|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
22.6.2012 9:40:18   
SailorMoon

IZVORNA PORUKA: entinte

ej zenice treba mi savjet, ove godine planiramo u tursku na more... ako Bog da početkom avgusta pa me interesuje da li mi može nrko pomoci u vidu preporuke a planirali smo fibulom jer imaju mogucnost placanja na rate naravno uzimajuci u obzir da imamo dijete od 14 mj i da je ultra all inclusiv. Kakva su vam iskustva i koji hotel? Hvala
PS samo da nije preskupo :D

I jos da dodam da je moja beba data imala 7 mjeseci i mi nismo imali nikakvih problema. Cak je zadnjih dana dobila malo temperaturu i Dr. je odma tu u Hotelu, odma su donjeli ljekove, djete pregledali extra ono. Mogu stvarno preporuciti. Nama je bio preljep odmora a bili smo dos ad 4 puta u turskoj svi 5* AL i mnogo i skuplji ali ovaj je bio extra

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2776
22.6.2012 12:44:48   
balasgirl

ej zenice treba mi savjet, ove godine planiramo u tursku na more... ako Bog da početkom avgusta pa me interesuje da li mi može nrko pomoci u vidu preporuke a planirali smo fibulom jer imaju mogucnost placanja na rate naravno uzimajuci u obzir da imamo dijete od 14 mj i da je ultra all inclusiv. Kakva su vam iskustva i koji hotel? Hvala

Mi smo se prije tri dana vratili iz Turske. Bili smo u Kemeru (baš zbog mališe). Moja preporuka ti je Kemer Resort Hotel (UAI - 5* extraaaa). Hotel se nalazi u samom centru grada, posjeduje svoju plažu, entertaiment club im je vrh vrhova, sadržaja i za djecu i za odrasle koliko hoćeš. Kemer je poprilično skup i ja ti ne preporučujem nikakve dodatne troškove, ali i nemaš potrebe mimo hotela jer u hotelu imaš sve, baš sve. Jedino neke suvenirčiće da kupiš, al opet se dobro pazi jer "deru" s cijenama. Što se tiče temperature, sad je bilo 45 stepeni, a šta će biti u augustu mogu samo da zamislim.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2777
22.6.2012 12:47:23   
teacher75
zato preporucujem marmaris ili bodrum jer su na egejskom moru i nije uopce takva klima kao u tom dijelu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2778
22.6.2012 12:57:08   
balasgirl
Ma ja sam prošle god bila na Egejskom moru (u Grčkoj) pa je opet bilo prevruće, a isto je bio juni mjesec. Vruće, kako god okreneš user posted image

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2779
22.6.2012 12:59:21   
teacher75
IZVORNA PORUKA: balasgirl

Ma ja sam prošle god bila na Egejskom moru (u Grčkoj) pa je opet bilo prevruće, a isto je bio juni mjesec. Vruće, kako god okreneš user posted image

pa vruce je i na jadranu al nije ko u alanju i antaliji, mi kad smo bili u bodrumu i marmarisu u julu i avgustu nije bila temperatura preko 35 a u alanji po noci 35 a preko dana 45

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 2780
22.6.2012 13:16:26   
Dzenana_G

Mi smo prije 3 godine bili u Beleku i bili smo u  SIAM HOTEL&SPA. Ovaj je predobar, ali je preskup. Mi smo dobili popusta u Fibuli, ali opet je izaslo preko 2.000 po osobi. Mi smo bili krajem jula i nije uopste bilo tako prevruce. Ja sam otisla sa oprzenom nogom i prezivila sve to user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2781
22.6.2012 15:13:58   
gvendolina
evo i jedne prikladne sliciceuser posted image user posted image

user posted image

planirali smo na more aBd,nadam se da cemo moci nesto iskombinovati...najveci nam je problem sto je A istekao pasos,pa mi je zlo i od same pomisli na onu guzvuuser posted image

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 2782
22.6.2012 17:30:32   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: gvendolina

evo i jedne prikladne sliciceuser posted image user posted image

user posted image

planirali smo na more aBd,nadam se da cemo moci nesto iskombinovati...najveci nam je problem sto je A istekao pasos,pa mi je zlo i od same pomisli na onu guzvuuser posted image

zato smo mi to odradili na vrijeme, mom A stari istice tek krajem jula, ali znajuci kako kod nas budu guzve ja ga izvadila prije mjesec otprilike bez ikakve guzve

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 2783
22.6.2012 18:04:21   
Anica1
Zna li neko neki fin apartman , ono provjereno iz prve ruke, u Tucepima, ali sto blize plazi?user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2784
22.6.2012 20:48:37   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Anica1

Zna li neko neki fin apartman , ono provjereno iz prve ruke, u Tucepima, ali sto blize plazi?user posted image

za koliko osoba i do koliko para

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2785
23.6.2012 15:17:51   
Anica1

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Za 4 osobe, bitno mi je samo da je blizu plaze zbog bebe, do 70-80 eura

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2786
23.6.2012 22:01:13   
saraaa

I mene zanima, jel imate neki kontakt:))))
Lijep pozdrav

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2787
23.6.2012 22:19:29   
Niobe
može li se u Hrvatsku s ličnom još uvijek?

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu saraaa)
Neposredna veza do poruke: 2788
23.6.2012 22:21:41   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Niobe

može li se u Hrvatsku s ličnom još uvijek?

da

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 2789
23.6.2012 22:53:11   
Nunichi

IZVORNA PORUKA: saraaa

Lijep pozdrav

Ja sam na ovoj stranici nasla smjestaj http://www.tucepi.com/index.php/hr/smjetaj/privatni-smjetaj

Uz plazu...barem ovo do luke je ulica Kamena, pa sam po tome birala kuce.
user posted image
Nas apartman je 2 plus 1- 65 eura, prva polovina jula.
Stvarno ima prekrasnih apartmana, ja sam se jedva odlucila.
user posted image
Sretno sa izborom...

(odgovor članu saraaa)
Neposredna veza do poruke: 2790
24.6.2012 10:06:36   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: saraaa

Lijep pozdrav

Ja sam na ovoj stranici nasla smjestaj http://www.tucepi.com/index.php/hr/smjetaj/privatni-smjetaj

Uz plazu...barem ovo do luke je ulica Kamena, pa sam po tome birala kuce.
user posted image
Nas apartman je 2 plus 1- 65 eura, prva polovina jula.
Stvarno ima prekrasnih apartmana, ja sam se jedva odlucila.
user posted image
Sretno sa izborom...

joj to je bas ali bas skupo, prije godinu-dvije su bili po 45 eura

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2791
24.6.2012 12:32:20   
Nunichi
Slazem se...mada ovo je jedan od jeftinijih uz samu plazu, a sasvim je lijep. Sa svojim igralistem za djecu, internetom, klimom, balkonom i ono sve ostalo sto ide uz ap. :)
Neki su mi, uz plazu takodje, nudili po 70 i 90 eura...tako da je ovo jos najbolja varijanta.
A u Makarskoj je ap na istoj lokaciji 100 eura...
Stvarno jeste skupo, ali mi je trenutno jako bitno da je uz samu plazu...
Mislim da se veci ap moze naci povoljnije, jer smo mi prvobitno rezervisali u Makarskoj, nas 4 i 2 djece za 80 eura...30 m od plaze. Nazalost smo to morali otkazati, a to je bilo super, svaka porodica po 40 eura.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2792
24.6.2012 16:01:03   
vila_7
joj kad gledam ove cijene zavrti mi se u glavi.....jos se sjecam odmah poslije rata kad je noc bila 10 KM! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2793
24.6.2012 16:11:06   
R&T@

IZVORNA PORUKA: vila_7

joj kad gledam ove cijene zavrti mi se u glavi.....jos se sjecam odmah poslije rata kad je noc bila 10 KM! user posted image

Ista sam...

I nikada necu shvatiti sta je to u Hrvatskoj toliko posebno da im toliki novac ostavljamo za prenociste i tusiranje...user posted image

Svi idemo drumskim prijevozom, nosimo i kuhamo hranu ili jedemo "suhovinu" ili bankrotiramo u njihovim restoranima, razbijamo ledja po kamenju, trpimo ujede komaraca i poneku medijsku uvredu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2794
24.6.2012 16:13:11   
vila_7
e ja sam ih zeznula-imam djevera pa im ne placam prenociste! user posted image

Ma pusti - zale se evo u Dubrovniku kak oslabo posla ima - a digli cijene da im "ŠAŠA" ne dolazi - pa eto sad im ne dolazi pa im ni to ne odgovara

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2795
24.6.2012 17:07:44   
niki83
Ja bas gledam ove cijene jutros na temi i mm govorim da je stvarno preskupo..
Pa mi placamo dvokrevetnu sobu na bazi polupansiona plus dijete od skoro tri godine 70 eura!
Onda smo prosli ko' na konjuuser posted image user posted image

N&N

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2796
24.6.2012 17:53:38   
azra I ADI
Ima li ko pouzdan kontakt za Makarsku, izradio nas jedan domaćin koji nam je obećao sobu!

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2797
24.6.2012 18:34:24   
balasgirl

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: vila_7

Ista sam...

I nikada necu shvatiti sta je to u Hrvatskoj toliko posebno da im toliki novac ostavljamo za prenociste i tusiranje...user posted image

Svi idemo drumskim prijevozom, nosimo i kuhamo hranu ili jedemo "suhovinu" ili bankrotiramo u njihovim restoranima, razbijamo ledja po kamenju, trpimo ujede komaraca i poneku medijsku uvredu...

zato moja noga nije kročila u Lijepu njihovu već doži niz godina (ne računam Slavoniju i Istru user posted image

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2798
25.6.2012 10:41:08   
Anoniman
pozdrav od mene
ja se vratila iz egipta(hurgada) i prezadovoljna sam , odmorna , mladja jedno 5 godina se vratila user posted image

Neposredna veza do poruke: 2799
25.6.2012 11:07:55   
Emmy

IZVORNA PORUKA: Emmy

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: Emmy

Pula, po prvi put, jedva čekamo malo promjene user posted image

uh:) tamo je prelijepo, ja sam inace luda za istrom i kvarnerom:) da je nekih para pa da se nesto kupi u tom dijelu, po meni - najljepsi dio hrvatske, a i najugodnija klima:) savrsena je i zimi
mi jos nismo odlucili - crikvenica ili selce, ili mozda novi vinodolski? bitno je da nam je blizu iz Krajine jer cemo prvo tamo

Mi smo planirali ići u narednu subotu, 16.06, jedva čekam, vidim i vrijeme bi nam trebalo ići na ruku. Imam također i prijateljicu u Istri tako da se nadam da ćemo se vidjetiuser posted image . Hvala ti na osvrtu, meni je drago što ćemo pored kupanja imati šta i vidjeti, Arenu, itd., možda se skokne i do Italijeuser posted image . U augustu planiramo u našu mirnu oazu Orebić, mjesto idealno za bebe i penzionereuser posted image . Inače nisam nikad bila u mjesitma gdje vi planirate, kad se vratite piši nam o utiscima i sretan put u UK, na tome ti stvarno jako zavidimuser posted image

Samo da javim da smi bili u Puli, vratili se, tople preporuke, kompleks hotela Park Plaza Verudela (hoteli i apartmani), cijene fantastične, sadržaj za djecu fenomenalan, parkovi, igrališta, bazeni, animacije, wi-fi besplatno, akvarijum unutar kompleksa, shopping area, tri plaže (plus plaža za pse), teniski tereni, edukativni centri za djecu, košarkaško igralište, igralište za odbojku na plaži, tri bazena. Mi smo za kućicu/apartman za 5 osoba /3 odraslih i 2 djece/, dvije spavaće, kuhinja, trpezarija, kupatilo, terasa plaćali 70 EUR po danu sa uključenom boravišnom taksom. Vrijedi svakog pređenog kilometra (625 km). Tople preporuke, Ako se ne smije reklamirati, onda neka administrator briše, a ja ću vrlo rado dati još informacija preko pp. Uglavnom, mjesto za poželjeti, rado ćemo se tamo vratiti. Evo i par slicicauser posted image

http://i1261.photobucket.com/albums/ii585/Bibersi/P1140928.jpg
http://i1261.photobucket.com/albums/ii585/Bibersi/P1140859.jpg
http://i1261.photobucket.com/albums/ii585/Bibersi/P1140858.jpg
http://i1261.photobucket.com/albums/ii585/Bibersi/DSC_0160.jpg
http://i1261.photobucket.com/albums/ii585/Bibersi/DSC_0149.jpg
http://i1261.photobucket.com/albums/ii585/Bibersi/DSC_0145.jpg
http://i1261.photobucket.com/albums/ii585/Bibersi/DSC_0144.jpg
http://i1261.photobucket.com/albums/ii585/Bibersi/DSC_0132.jpg
http://i1261.photobucket.com/albums/ii585/Bibersi/DSC_0106.jpg
http://i1261.photobucket.com/albums/ii585/Bibersi/DSC_0088.jpg
http://i1261.photobucket.com/albums/ii585/Bibersi/DSC_0059.jpg

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 2800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

savjet
malalopuza

imam curicu od 4 god. zadnjih par dana kaslje ali mi je neki nepoznat asalj isto kao da dolazi iz grla nista ne iskasljava ali stalno kasljuca . imate li savjet da li da je vodim pedijatru nisam nacisto sta da radim

x (100%)

x (0%)

Broj svih glasova: 44

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *