|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
6.7.2012 17:58:44   
bananica

IZVORNA PORUKA: DISANA

IZVORNA PORUKA: bananica

IZVORNA PORUKA: tajcika

IZVORNA PORUKA: ena007

da li neko ima preporuku za neum?

kolegica bila prosle sedmice u villa Srsen,kaze da joj je bilo extra...pa eto ako sta znaci ima na netu info

ima fina zena s kucom na maloj plazi, lijepi apartmani, ugodni vlasnici, solidna cijena , kuca je odmah do male plaze, samo par stepenica sidjes, ako hoces tel ja ti mogu napisati

Ja ove godine namjeravam u Neum. Možeš li mi poslati broj telefona ili naziv pansiona. Interesuje me i ima li kakvog hlada na plaži?

na ovoj maloj plazi nema hlada

(odgovor članu DISANA)
Neposredna veza do poruke: 3201
6.7.2012 17:59:36   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Niko mi ne odgovori na drugoj temi, ap kontam možda ovdje neko dgovori.

Pitanje:

Da li je poteban dokaz o uplati boravišne takse na granici?
Konkretno, danas mi jedna poznanica kaže da su joj na granici sa Hrvatskom, kada se vraćala sa mora , tražili dokaz da je platila boravišnu taksu user posted image

u hrvatskoj je to obaveza onoga ko izdaje aprtaman po zakonu...
znači gdje boraviš ti plaćaju...
nas uvijek rpijave gazde...
dok u crnoj gori je drugačije ...oni traže dokaz o plaćenoj boravišnoj taksi jer je to obveza gosta / stranca....

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3202
6.7.2012 18:00:38   
bananica

Pitanje:

Konkretno, danas mi jedna poznanica kaže da su joj na granici sa Hrvatskom, kada se vraćala sa mora , tražili dokaz da je platila boravišnu taksu user posted image

moze se potrefiti da ti traze, a i ne moraju, sve ti je to kako te potrefi

prosle sedmice su rovili redom, nemilice raji bacali stvari, a mojoj prijateljici samo mahnuli, ma ni dokumenta nisu pogledali

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3203
6.7.2012 18:01:26   
bananica

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Pitanje:

dok u crnoj gori je drugačije ...oni traže dokaz o plaćenoj boravišnoj taksi jer je to obveza gosta / stranca....

izda ti gazda racun i rijesen problem

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3204
6.7.2012 18:08:55   
Hanady RR

Pitanje:

izda ti gazda racun i rijesen problem

nama nikada niko nije izdao račun u hrvatskoj...istina nismo ga ni tražili
a i da ga izdao na njemu bi stajala cijena smještaja jer oni boravišnu taksu plaćaju turističkoj zajednici mjesta u kome se nalaziš kao pravno lice grupno za broj gostiju a ne pojedinačno po imenu...
recimo nas je žena prijavila u hotel ninfa...da smo tu... a ona će platiti novcima grupno za sve goste u njenoj kući komletan ovaj mjesec...

a u crnu goru sma išla...
2005 godine mojoj kolegici nisu dlai nazad sa granice nego je vraćali da donese dokaz o plaćenoj boravišnoj taksi...pa išli na trebinje na granicu slomili se...i prešli

eh ja poučena tim siksutvom čim sam zakoračila u ulcinje 2005 godine fino s eprijavimo i po povratku nam traže dokaz o tome...

također prošle godine u igalu ista situacija, domah sma nas prijavila lijepo i na povratku pokazala dokaz o istom...

a što se tiče trkeljanja na granici i bacanju...
ne znam šta je prošla sedmica...al ja sam 27. prešla garnicu...niko nas nije trkeljao...ni moju sestru koja je išla iza nas...ni dva momak ispred nas u autu...
za vikend je bial ogromna gužva po svim plažama...mnogo raje iz hercegovine na dan dođe na more...
donijeli su i hljeb iz konzuma iz mostara nisu ga kupili u živogošću..frižideri, komletni ručkovi, stolovi i stolice...
petak, subora i nedelja sve različite ekipe...
očito ni njih nisu trkeljali...

mi smo zaista vrlo lagano i prešli granicu i vratili se nazad...
a i da su me trkeljali nebi mi imali šta previše naći...ja se ne tovarim hranom uopšte...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3205
6.7.2012 18:09:52   
hatepsut

kolegica bila prosle sedmice u villa Srsen,kaze da joj je bilo extra...pa eto ako sta znaci ima na netu info

ima fina zena s kucom na maloj plazi, lijepi apartmani, ugodni vlasnici, solidna cijena , kuca je odmah do male plaze, samo par stepenica sidjes, ako hoces tel ja ti mogu napisati

Ja ove godine namjeravam u Neum. Možeš li mi poslati broj telefona ili naziv pansiona. Interesuje me i ima li kakvog hlada na plaži?

Ja svake godine idem u Neum,meni je tamo najljepse.znacu 3. vila od granice ne vidimo onaj centar niti sajam seljaka.covjek ima privatnu plazu samo predjes ulicu i na plazi si posebno zgodno ko ima malu djecu,lezaljke i ima hlada (nije kod svake lezaljke ali ima) ima restoran u sklopu vile.sobe/apartmani posjeduju tv,klimu,kuhinju...do duse mi apartman placamo 50e,ako hoces kontak mogu ti poslati kad mm dodje.

< Poruku je uredio hatepsut -- 6.7.2012 18:11:29 >

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3206
6.7.2012 18:12:00   
bananica
mi uvijek dobijemo racun, u Hr, pise cijena smjestaja, boravisna taxa, koliko odraslih osoba, djece, ime i prezime naravno

Neposredna veza do poruke: 3207
6.7.2012 18:17:25   
bananica

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Ja svake godine idem u Neum,meni je tamo najljepse.znacu 3. vila od granice ne vidimo onaj centar niti sajam seljaka.covjek ima privatnu plazu samo predjes ulicu i na plazi si posebno zgodno ko ima malu djecu,lezaljke i ima hlada (nije kod svake lezaljke ali ima) ima restoran u sklopu vile.sobe/apartmani posjeduju tv,klimu,kuhinju...do duse mi apartman placamo 50e,ako hoces kontak mogu ti poslati kad mm dodje.

a gdje se odrzava ovaj sajam?

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3208
6.7.2012 18:17:31   
Hanady RR

mi uvijek dobijemo racun, u Hr, pise cijena smjestaja, boravisna taxa, koliko odraslih osoba, djece, ime i prezime naravno

ovakve račune dobijem samo u hotelima...
privatni smješatji nikada nismo dobili račun...kažem nisma ga ni tražila...
al ovo za boravišnu mi žena reče kako napisah...pošto sam pitala jel mi u cijeni boravišna i parking mjesto

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3209
6.7.2012 18:19:30   
bananica

ovakve račune dobijem samo u hotelima...
privatni smješatji nikada nismo dobili račun...kažem nisma ga ni tražila...
al ovo za boravišnu mi žena reče kako napisah...pošto sam pitala jel mi u cijeni boravišna i parking mjesto

ne trazim ni ja nikad, al redovno mi ga izdaju, izgledam im inspekcijskiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3210
6.7.2012 18:23:36   
hatepsut

a gdje se odrzava ovaj sajam?

odrzava se redovno po "centru" Neuma kad prodjes ne mozes da ne primjetis,kako na plazama tako i u vecernjim setnjama.to je uglavnom razlog zasto se izbjegava Neum.ali je meni Neum vise nego lijepo mjesto za odmaranje uz to grad koji pripada BiH.svakako da o ukusima ne vrijedi raspravljati.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3211
6.7.2012 18:26:25   
bananica
ja cesto svratim do Neuma, al nikad nisam potrefila za vrijeme spomenutog sajma, bude li i volova?

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3212
6.7.2012 18:28:02   
bananica
ja licno Neum izbjegavam zbog necistoceuser posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3213
6.7.2012 18:32:11   
hatepsut

ja cesto svratim do Neuma, al nikad nisam potrefila za vrijeme spomenutog sajma, bude li i volova?

Jos kako user posted image

Ma sve zavisi u kom si djelu,ja nikad nisam vidjela da plutaju fekalije,osjetila da smrdi i sl.meni je samo zlo od onog "haj,vaj" da se razumijemo nemam ja nista protiv sela,sad bi moj K. rekao nije seljak kome je sjeno ispred kuce,nego onaj kome je sjeno u galvi ! Nego eto ne mogu "na rende kora"

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3214
6.7.2012 18:34:04   
teacher75
joj ja se sjecam jednom da su raspalili kolo na sred neumauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3215
6.7.2012 18:34:50   
bananica
ma pliva svasta po moruuser posted image , rijetko kad da je cisto, moja tetka ima stan u Neumu, pa odemo obicno na dan,dva , nekad i vise, ali kad idem na godisnji, onda gledam da sam u Hr, jer mi tamo godi

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3216
6.7.2012 18:35:22   
nanika

IZVORNA PORUKA: teacher75

joj ja se sjecam jednom da su raspalili kolo na sred neumauser posted image user posted image user posted image

user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3217
6.7.2012 18:35:36   
bananica

samo nek je veselouser posted image

Neposredna veza do poruke: 3218
6.7.2012 18:36:07   
teacher75

samo nek je veselouser posted image

ojhaaaaaauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3219
6.7.2012 18:36:41   
teacher75
nanika i bananice, ja vas nemam na fb, deder mi posaljite na pp da vas dodam

< Poruku je uredio teacher75 -- 6.7.2012 18:37:02 >

Neposredna veza do poruke: 3220
6.7.2012 18:39:50   
Honey3
Sta vam je zene,kakav sajamuser posted image Pustit ljude neka uzivaju,svako ima svoj nacin "uzivanja"o ukusima i mogucnostima ne treba raspravljati...Pa nema svako mogucnost da ljetuje po Peljescu,Istri,Bolu...cak kosta i put do CG,mnogima je puno i pasos izvaditi,pa znate gdje mi zivimo, neka i Neuma...ja sam isla par puta i uvijek nadjem ono sto meni odgovarauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3221
6.7.2012 18:42:06   
hatepsut

ma pliva svasta po moruuser posted image , rijetko kad da je cisto, moja tetka ima stan u Neumu, pa odemo obicno na dan,dva , nekad i vise, ali kad idem na godisnji, onda gledam da sam u Hr, jer mi tamo godi

A mi se naklatili na Neum fkt ne znamo da promjenimo desitnaciju,cak smo upoznali i neku raju tako da se dogovramo uvijek u isto vrijeme da budemo tamo.radije cu jos koju pinku dodat i odoh dalje.ima moja prijateljica stancic i nudi nam kad nisu oni tamo(jer je garsonjera) ali u samom centru meni se tu ne svidja
Tiki bas tako,kolo i "haj,vaj" pa kad cujes "Kasimeee kooommmm" user posted image

< Poruku je uredio hatepsut -- 6.7.2012 18:43:11 >

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3222
6.7.2012 18:44:56   
teacher75

A mi se naklatili na Neum fkt ne znamo da promjenimo desitnaciju,cak smo upoznali i neku raju tako da se dogovramo uvijek u isto vrijeme da budemo tamo.radije cu jos koju pinku dodat i odoh dalje.ima moja prijateljica stancic i nudi nam kad nisu oni tamo(jer je garsonjera) ali u samom centru meni se tu ne svidja
Tiki bas tako,kolo i "haj,vaj" pa kad cujes "Kasimeee kooommmm" user posted image

ma ja dozijela pravi culture shock tamo, rekoh gdje ovo dodjohuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3223
6.7.2012 18:45:30   
Honey3
Hate ja sam bila jednom tamo na pocetku Neuma,mozda druga-treca kuca,zena iz Sarajeva,mozda je ista gazdarica...

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3224
6.7.2012 18:54:24   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: zaha

Hate ja sam bila jednom tamo na pocetku Neuma,mozda druga-treca kuca,zena iz Sarajeva,mozda je ista gazdarica...

Vila se zove ancora ,mm uvijek dogovara s gazdom nedam ja da mnogo "partika" s gazdaricama user posted image salim se nikad gazdaricu nismo ni upoznali,nego gazda i njegov sin izdaju sobe i aprtmane.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 3225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

?'?'?
many

da li ste i koliko smrsale kada vam je dijete prohodalo?'?'

niti jedan kg (69%)

2-5kg (28%)

1kg (3%)

Broj svih glasova: 125

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *