|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
14.6.2012 16:20:08   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: bananica

uh to 6 sati voznje mi je dugouser posted image

ne treba do orebica toliko, sa dva kraca stajanja oko 4,5 sata - 5

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2701
14.6.2012 16:24:35   
bananica

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

to bi se i dalo izdrzatiuser posted image Imas neku preporuku za Orebic?

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2702
14.6.2012 16:37:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

nama je trebalo, zavisi kad ides i pravis li pauze, mi smo isli u jeku sezone i pravili pauze. 4 sata je do zuljane u idealnim uslovima, da nema nikakvih zastoja i pauza

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2703
14.6.2012 16:43:06   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi cemo vjerovatno u klek ako nadjemo sta povoljno, ne vozi nam se daleko

i ja bih do klek, al ne znam kakva je situacija sa hladovinom?

mala je spominjala neku malu plazu gdje ima kafana sa ancobranima i hladovinom, a mi smo ionako kontali suncobran nositi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2704
14.6.2012 16:44:22   
idana_85
Kelk je meni super, plaza fina, more cisto,toplo, mirno, ima park za djecu, malo mjesto,nema neki nocni zivot, jedino sto na plazi nema hlada, imaju neke male palmice...ali boze moj tu su suncobrani :9

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2705
14.6.2012 16:48:06   
bananica
ma Makarska rivijera meni ni ove godine ne gine, bas mislila malo promijenitiuser posted image

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 2706
14.6.2012 16:48:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: idana_85

Kelk je meni super, plaza fina, more cisto,toplo, mirno, ima park za djecu, malo mjesto,nema neki nocni zivot, jedino sto na plazi nema hlada, imaju neke male palmice...ali boze moj tu su suncobrani :9

user posted image

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 2707
14.6.2012 16:50:39   
teacher75

ma Makarska rivijera meni ni ove godine ne gine, bas mislila malo promijenitiuser posted image

a kad kontate ici?ja u julu i avgustu ne bih tamo zbog guzve a osteli period je ok

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2708
14.6.2012 16:56:20   
teacher75

znas li ti ovi jambini bungalovi jesu li puno daleko, kako je ici do plaze od tamo jel brdo kad se vracas?

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 2709
14.6.2012 16:56:50   
leona81

leona, znas li koliko kosta taj apartman u slaboj sezoni, posto mi kontamo krajem avugsta a tad je obicno svugdje jeftinije?

nemam pojma vjeruj mi, mi smo jedno vrijeme placali 40 eur pa onda 50 eur jer je poskupilo, jedino da ti dam br telefona pa da nazoves i pitas? apartmani njihovi su ili dole u prizemlju skroz ili na vrhu kuce - prednost tih na vrhu je ogromna terasa ali je malo nezgodno s malom djecom, otprilike 2 sprata. ljudi su divni, i meni se jako svidja sto npr nas pokojni gazda je uvijek donosi iz metkovica npr gajbu paradajza, lubenice, voce, ribe kad je pecao napravi i donese nam, ma divan:) sad to vodi njegova zena koja je bosanka i njegov brat ima pola kuce i isto apartmane koji su super...kafana je odmah pored kuce. bungalovi nisu nesto previse daleko ali je meni uvijek prednost biti na samoj plazi. klek je meni divan, mi smo isli na izlete u dubrovnik a neum vam je isto jako blizu pa mozete i tamo otici jedan dan, uglavnom ja sam bas zadovoljna, i da imamo svoje auto isli bi i ove godine ali mi se ne isplati s rentacarom

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 2710
14.6.2012 17:30:17   
bananica

a kad kontate ici?ja u julu i avgustu ne bih tamo zbog guzve a osteli period je ok

mi smo do sada samo jednom isli u septembru, inace uvijek u julu....meni guzva ne smetauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2711
14.6.2012 17:31:36   
bananica

IZVORNA PORUKA: leona81

leona, znas li koliko kosta taj apartman u slaboj sezoni, posto mi kontamo krajem avugsta a tad je obicno svugdje jeftinije?

nemam pojma vjeruj mi, mi smo jedno vrijeme placali 40 eur pa onda 50 eur jer je poskupilo, jedino da ti dam br telefona pa da nazoves i pitas? apartmani njihovi su ili dole u prizemlju skroz ili na vrhu kuce - prednost tih na vrhu je ogromna terasa ali je malo nezgodno s malom djecom, otprilike 2 sprata. ljudi su divni, i meni se jako svidja sto npr nas pokojni gazda je uvijek donosi iz metkovica npr gajbu paradajza, lubenice, voce, ribe kad je pecao napravi i donese nam, ma divan:) sad to vodi njegova zena koja je bosanka i njegov brat ima pola kuce i isto apartmane koji su super...kafana je odmah pored kuce. bungalovi nisu nesto previse daleko ali je meni uvijek prednost biti na samoj plazi. klek je meni divan, mi smo isli na izlete u dubrovnik a neum vam je isto jako blizu pa mozete i tamo otici jedan dan, uglavnom ja sam bas zadovoljna, i da imamo svoje auto isli bi i ove godine ali mi se ne isplati s rentacarom

moze i meni tel??

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2712
14.6.2012 18:18:17   
idana_85
Nisu, mozda 500m. U kleku ti je sve 500m od plaze, brdo nije, ko blago,blago jedva da vidis, a kod tih apartmana ti je djecije igraliste,tu su apartmani, s jedne strane su kuce i dole oko plaze kuce, to ti je to.....uz plazu ti je i "centar" kleka....ma meni je klek prelijep. Mi smo bili u ovim apartmanima. Imaju cistacice. koje svako dva dana mijenjaju postlejinu te donose svaki dan ciste peskire. Nas je imao dvije sobe, i kao dnevni-kuhinjicu te kupatilo. uvijek ima tople vode. kod nas je bio el sporet. inace se apartmani do plaze protezu,mi smo bili u samom vrhu,tj najdalje od plaze :)

znas li ti ovi jambini bungalovi jesu li puno daleko, kako je ici do plaze od tamo jel brdo kad se vracas?

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

Neposredna veza do poruke: 2713
14.6.2012 18:21:37   
bananica

Nisu, mozda 500m. U kleku ti je sve 500m od plaze, brdo nije, ko blago,blago jedva da vidis, a kod tih apartmana ti je djecije igraliste,tu su apartmani, s jedne strane su kuce i dole oko plaze kuce, to ti je to.....uz plazu ti je i "centar" kleka....ma meni je klek prelijep. Mi smo bili u ovim apartmanima. Imaju cistacice. koje svako dva dana mijenjaju postlejinu te donose svaki dan ciste peskire. Nas je imao dvije sobe, i kao dnevni-kuhinjicu te kupatilo. uvijek ima tople vode. kod nas je bio el sporet. inace se apartmani do plaze protezu,mi smo bili u samom vrhu,tj najdalje od plaze :)

imas li ti kontakt tel?

< Poruku je uredio bananica -- 14.6.2012 18:22:07 >

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 2714
14.6.2012 18:25:25   
idana_85
Evo stranica, tu imate slike plaze,apartmana i sve info...mada mi nisu jasne ove cijene,jer su neki apartmani sa jednom sobom neki sa dvije,al hajd
evo vam web
http://www.jambo.hr/klek/foto.asp

Nije lose ni ono 160 KM sedam dana sprevozom sto idu u podace, mama itata idu svake godine, imaju prevoz smjestaj blizu plaze,apartmani,jedino sto kuhinju djele sa jos jednim parom,kazu gazde super,oni su odusevljeni a i ne dodje ih skupo, uplate za njih dvoje 300 KM i jos ponesu hranu....i ja kontam nesto ove godine da probamo to, ili ce biti klek. U svakom slucaju porodici preporucujem Klek. Ima plicaka dosta i voda se ne muti.

< Poruku je uredio idana_85 -- 14.6.2012 18:27:00 >

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2715
14.6.2012 18:36:55   
bananica
super je ovaj smjestaj, al sta ce nam apartman za 4 osobe, moram jos nekoga povestiuser posted image

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 2716
14.6.2012 18:40:58   
bananica
idana, ako se odlucite za Klek, mozda se i vidimo tamo ;)

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2717
14.6.2012 18:43:31   
bananica
eh samo jos da pitam, koliko nam sati voznje treba do Kleka??

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2718
14.6.2012 18:51:43   
idana_85
Pa Klek je prije Neuma, tako da mislim da ti treba oko 4h. Ne znam sad cim ides....Pa evo i ja gledam to, a evo ima i hotel 21E dvokrevetna soba sa doruckom, nije ni to lose. Mi cemo ici vjerovatno pocetkom avgusta,ako budete tada,vidimo se svakako :D

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2719
14.6.2012 18:58:55   
ajla86
ja sam obisla nas jadran uzduz i poprijeko ...sve iam svoje cari i Omis i Ulcinj i Neum itd...
ali ja nisam temperament niti za Kleka,Dobrih voda ili Graca meni drugi dan dosadi i dmorim se i iskupam i hajmo kuci....mene je odusevilo Sutomore ma to je ludilo nema dalje.....
narod,guzva,neka desavanja jednostavno ljepota boija....
i sto mi je bilo dobro u Budvi ali sam se osjecala ko Hamida kakva medzu onim zgiodnim beogradzankama koje su ko izvajane a ja ko harmonika se razvukla na plazi
mislim da ove god necu na more...rizicna trudnoca pa nista od morETa ove godine..na terasi je olijander i morska palma sa malim bazencicem pune morske soli...i ja sam cas u trogiru cas u tucepima i hajde boga ti

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 2720
14.6.2012 22:01:44   
calahoe

IZVORNA PORUKA: calahoe

Viganj je raj za surfere to je ,,relativno" blizu Lovista.
Mi smo inace svake godine po Peljescu,najcesce po kampovima radi ronilacke opreme.

Ove godine par dana Peljesca i onda u septembru Turska,Bodrum.

zavidim ti na bodrumu, predivan jeuser posted image

A znam... Bodrum i Marmaris su mi najdraza mjesta za ljetovanje,naravno kad se ima para za njihuser posted image ,kad se ima malo manje i Pelješac mi je odličan:)

Neposredna veza do poruke: 2721
14.6.2012 22:06:55   
babina beba
...

< Poruku je uredio babina beba -- 14.6.2012 22:08:32 >

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2722
14.6.2012 22:08:06   
babina beba

IZVORNA PORUKA: babina beba

IZVORNA PORUKA: leona81

Jao ovo j fini Ivica mislim da se tako zove.Zar je umro??????Bila sma par puta kod njeg bas u apartmanu na spratu sa velikom terasom, predivno...nas je vazda gotivio smokvaema iz opuzena i sjecam se d aje jednog ljeta bas rekao da ima goste kao ona djevojka sto ojeva u eratu...divan je apartman a tek onaj sladoled u slasticarnoj ispred....teacher idi tamo obavezno!....Aaaaaa jos se sjecam jedne divne noci u Kleku koja se nastavila u povratku ali ne potraja....nije bilo sudjeno

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 2723
14.6.2012 22:37:15   
leona81
@babina beba jeste Ivica:) umro je prosle godine od raka nazalost:( nisam ni ja znala, nego slala mu sms na telefon a odgovorila njegova zena, uzas...bas sam se neugodno iznenadila...eh da to smo mi bili, ljetovali smo godinama tamo...otkad sam rodila nisam isla, nikako da me put tamo odvede

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 2724
14.6.2012 22:37:46   
teacher75

Viganj je raj za surfere to je ,,relativno" blizu Lovista.
Mi smo inace svake godine po Peljescu,najcesce po kampovima radi ronilacke opreme.

Ove godine par dana Peljesca i onda u septembru Turska,Bodrum.

zavidim ti na bodrumu, predivan jeuser posted image

A znam... Bodrum i Marmaris su mi najdraza mjesta za ljetovanje,naravno kad se ima para za njihuser posted image ,kad se ima malo manje i Pelješac mi je odličan:)

ja sam u bodrumu i marmarisu imala najludje provode sa prijateljicama u svom zivotu, pa ne znam kakvi su u porodicnoj varijantiuser posted image

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 2725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

MUŽ
marijica

Da li ste nekad oset_ile da vam muž ne vjeruje da ste dobar vozač?

Da,u početku nije vjerovao (59%)

Ponekad ima tremu kad ga ja vozim (14%)

Ne (26%)

Broj svih glasova: 111

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *