|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
19.6.2012 11:02:22   
mama75

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: RICI

Mali Drvenik hotel Hani, extra uslovi sa parove sa djecom, plaža odma do hotela, hladovine koliko hoćeš, hrana i smještaj dobri, već nekoliko godina stalni gosti.
preporučujem

RICI mi idemo u donja vala , jel to taj mali drvenik? ja skontala da jeste
Dobila sma sve pohvale za to mjesto a evo i od tebe liojepo cuti

U koji hotel idete? Donja Vala je Veliki Drvenik user posted image To je odmah jedno pored drugog, mi smo setali navece iz Malog u Veliki.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2751
19.6.2012 14:04:40   
RICI
U koji hotel idete? Donja Vala je Veliki Drvenik To je odmah jedno pored drugog, mi smo setali navece iz Malog u Veliki.

Gornja Vala je Mali Drvenik a gdje trajekt je Veliki Drvenik.
Evo link za hotel
http://www.hotelhani.hr/aboutus_hr.php

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 2752
19.6.2012 14:14:59   
maja78 RR
http://www.dovolena-chorvatsko.cz/drvenik_urlic.htm

ja ovdje rezervisala i mislim da tu nema trajekta

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 2753
19.6.2012 15:54:34   
Adana
Maja78 RR ovo je prelijepo! Kuca je kao iz snova, prava ona 'morska'. user posted image

Kada idete, smijem li upitati koja je cijena smjestaja?

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

Neposredna veza do poruke: 2754
19.6.2012 16:55:09   
maja78 RR
cijena za dvokrevetni apartman je 38 eura, a za andreja ja nosim svakako putni krevet
i jedini ovaj je covjek normalno ponudio, svi trce da utrape trokrevetni apartman bez obzira sto naglasis da nosis svoj krevet

jos je covjek rekao da je apartmane renovirao 2010 godine i da je unutra sve novo

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2755
19.6.2012 22:45:21   
dinaa

Ovo je Veliki Drvenik i ima trajekt,pogledaj pazljivije drugu slikuuser posted image
Inace malo mirno mjesto,mi smo tri godine ovdje ljetovali i bilo mi je bas lijepo,nemam primjedbeuser posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

Neposredna veza do poruke: 2756
20.6.2012 10:48:45   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: dinaa

Ovo je Veliki Drvenik i ima trajekt,pogledaj pazljivije drugu slikuuser posted image
Inace malo mirno mjesto,mi smo tri godine ovdje ljetovali i bilo mi je bas lijepo,nemam primjedbeuser posted image

ma vidjela ja taj mol al mi bi premal za trajekta hahaha a ono u cosku ne skontah da je trajekt
ali sam jos juce popodne nadosla da je sa trajektom, ali hajd, samo neka nama bude lijepo i da budemo zdravi. A i svakako sam cula da je drvenik i veliki i mali divan

< Poruku je uredio maja78 RR -- 20.6.2012 10:50:09 >

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 2757
20.6.2012 12:03:36   
mama75

ma vidjela ja taj mol al mi bi premal za trajekta hahaha a ono u cosku ne skontah da je trajekt
ali sam jos juce popodne nadosla da je sa trajektom, ali hajd, samo neka nama bude lijepo i da budemo zdravi. A i svakako sam cula da je drvenik i veliki i mali divan

Majo moj savjet je da ne dajes malenom da pije vodu iz cesme nego samo flasiranu. Mi smo jedne god bili i vratili se sa proljevom. Od tada sam uvela: djeci samo flasirana voda i svima preventivno probiotik da pijemo user posted image Cesto se zale kad je sezona da se djeca vrate kuci sa proljevom, iz Drvenika.

Neposredna veza do poruke: 2758
20.6.2012 12:32:37   
damma

IZVORNA PORUKA: mama75

Majo moj savjet je da ne dajes malenom da pije vodu iz cesme nego samo flasiranu. Mi smo jedne god bili i vratili se sa proljevom. Od tada sam uvela: djeci samo flasirana voda i svima preventivno probiotik da pijemo user posted image Cesto se zale kad je sezona da se djeca vrate kuci sa proljevom, iz Drvenika.

Mi rezervisali u ovom Drveniku, tu idemo vec par godina zaredom. Ja htjela u Promajnu, a mm voli nasigurno, pa je rezervisao kod gazde od prosle godine. 36 eura trokrevetni apartman, na samoj plazi. Meni to nesto sktoz jeftino, kontam zeznuo se.
Sto se tice proljeva kod djece, moji tu hB nisu fasovali na moru dosad douse. Nadam se da ce i ove godine bit dobro aBd.

2004.
2008.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 2759
20.6.2012 14:34:05   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: damma

IZVORNA PORUKA: mama75

Mi rezervisali u ovom Drveniku, tu idemo vec par godina zaredom. Ja htjela u Promajnu, a mm voli nasigurno, pa je rezervisao kod gazde od prosle godine. 36 eura trokrevetni apartman, na samoj plazi. Meni to nesto sktoz jeftino, kontam zeznuo se.
Sto se tice proljeva kod djece, moji tu hB nisu fasovali na moru dosad douse. Nadam se da ce i ove godine bit dobro aBd.

ja inace gdje god u cro na moru budemo pijemo flasiranu vodu svi

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 2760
20.6.2012 19:08:50   
d.dita
damma to si baš našla povoljno. Može li neki link ili bilo kakav kontakt? Hvala

Neposredna veza do poruke: 2761
21.6.2012 0:22:23   
saraaa
Pozdrav svima, zanima ima li neko kakav kontakt za smjestaj da ne idemo na "slijepo":)))...mozda Gradac, Baske ili sl.
Hvala puno

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 2762
21.6.2012 7:48:06   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: RICI

Mali Drvenik hotel Hani, extra uslovi sa parove sa djecom, plaža odma do hotela, hladovine koliko hoćeš, hrana i smještaj dobri, već nekoliko godina stalni gosti.
preporučujem

da li sobe imaju klimu? koliko vidim, to se nigdje ne spominje' i treba li klima uopste? da li je ugodno u sobama?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 2763
21.6.2012 8:03:48   
Hanady RR
ja sam si juče izmjenila destinacijuuser posted image
iste gazde i lova al drugo mjesto...malo sma se prepela Marakrske u sezoni pa me panika spucala...alllllll
živogošće i kuća na plažo me odmah smirila...

pa eto u srijedu javljam aBd koliko je more toplouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2764
21.6.2012 8:05:47   
Dzenana_G
Mi cemo izgleda tek u 1. septembra na more. Nemogu prije dobiti godisnji. Nikada nisam tako kasno isla na more, pa se nadam da ce ipak biti lijepo.

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2765
21.6.2012 8:10:48   
Mila_80
IZVORNA PORUKA: saraaa

Pozdrav svima, zanima ima li neko kakav kontakt za smjestaj da ne idemo na "slijepo":)))...mozda Gradac, Baske ili sl.
Hvala puno

Ja sam rezervisala u ovoj Vili u Gradcu http://www.apartmanihrvatska.hr/Hrvatska/Gradac/Studio-apartman-VILLA-IVANKA-6485
nisam prije nikada bila tu ali čini mi se ok, idem sljedeće sedmice i nadam se lijepom vremenu :)

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

(odgovor članu saraaa)
Neposredna veza do poruke: 2766
21.6.2012 12:55:58   
balasgirl
mi smo se vratili iz Turske, gluho bilo 45 stepeni user posted image Bilo je predobro, samo brate vrućeee... sreća da je hotel imao i unutrašnje bazene pa smo kad baš prigusti spas tražili unutra

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 2767
21.6.2012 14:48:36   
vila_7

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Mi cemo izgleda tek u 1. septembra na more. Nemogu prije dobiti godisnji. Nikada nisam tako kasno isla na more, pa se nadam da ce ipak biti lijepo.

ma hoce-kazu kao i prosle godine - ljeto kasnije doslo al zato ih je bilo na kupanju cak i u prvoj polovini 10-tog mjeseca!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 2768
21.6.2012 15:02:52   
Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: vila_7

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

ma hoce-kazu kao i prosle godine - ljeto kasnije doslo al zato ih je bilo na kupanju cak i u prvoj polovini 10-tog mjeseca!

Nadam se da ce biti lijepo. Kad ti ides?

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2769
21.6.2012 16:10:24   
RICI
da li sobe imaju klimu? koliko vidim, to se nigdje ne spominje' i treba li klima uopste? da li je ugodno u sobama?

imaju klimu svaka soba kao i apartmani plaća se 5 eura dnevno

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 2770
21.6.2012 22:15:11   
entinte
ej zenice treba mi savjet, ove godine planiramo u tursku na more... ako Bog da početkom avgusta pa me interesuje da li mi može nrko pomoci u vidu preporuke a planirali smo fibulom jer imaju mogucnost placanja na rate naravno uzimajuci u obzir da imamo dijete od 14 mj i da je ultra all inclusiv. Kakva su vam iskustva i koji hotel? Hvala
PS samo da nije preskupo :D

< Poruku je uredio entinte -- 21.6.2012 22:16:24 >

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 2771
21.6.2012 22:32:15   
saraaa
hvala puno, evo poslala sam i ja upit...ako ima neko jos neki kontakt super bi bilo da znam...pozdrav

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2772
21.6.2012 22:36:06   
saraaa

IZVORNA PORUKA: Mila_80

IZVORNA PORUKA: saraaa

Hvala puno

Ja sam rezervisala u ovoj Vili u Gradcu http://www.apartmanihrvatska.hr/Hrvatska/Gradac/Studio-apartman-VILLA-IVANKA-6485
nisam prije nikada bila tu ali čini mi se ok, idem sljedeće sedmice i nadam se lijepom vremenu :)

hvala puno... evo i ja sam poslala upit...ako ima neko jos neki kontakt super bi bilo...pozdrav

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 2773
21.6.2012 22:58:51   
teacher75

IZVORNA PORUKA: entinte

ej zenice treba mi savjet, ove godine planiramo u tursku na more... ako Bog da početkom avgusta pa me interesuje da li mi može nrko pomoci u vidu preporuke a planirali smo fibulom jer imaju mogucnost placanja na rate naravno uzimajuci u obzir da imamo dijete od 14 mj i da je ultra all inclusiv. Kakva su vam iskustva i koji hotel? Hvala

ja ti preporucujem da izbjegavas alanju i antaliju jer je u tom periodu pakao tamo. kemer je kazu super za porodice a bodrum i marmaris su prelijepi i klima je kao na nasem moruuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2774
22.6.2012 9:27:00   
SailorMoon

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: entinte

ja ti preporucujem da izbjegavas alanju i antaliju jer je u tom periodu pakao tamo. kemer je kazu super za porodice a bodrum i marmaris su prelijepi i klima je kao na nasem moruuser posted image

Moji roditelji su isli preko fibule u Hotel CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA BELEK a mi smo u isti taj Hotel isli prosle godine iz Njemacke i super nam je bilo. Preljep Hotel, Hrana super, plaza sve extra. Mogu samo preporuciti

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

``Zavaljena materica ``
Katarina3

Na ultrazvuku doktor mi je rekao da imam zavaljenu matericu da li to predstavlja problem sa zacecem i iznosenem trudnoce,imala sam jednu trudnocu ali je zavrsila spontanim u 6 sedmici,:/

Da (31%)

Ne (35%)

Mozda (35%)

Broj svih glasova: 84

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *