CG tamo imamo i jeftin smještaj ali je CG i daleko a kažu nije kao u HR. Evo već danima tražim smještaj po Makarskoj i okolici, to nam je nekako najbliže a i kvalitet je već poznat (onaj miris borića i mora je nepogrešiv :) )Samo nemam pojma gdje. Ne bih u apartman nego u neku dvokrevetnu sobu pa bi i naša dvogodišnji bebac sa nama. Ima li ko kakav kontakt, broj???
Lavić, znaš li možda koja je cijena dvokrevetnih soba (odnosno sobe s bračnim krevetom) u Tučepima?
mi smo placali krajem juna prije 2 godine 30 eura, villa meri, to je bilo najjeftinije sto smo nasli a da nije daleko od plaze
Tako smo nešto računali da bismo mogli proći. Mi ćemo se po svemu sudeći sljedeće sedmice zaputiti prema Makarskoj rivijeri i tražiti smještaj na slijepo. Strah me toga do neba sa našim dvogodišnjakom, ali to nam je za sad jedina opcija. Kontaktirala sam neke ljude, jedan mi reče da iznajmljuju po principiu "od subote do subote" a mi nismo kontali ostati toliko već 3-4 noći i nazad :) Ja se još uvijek nadam da bismo se negdje mogli smjestiti za 10 eura po osobi, ali očita da nismo bili dugo na moru Doduše moji su mama i tata prošle godine u sezoni plaćali po osobi 10 eura u Makarskoj....Kad vidim ove cifre koje žene spominju, zamanta mi se
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.6.2012 12:33:32
leona81
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: leona81
@emmy moze li vise info o Puli na pp:)
ako ces vec gore idi na Krk
ma ne bih na otok...mislili smo selce, crikvenica, novi vinodolski...eventualno pula, opatija...
nisam nikad bila u tom dijelu jadrana, a bas bih voljela. jedino sam bila u opatiji i rijeci ali za 1.maj, nisam ljetovala
ja jesam, na ekskurziji u osnovnoj dok sam zivjela u hrv...i jaaako mi se svidjelo...eh sad, ne bih na slijepo s M se zaputila, pa bi da nadjem nesto sigurno...mi bi isli u 8 mjesecu i odgovara nam jer bi isli iz Krajine a to je jako blizu...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.6.2012 12:41:45
teacher75
znam, dosta krajisnika i zagrepcana ljetuje gore, nama je ipak predaleko. ja sam isla busom u opatiju i rijeku i crkla sam, busom nikad vise definitivno, a autom samo bez djece jednog dana voljela bih pulu obici, ona nam je tada bila daleko, crkli smo iovako od putovanja pa nam se nije dalo jos voziti do pule
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.6.2012 15:37:19
MicoTico
Upravo rezervisali za početak avgusta u Drveniku (Gornja Vala). Mm i moji roditelji navalili (i oni će ići sa nama), ja se bila zapalila za Tursku, ali eto...većina pobijedila. Rezervisali smo veliki apartman (2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, klima,parking, 50 m od plaže). Moji roditelji bili prošle godine sa kumovima i kažu da su bili zadovoljni.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.6.2012 16:17:10
HAHA
IZVORNA PORUKA: triputmama
IZVORNA PORUKA: triputmama
devojke jeli neko bio u Porec
kakvi su utisci preporucujete li
i sta mislite crikvenice ili porec ?
Mi smo prije dvije godine bili u Istri,u Peroju,to je malo mjesto blizu Fažane,pa smo naveče obilazili obližnja mjesta:Rovinj,Pulu,Medulin,Vodnjan i Poreč.Sva su jako lijepa,ali je velika gužva u sezoni.Ja sam tada bila trudna,pa mi je smetao miris u Poreču,morska trava koju more izbaci kad se osuši.Inače tamo dolaze svjetske "face",puna luka je bila njihovih jahti.Također smo iz Fažane išli na jednodnevni izlet na Brijune,prekrasni su,valjalo bi otići na više dana.Jedan dan smo otišli na plažu u Medulin,previše je gužva,muzika preglasna,za moj ukus.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.6.2012 18:08:41
henna ze
hallima 1,5 ti je prevoz minibusom..samo staneš sa strane na gl cestu..oni furaju i kupe turiste non stop voze tamo vamo do neko doba noći.. mi smo bili blizu velike plaže pa smo išli pješke na plažu..bukvalno 5 minuta.. jednu noć smo otišli do starog grada..čisto da vidimo.. nisam luda za hodanjem..oni džidžama..tako da više nismo ni išli.. cijene hrane su identične kao kod nas..drina čak jeftinija... ne isplati se kuhati jer je jeftino...
PITANJE ZA SVE... amaniamanic
Trazim posao vec dugo(fakultet zavrsen)...Pogledam oglas trazi se sobarica na moru 4 mjeseca.Primamljivo i dobro placeno.Da li da i dalje budem u kuci ili da tu sansu uhvatim.
NEMAM DJECICE...UDATA JESAM...
da otisla bih (60%)
NE (40%)
Broj svih glasova: 119
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!