Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.6.2012 11:02:22
mama75
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: RICI
Mali Drvenik hotel Hani, extra uslovi sa parove sa djecom, plaža odma do hotela, hladovine koliko hoćeš, hrana i smještaj dobri, već nekoliko godina stalni gosti. preporučujem
RICI mi idemo u donja vala , jel to taj mali drvenik? ja skontala da jeste Dobila sma sve pohvale za to mjesto a evo i od tebe liojepo cuti
U koji hotel idete? Donja Vala je Veliki Drvenik To je odmah jedno pored drugog, mi smo setali navece iz Malog u Veliki.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.6.2012 16:55:09
maja78 RR
cijena za dvokrevetni apartman je 38 eura, a za andreja ja nosim svakako putni krevet i jedini ovaj je covjek normalno ponudio, svi trce da utrape trokrevetni apartman bez obzira sto naglasis da nosis svoj krevet
jos je covjek rekao da je apartmane renovirao 2010 godine i da je unutra sve novo
ma vidjela ja taj mol al mi bi premal za trajekta hahaha a ono u cosku ne skontah da je trajekt ali sam jos juce popodne nadosla da je sa trajektom, ali hajd, samo neka nama bude lijepo i da budemo zdravi. A i svakako sam cula da je drvenik i veliki i mali divan
< Poruku je uredio maja78 RR -- 20.6.2012 10:50:09 >
ma vidjela ja taj mol al mi bi premal za trajekta hahaha a ono u cosku ne skontah da je trajekt ali sam jos juce popodne nadosla da je sa trajektom, ali hajd, samo neka nama bude lijepo i da budemo zdravi. A i svakako sam cula da je drvenik i veliki i mali divan
Majo moj savjet je da ne dajes malenom da pije vodu iz cesme nego samo flasiranu. Mi smo jedne god bili i vratili se sa proljevom. Od tada sam uvela: djeci samo flasirana voda i svima preventivno probiotik da pijemo Cesto se zale kad je sezona da se djeca vrate kuci sa proljevom, iz Drvenika.
Ovo je Veliki Drvenik i ima trajekt,pogledaj pazljivije drugu sliku Inace malo mirno mjesto,mi smo tri godine ovdje ljetovali i bilo mi je bas lijepo,nemam primjedbe
Majo moj savjet je da ne dajes malenom da pije vodu iz cesme nego samo flasiranu. Mi smo jedne god bili i vratili se sa proljevom. Od tada sam uvela: djeci samo flasirana voda i svima preventivno probiotik da pijemo Cesto se zale kad je sezona da se djeca vrate kuci sa proljevom, iz Drvenika.
Mi rezervisali u ovom Drveniku, tu idemo vec par godina zaredom. Ja htjela u Promajnu, a mm voli nasigurno, pa je rezervisao kod gazde od prosle godine. 36 eura trokrevetni apartman, na samoj plazi. Meni to nesto sktoz jeftino, kontam zeznuo se. Sto se tice proljeva kod djece, moji tu hB nisu fasovali na moru dosad douse. Nadam se da ce i ove godine bit dobro aBd.
Ovo je Veliki Drvenik i ima trajekt,pogledaj pazljivije drugu sliku Inace malo mirno mjesto,mi smo tri godine ovdje ljetovali i bilo mi je bas lijepo,nemam primjedbe
Mi rezervisali u ovom Drveniku, tu idemo vec par godina zaredom. Ja htjela u Promajnu, a mm voli nasigurno, pa je rezervisao kod gazde od prosle godine. 36 eura trokrevetni apartman, na samoj plazi. Meni to nesto sktoz jeftino, kontam zeznuo se. Sto se tice proljeva kod djece, moji tu hB nisu fasovali na moru dosad douse. Nadam se da ce i ove godine bit dobro aBd.
ja inace gdje god u cro na moru budemo pijemo flasiranu vodu svi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2012 7:48:06
pocahontas
IZVORNA PORUKA: RICI
Mali Drvenik hotel Hani, extra uslovi sa parove sa djecom, plaža odma do hotela, hladovine koliko hoćeš, hrana i smještaj dobri, već nekoliko godina stalni gosti. preporučujem
da li sobe imaju klimu? koliko vidim, to se nigdje ne spominje' i treba li klima uopste? da li je ugodno u sobama?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2012 8:03:48
Hanady RR
ja sam si juče izmjenila destinaciju iste gazde i lova al drugo mjesto...malo sma se prepela Marakrske u sezoni pa me panika spucala...alllllll živogošće i kuća na plažo me odmah smirila...
pa eto u srijedu javljam aBd koliko je more toplo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2012 12:55:58
balasgirl
mi smo se vratili iz Turske, gluho bilo 45 stepeni Bilo je predobro, samo brate vrućeee... sreća da je hotel imao i unutrašnje bazene pa smo kad baš prigusti spas tražili unutra
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2012 22:15:11
entinte
ej zenice treba mi savjet, ove godine planiramo u tursku na more... ako Bog da početkom avgusta pa me interesuje da li mi može nrko pomoci u vidu preporuke a planirali smo fibulom jer imaju mogucnost placanja na rate naravno uzimajuci u obzir da imamo dijete od 14 mj i da je ultra all inclusiv. Kakva su vam iskustva i koji hotel? Hvala PS samo da nije preskupo :D
< Poruku je uredio entinte -- 21.6.2012 22:16:24 >
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2012 22:58:51
teacher75
IZVORNA PORUKA: entinte
ej zenice treba mi savjet, ove godine planiramo u tursku na more... ako Bog da početkom avgusta pa me interesuje da li mi može nrko pomoci u vidu preporuke a planirali smo fibulom jer imaju mogucnost placanja na rate naravno uzimajuci u obzir da imamo dijete od 14 mj i da je ultra all inclusiv. Kakva su vam iskustva i koji hotel? Hvala PS samo da nije preskupo :D
ja ti preporucujem da izbjegavas alanju i antaliju jer je u tom periodu pakao tamo. kemer je kazu super za porodice a bodrum i marmaris su prelijepi i klima je kao na nasem moru
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2012 9:27:00
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: entinte
ja ti preporucujem da izbjegavas alanju i antaliju jer je u tom periodu pakao tamo. kemer je kazu super za porodice a bodrum i marmaris su prelijepi i klima je kao na nasem moru
Moji roditelji su isli preko fibule u Hotel CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA BELEK a mi smo u isti taj Hotel isli prosle godine iz Njemacke i super nam je bilo. Preljep Hotel, Hrana super, plaza sve extra. Mogu samo preporuciti