Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 15:43:56
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
meni je C.gora puno bolja za ljetovanje od Hrvatske, ne kontam čemu tolika navala Bosanaca u Hrvatsku mislim ono Mali Drvenik, Veliki Drvenik, Zaostrog, Brist, Gradac, Klek pa nidje veze .... mislim u usporedbi za najzabačenijim mjestom u C.gori
zato sto je blize i napucanije
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 15:44:32
Lady26
meni je C.gora puno bolja za ljetovanje od Hrvatske, ne kontam čemu tolika navala Bosanaca u Hrvatsku mislim ono Mali Drvenik, Veliki Drvenik, Zaostrog, Brist, Gradac, Klek pa nidje veze .... mislim u usporedbi za najzabačenijim mjestom u C.gori
Pa to ti mislis, ja recimo nikad nisam isla u CG, nemam ni zelju....nikad ne reci nikad, ali ne vjerujem da bih otisla... Samo nisi fino nabrojala mjesta
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 15:45:37
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Pravo sam se naložila na tursku, zahvaljujući Balasgirl i SailorMoon. MM će poluditi, on je samop za Hrvatsku, eventualno C.Goru. prošle godine nam se mali razbolio na moru, pa smo za 1.5 sat bili u BiH, te on to stalno ističe i neće da nigdje daleko idemo. Tačno mi nabije osjećaj krivice!
Mici i moja mala se prosle godine (7mjeseci tada imala) 3 dana pred kraj odmora zabolila. Tura, grlo sve. Ima Dr. uhotelu, otisli pregledo je, kaze upala grla dobila sirup antibiotik i sirup protiv ture i djetetu sutra odma bolje. Imas u Hotelu uvjek Dr.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 15:47:00
Medić*
IZVORNA PORUKA: teacher75
meni je i 40 eura puno, u Ulcinju za 25-30 eura super apartmani a i more ljepše
valja doci do ulcinja a mi ne volimo ni guzvu [/quote
Mi nikada nismo isli u Hrvatsku, jedino na seminare nekakve u Dubrovnik. Pa koliko se to putuje do mora na Hrvatskom primorju, mi prosle godne iz Sa do Ulcinja za 6, 5 sati stigli i jos u Podgorici odmarali i doruckovali, nije to puno.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 15:49:50
Lady26
Mi stignemo za 4,5-5h do Makarske...a ona je udaljena od granice 1-1,5 voznje... Znaci do najblizeg mjesta na M. rivijeri od Sa ti treba cca 3-3,5-max 4h, zavisi koliko puta stanes, kako ko vozi i sl...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 15:51:35
teacher75
ja sam bila prije par godina u budvi i ne moze se porediti sa splitom ili makarskom, a da ne govorim o nekim napucanijim mjestima u hrvatskoj (a budva vazi ko neko elitno mjesto dole). nekako mi je sve prljavije i jadnije bilo nego u hrvatskoj, od fasada, ulica do auta, jedino onaj najnoviji hotel sto je napucan, ostalo mi sve bezveze. cijene pica u kafanam su iste kao u hrvatskoj, nista jeftinije nije
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 16:00:04
sabinos
moji starcido ulcinja prosle godine putovali 6 sati sa raznim nekim stajanjima jer nisu poznavali put.meni to nije puno ako mi je smjestaj puno jeftiniji.a volim brate i da promijenim.godinama sam isla u razna mjesta po hrvatskoj,dosadilo vise i to...eto nadam se za par dana dok uselim u stan da cemo i mi na more.jedva cekam,nisam bila 3 godine.puno brate dragi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 16:06:52
Amam
Mi u Ulcinju ljetujemo vec par godina,mi volimo vonju i uzivancija mi je kad mogu stati gdje hocu i odmoriti i popiti kafu,uopce nam to nije bed.
Sto se tice cistoce,nista drugacije nego sto je kod nas,a o prijatnosti koju tamo osjecam necu ni da govorim,niko me ne gleda s visoka kao u Hrvatskoj. Cijene iste kao kod nas,cak neke stvari i jeftinije,a smjestaj super,i jedva cekam aBd ove godine,ali cemo tek pos.ramazana
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 16:07:02
teacher75
ma vala ne vjerujem da se do ulcinja stigne za 6 sati, evo na viamichelin pise da treba 6 sati i 20 miinuta, najbrzim putem i pod idealnom uslovima naravno. nema sanse sa pauzama, jedino da se ne postuju saobracajni znaci, tj. propisana brzina
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 16:07:08
Medić*
Mi volimo da putujemo, nama stvrano nije mrsko voziti se koliko god, usput odmaramo svugdje. Prosle godine od Ulcinja do Skoplja putovali 16 sati, a strogo isli duzim putem, a mogli smo skratiti za pola vrijeme, ali zato obidjosmo i Skadarsko jezero i mnogo stosta, pa poslije Ohrid, jedna prava mjesecna turneja sa ne bas puno troska. Jednostavno uzivamo, mijenjamo se u voznji. Dijete takodjer nije zahmetli, igra se pozadi, spava. Tako da nam dugacak put ne predstavlja problem nikakav.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 16:08:40
Medić*
IZVORNA PORUKA: teacher75
ma vala ne vjerujem da se do ulcinja stigne za 6 sati, evo na viamichelin pise da treba 6 sati i 20 miinuta, najbrzim putem i pod idealnom uslovima naravno. nema sanse sa pauzama, jedino da se ne postuju saobracajni znaci, tj. propisana brzina
6,5 sati normalnom voznjom, kako ogranicenja dozvoljavaju, u Podgorici 1 h vremena odmarali. A opet zavisi kolike su guzve u putu.
Sto se tice cistoce po Hrvatskoj ne znam, ne ljetujemo tamo. C, g svake godine bolja i bolja.
< Poruku je uredio medic slatki -- 25.6.2012 16:10:21 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 16:08:52
teacher75
za makarsku na istoj stranici pise 3 sata i 37 minuta, znaci razlika je ogromna, a da ne govorim o mjestima prije makarske. ko ne vjeruje nek provjeri: http://www.viamichelin.com/
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 16:10:45
virgulina
mi smo pre jedno pet godina bili u Ulcinju i toliko je prljavo da je to sramota gadila sam se da pipnem sta god , baaas je bilo prljavo , one jadne plaze onaj nesrecni grad , gaaadno da ne bude zabune , tamo imam tetku , ocevu sestru , izvini teto
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 16:11:15
mama75
IZVORNA PORUKA: Lady26
Mi stignemo za 4,5-5h do Makarske...a ona je udaljena od granice 1-1,5 voznje... Znaci do najblizeg mjesta na M. rivijeri od Sa ti treba cca 3-3,5-max 4h, zavisi koliko puta stanes, kako ko vozi i sl...
Ja do Tucepa putujem 6 sati Ali zato: kod Gojka klopa, pa kafa u Pocitelju, pa u Metkovicu u WC... Isto toliko putujemo i do Drvenika.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 16:11:49
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama75
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ja do Tucepa putujem 6 sati Ali zato: kod Gojka klopa, pa kafa u Pocitelju, pa u Metkovicu u WC... Isto toliko putujemo i do Drvenika.
do ulcinja bi onda putovala 10 sati
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 16:13:38
Medić*
IZVORNA PORUKA: virgulina
mi smo pre jedno pet godina bili u Ulcinju i toliko je prljavo da je to sramota gadila sam se da pipnem sta god , baaas je bilo prljavo , one jadne plaze onaj nesrecni grad , gaaadno da ne bude zabune , tamo imam tetku , ocevu sestru , izvini teto
Od prije 5 gdoina pa do sada mnogo toga se izmenjalo. Narvno grad je ostao isti Plaze su sada ciste i uredne, privatne plaze. Ma ne bih onoga njihovog pijeska i lijepog mora nizasta dala. Cijene pristupacne, od miline mozes sjesti i pojesti sta hoces, mnogo se stvarno izmenjalo.
< Poruku je uredio medic slatki -- 25.6.2012 16:16:42 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.6.2012 16:26:39
virgulina
dobro je kad su ono pocistili ulcinjske pescane plaze su divne , naravno kad na njima a i moru nema fekalija , najlonskih kesa . leseva zivotinja icicu tamo kad stvarno cujem od tete da je slovenska plaza cista do tad na onaj tucani kamen Orebica dalje , nema sanse jer u avion ulazim ili mrtva pijana ili me unose pod sedativima
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
sin munjeviti
imam jedan problem mom sinu je pet godina a gotovo svaka dva mjeseca ima jaku upali krajnika i uvjek mu daju penciline neznam sta da radim mozete li mi pomoci kako to da sprijeciti da se stalno neponavlja upala
0 (96%)
0 (4%)
Broj svih glasova: 111
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!