|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
25.6.2012 13:31:22   
zvončica
Triputmama i Emmy, super su slicice user posted image user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 2801
25.6.2012 13:44:13   
niki83
Gledam ove slicice i bas me podsjeti na Umag, bila sam nekad davno user posted image
Prije 10 godina, ali sve je drugacije nego na Srednjem Jadranu, ili samoj Makarskoj rivijeri..

N&N

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 2802
25.6.2012 13:48:46   
sabinos
ako mi muz prezivi bez nas,dijete i ja idemo sa mojim starcima u Ulcinj...ne znam kako ce mi to halaliti da idemo bez njega a drugacije zaista ne mozemo

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2803
25.6.2012 13:49:11   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Slazem se...mada ovo je jedan od jeftinijih uz samu plazu, a sasvim je lijep. Sa svojim igralistem za djecu, internetom, klimom, balkonom i ono sve ostalo sto ide uz ap. :)
Neki su mi, uz plazu takodje, nudili po 70 i 90 eura...tako da je ovo jos najbolja varijanta.
A u Makarskoj je ap na istoj lokaciji 100 eura...
Stvarno jeste skupo, ali mi je trenutno jako bitno da je uz samu plazu...
Mislim da se veci ap moze naci povoljnije, jer smo mi prvobitno rezervisali u Makarskoj, nas 4 i 2 djece za 80 eura...30 m od plaze. Nazalost smo to morali otkazati, a to je bilo super, svaka porodica po 40 eura.

Ja sam u potrazi za app 2+0 u nekom child friendly mjestu, da ima klimu i da je blizu plaže, postala trilion mailova i zaista su cijene sramotno visoke.
Mi idemo iza Bajrama i to je nekima niska, nekima visoka sezona, ali cijene u Tučepima su od 60 do 100eura za apartman, Brele su tu negdje. Na kraju idemo u Promajnu, cijena 40e, pa šta bude.
Imala sam i u Dućama, na onoj pješčanoj plaži ponudu, mislim da je bilo 45e, imam negdje kontakt na mailu pa ako nekom treba da proslijedim.

Nisam ja u Htvatskoj zato sto sam zaljubljena u lijepu njihovu, nego je to opet itekakva cjenovna razlika u odnosu na Tursku.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2804
25.6.2012 13:52:45   
niki83
Ma palachinken nama je avio karta skupa, ali su hoteli i smjestaji povoljni, hocu reci da za istu cijenu mozes uzivati u hotelu sa **** i all inclusive varijantom..

N&N

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2805
25.6.2012 14:08:36   
balasgirl
ok Turska jeste nešto skuplja u odnosu na Hrvatsku, al aranžman u Turskoj sa avio prevozom, hotelom sa 5* UAI, znači vrh vrhova što se svega tiče, more čisto kao sa razglednice, ne možeš porediti s onim što ti nude u Hrvatskoj. Radije štediti pa svake druge godine otići. A ti apartmani što spominjete po hrvatskoj od 45 pa do 100 eura toje za mene bezobrazno skupo, evo i zašto. Šta dobiješ u tom apartmanu? Prošle godine sam hotelski smještaj (4* hotel i u strogom centru grada)u Grčkoj plačala 60 eura (noćenje+doručak). A može li se npr. Solun porediti sa Makarskom rivijerom?

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2806
25.6.2012 14:16:28   
balasgirl
Uzmeš apartman od 100 eura 10 dana, to je 1000 eura, samo goli zidovi. Gdje je hrana, tri obroka dnevno za recimo dvoje odraslih i dvoje djece?Gdje su ležaljke (koje na cg primorju koštaju 8 eura po danu), gdje je sladoled, pokoja voćkica, vožnja nekim čudom na vodi (gliser, banana, pedalina i ino), i ostalo da ne nabrajam.... Kad sve sabereš, dobije se masna cifra i naravno uz općepoznato podhebavanje svega što dolazi sa bh tablicama. A ovamo za te iste pare ili nešto skuplje dobiješ gotivu sa 8 vanjskih i 2 unutrašnja bazena, jedi pij i ptičijeg mlijeka ako hoćeš, cjelodnevna zabava uz animatore i na plaži i na bazenu, nisi turista drugog reda zasigurno.

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2807
25.6.2012 14:44:36   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Slazem se...mada ovo je jedan od jeftinijih uz samu plazu, a sasvim je lijep. Sa svojim igralistem za djecu, internetom, klimom, balkonom i ono sve ostalo sto ide uz ap. :)
Neki su mi, uz plazu takodje, nudili po 70 i 90 eura...tako da je ovo jos najbolja varijanta.
A u Makarskoj je ap na istoj lokaciji 100 eura...
Stvarno jeste skupo, ali mi je trenutno jako bitno da je uz samu plazu...
Mislim da se veci ap moze naci povoljnije, jer smo mi prvobitno rezervisali u Makarskoj, nas 4 i 2 djece za 80 eura...30 m od plaze. Nazalost smo to morali otkazati, a to je bilo super, svaka porodica po 40 eura.

Ja sam u potrazi za app 2+0 u nekom child friendly mjestu, da ima klimu i da je blizu plaže, postala trilion mailova i zaista su cijene sramotno visoke.
Mi idemo iza Bajrama i to je nekima niska, nekima visoka sezona, ali cijene u Tučepima su od 60 do 100eura za apartman, Brele su tu negdje. Na kraju idemo u Promajnu, cijena 40e, pa šta bude.
Imala sam i u Dućama, na onoj pješčanoj plaži ponudu, mislim da je bilo 45e, imam negdje kontakt na mailu pa ako nekom treba da proslijedim.

Nisam ja u Htvatskoj zato sto sam zaljubljena u lijepu njihovu, nego je to opet itekakva cjenovna razlika u odnosu na Tursku.

sto se tvog smjestaja tice dobar si izabrala, kuca je u centru promajne na samoj rivi, apartman ko apartman prkno ali ok, cisto, promajna divna

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2808
25.6.2012 14:44:57   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: balasgirl

Uzmeš apartman od 100 eura 10 dana, to je 1000 eura, samo goli zidovi. Gdje je hrana, tri obroka dnevno za recimo dvoje odraslih i dvoje djece?Gdje su ležaljke (koje na cg primorju koštaju 8 eura po danu), gdje je sladoled, pokoja voćkica, vožnja nekim čudom na vodi (gliser, banana, pedalina i ino), i ostalo da ne nabrajam.... Kad sve sabereš, dobije se masna cifra i naravno uz općepoznato podhebavanje svega što dolazi sa bh tablicama. A ovamo za te iste pare ili nešto skuplje dobiješ gotivu sa 8 vanjskih i 2 unutrašnja bazena, jedi pij i ptičijeg mlijeka ako hoćeš, cjelodnevna zabava uz animatore i na plaži i na bazenu, nisi turista drugog reda zasigurno.

Slazem se potpuno s tobom. Ja sam nekiliko stranica prije postovala u koji Hotel mi idemo u turskoj. 5* AI, Side za 1000Eura po osobi, beba dzabe 11 dana. I zar nije glupost i vise dati za Hrvatcku, meni jeste

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

Neposredna veza do poruke: 2809
25.6.2012 14:46:15   
MicoTico
Balasgirl, koliko si plaćala ljetovanje? Imaš li link da mi pošalješ?

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 2810
25.6.2012 14:47:47   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: MicoTico

SailorMoon , i za tebe isto pitanje!

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2811
25.6.2012 14:50:40   
balasgirl
mico tico šaljem ti pp

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2812
25.6.2012 15:01:21   
SailorMoon

SailorMoon , i za tebe isto pitanje!

http://www.holidaycheck.de/hotel-Reiseinformationen_Hotel+Side+Crown+Palace-hid_303654.html

A prosle godine smo bili http://www.fibula.ba/BELEK-Hoteli/CRYSTAL_FAMILY_RESORT___SPA/64/3664-878-3430882-545974/HotelskiDetalji.aspx

i super nam je bilo. Mislim i da ce nam ove godine biti super jer je Hotel bas dobro procjenjen

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2813
25.6.2012 15:10:45   
Hurma
bas sam se iznenadila kad mi je Dr maloprije rekla da imamo besplatno lijecenje u Hrvatskoj... naravno treba njima otici par dana prije po neke papire i prijaviti se u mjestu gdje budemo u dom zdravlja... ali eto ka imamo nesto potpisano, vjerovatno zbog ljetovanja...

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 2814
25.6.2012 15:15:24   
virgulina
mi cemo ponovo u orebic
meni je tamo divno bas onako penzionerski ( muz i ja ) i nema onih kojestarija za dicu da ti izvuku novce za nista
al ponovo bi negdje na izlet u BIH , prosle godine smo bili u Sarajevu , ima se tamo vidit sta stalno a ove godine , hmmm , vjerovatno cemo na isto mjesto user posted image
mada su meni one piramide u Visokom na umu ( ko i prosle godine user posted image al o tome na drugom topicu
ako ce ko ic u Orebic od 01 07 , mogle bi kafu popit i iskustva razmjenit user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 2815
25.6.2012 15:17:21   
teacher75

ok Turska jeste nešto skuplja u odnosu na Hrvatsku, al aranžman u Turskoj sa avio prevozom, hotelom sa 5* UAI, znači vrh vrhova što se svega tiče, more čisto kao sa razglednice, ne možeš porediti s onim što ti nude u Hrvatskoj. Radije štediti pa svake druge godine otići. A ti apartmani što spominjete po hrvatskoj od 45 pa do 100 eura toje za mene bezobrazno skupo, evo i zašto. Šta dobiješ u tom apartmanu? Prošle godine sam hotelski smještaj (4* hotel i u strogom centru grada)u Grčkoj plačala 60 eura (noćenje+doručak). A može li se npr. Solun porediti sa Makarskom rivijerom?

svaka cast ko moze godisnje ustedjeti 4-5 hiljada km za ljetovanje u turskoj, mi jedva ustedimo 1500km (maximalno) za ljetovanje u hrvatskoj

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 2816
25.6.2012 15:23:56   
teacher75

meni je previse dati 100 eura za apartman, 40 maximalno, vise ne damuser posted image i to u visokoj sezoni

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 2817
25.6.2012 15:34:10   
veeseelaa
meni je i 40 eura puno, u Ulcinju za 25-30 eura super apartmani
a i more ljepše user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2818
25.6.2012 15:35:32   
SailorMoon

IZVORNA PORUKA: teacher75

svaka cast ko moze godisnje ustedjeti 4-5 hiljada km za ljetovanje u turskoj, mi jedva ustedimo 1500km (maximalno) za ljetovanje u hrvatskoj

Tiki ja mislim ovo se bas odnosilo na one koji mogu dati 100eura za apartman...i kad moze to dati onda je bolje ici u tursku. A drugo je ko nema niti moze da da toliko

Neposredna veza do poruke: 2819
25.6.2012 15:37:20   
veeseelaa

ja sam se ove godine baš baš izradila
snaha se treba poroditi u avgustu, burazer imao ispite u junu, pa prvenstvo u nogometu i ništa nismo rezervirali, odnosno ništa od tih lijepih destinacijauser posted image
ovo ovuda okolo BiH mi je od 1-10, -1 user posted image
Turska je zakon, kao i Egipat i Tunis al ajd bar do Turske da sam dobacila al ne dade mi se
Ko kad nas ima 20, valja nam se svima ugajgulitiuser posted image

Kaže burazer ma ti dok si organizirala bilo je za 10, samo nas obavijestiš gdje idemo, od kada sam postala upitna kad kome odgovara i sl nidje da mrdemouser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2820
25.6.2012 15:37:52   
teacher75
ma ja upravu si, turska je jeftinija ako se gleda hotel sa 5 zvjezdica i all inclusive, u htrvatskoj je naravno skuplji. al cinjenica je da je i turska nabila cijene u odnosu na prije nekoliko godina, tada se to isto moglo naci za sigurno 30% jeftinije

Neposredna veza do poruke: 2821
25.6.2012 15:40:33   
Medić*
Meni je Turska extra stvarno, medjutim mi stvarno tamo ne idemo u hotel vec fino iznajmimo kucu, prije 4 godine smo iznajmili kucu sa rodjacima za 350 eura, bili 8 dana, nama bilo prekrasno, jeste da nas je vise avion kostao ali stvarno nam je bilo extra. Ove godine idemo poslije Bajrama odmah ali nismo jos odlucili da li ce to biti Turska ( Avsa ) ili C.G. Ako bude pravgnula Tur planiramo ici autom.

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 2822
25.6.2012 15:41:34   
veeseelaa
meni je C.gora puno bolja za ljetovanje od Hrvatske, ne kontam čemu tolika navala Bosanaca u Hrvatsku user posted image
mislim ono Mali Drvenik, Veliki Drvenik, Zaostrog, Brist, Gradac, Klek pa nidje veze .... mislim u usporedbi za najzabačenijim mjestom u C.gori

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2823
25.6.2012 15:41:47   
MicoTico
Pravo sam se naložila na tursku, zahvaljujući Balasgirl i SailorMoon. MM će poluditi, on je samop za Hrvatsku, eventualno C.Goru. prošle godine nam se mali razbolio na moru, pa smo za 1.5 sat bili u BiH, te on to stalno ističe i neće da nigdje daleko idemo. Tačno mi nabije osjećaj krivice!user posted image

Neposredna veza do poruke: 2824
25.6.2012 15:43:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni je i 40 eura puno, u Ulcinju za 25-30 eura super apartmani
a i more ljepše user posted image

valja doci do ulcinja a mi ne volimo ni guzvu

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dali se vasi djecaci diraju po cuni
slavuj

Moj troipogodisnjak non-stop dira cunu i nikako da prestane. Pokusavala sam na razne nacine da ga odvratim ali neuspjeva. Ne boli ga ,ne svrbi,nalazi ok. Higjena na nivou. Voljela bih ako je neka imala sl. situaciju da mi napise kako je rijesila. hvala

Da (82%)

Ne (18%)

Broj svih glasova: 134

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *