Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 16:37:05
teacher75
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: bananica
uh to 6 sati voznje mi je dugo
ne treba do orebica toliko, sa dva kraca stajanja oko 4,5 sata - 5
nama je trebalo, zavisi kad ides i pravis li pauze, mi smo isli u jeku sezone i pravili pauze. 4 sata je do zuljane u idealnim uslovima, da nema nikakvih zastoja i pauza
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 16:44:22
idana_85
Kelk je meni super, plaza fina, more cisto,toplo, mirno, ima park za djecu, malo mjesto,nema neki nocni zivot, jedino sto na plazi nema hlada, imaju neke male palmice...ali boze moj tu su suncobrani :9
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 16:48:45
teacher75
IZVORNA PORUKA: idana_85
Kelk je meni super, plaza fina, more cisto,toplo, mirno, ima park za djecu, malo mjesto,nema neki nocni zivot, jedino sto na plazi nema hlada, imaju neke male palmice...ali boze moj tu su suncobrani :9
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 16:56:20
teacher75
znas li ti ovi jambini bungalovi jesu li puno daleko, kako je ici do plaze od tamo jel brdo kad se vracas?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 16:56:50
leona81
IZVORNA PORUKA: teacher75
leona, znas li koliko kosta taj apartman u slaboj sezoni, posto mi kontamo krajem avugsta a tad je obicno svugdje jeftinije?
nemam pojma vjeruj mi, mi smo jedno vrijeme placali 40 eur pa onda 50 eur jer je poskupilo, jedino da ti dam br telefona pa da nazoves i pitas? apartmani njihovi su ili dole u prizemlju skroz ili na vrhu kuce - prednost tih na vrhu je ogromna terasa ali je malo nezgodno s malom djecom, otprilike 2 sprata. ljudi su divni, i meni se jako svidja sto npr nas pokojni gazda je uvijek donosi iz metkovica npr gajbu paradajza, lubenice, voce, ribe kad je pecao napravi i donese nam, ma divan:) sad to vodi njegova zena koja je bosanka i njegov brat ima pola kuce i isto apartmane koji su super...kafana je odmah pored kuce. bungalovi nisu nesto previse daleko ali je meni uvijek prednost biti na samoj plazi. klek je meni divan, mi smo isli na izlete u dubrovnik a neum vam je isto jako blizu pa mozete i tamo otici jedan dan, uglavnom ja sam bas zadovoljna, i da imamo svoje auto isli bi i ove godine ali mi se ne isplati s rentacarom
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 17:31:36
bananica
IZVORNA PORUKA: leona81
leona, znas li koliko kosta taj apartman u slaboj sezoni, posto mi kontamo krajem avugsta a tad je obicno svugdje jeftinije?
nemam pojma vjeruj mi, mi smo jedno vrijeme placali 40 eur pa onda 50 eur jer je poskupilo, jedino da ti dam br telefona pa da nazoves i pitas? apartmani njihovi su ili dole u prizemlju skroz ili na vrhu kuce - prednost tih na vrhu je ogromna terasa ali je malo nezgodno s malom djecom, otprilike 2 sprata. ljudi su divni, i meni se jako svidja sto npr nas pokojni gazda je uvijek donosi iz metkovica npr gajbu paradajza, lubenice, voce, ribe kad je pecao napravi i donese nam, ma divan:) sad to vodi njegova zena koja je bosanka i njegov brat ima pola kuce i isto apartmane koji su super...kafana je odmah pored kuce. bungalovi nisu nesto previse daleko ali je meni uvijek prednost biti na samoj plazi. klek je meni divan, mi smo isli na izlete u dubrovnik a neum vam je isto jako blizu pa mozete i tamo otici jedan dan, uglavnom ja sam bas zadovoljna, i da imamo svoje auto isli bi i ove godine ali mi se ne isplati s rentacarom
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 18:18:17
idana_85
Nisu, mozda 500m. U kleku ti je sve 500m od plaze, brdo nije, ko blago,blago jedva da vidis, a kod tih apartmana ti je djecije igraliste,tu su apartmani, s jedne strane su kuce i dole oko plaze kuce, to ti je to.....uz plazu ti je i "centar" kleka....ma meni je klek prelijep. Mi smo bili u ovim apartmanima. Imaju cistacice. koje svako dva dana mijenjaju postlejinu te donose svaki dan ciste peskire. Nas je imao dvije sobe, i kao dnevni-kuhinjicu te kupatilo. uvijek ima tople vode. kod nas je bio el sporet. inace se apartmani do plaze protezu,mi smo bili u samom vrhu,tj najdalje od plaze :)
znas li ti ovi jambini bungalovi jesu li puno daleko, kako je ici do plaze od tamo jel brdo kad se vracas?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 18:21:37
bananica
Nisu, mozda 500m. U kleku ti je sve 500m od plaze, brdo nije, ko blago,blago jedva da vidis, a kod tih apartmana ti je djecije igraliste,tu su apartmani, s jedne strane su kuce i dole oko plaze kuce, to ti je to.....uz plazu ti je i "centar" kleka....ma meni je klek prelijep. Mi smo bili u ovim apartmanima. Imaju cistacice. koje svako dva dana mijenjaju postlejinu te donose svaki dan ciste peskire. Nas je imao dvije sobe, i kao dnevni-kuhinjicu te kupatilo. uvijek ima tople vode. kod nas je bio el sporet. inace se apartmani do plaze protezu,mi smo bili u samom vrhu,tj najdalje od plaze :)
imas li ti kontakt tel?
< Poruku je uredio bananica -- 14.6.2012 18:22:07 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 18:25:25
idana_85
Evo stranica, tu imate slike plaze,apartmana i sve info...mada mi nisu jasne ove cijene,jer su neki apartmani sa jednom sobom neki sa dvije,al hajd evo vam web http://www.jambo.hr/klek/foto.asp
Nije lose ni ono 160 KM sedam dana sprevozom sto idu u podace, mama itata idu svake godine, imaju prevoz smjestaj blizu plaze,apartmani,jedino sto kuhinju djele sa jos jednim parom,kazu gazde super,oni su odusevljeni a i ne dodje ih skupo, uplate za njih dvoje 300 KM i jos ponesu hranu....i ja kontam nesto ove godine da probamo to, ili ce biti klek. U svakom slucaju porodici preporucujem Klek. Ima plicaka dosta i voda se ne muti.
< Poruku je uredio idana_85 -- 14.6.2012 18:27:00 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 18:51:43
idana_85
Pa Klek je prije Neuma, tako da mislim da ti treba oko 4h. Ne znam sad cim ides....Pa evo i ja gledam to, a evo ima i hotel 21E dvokrevetna soba sa doruckom, nije ni to lose. Mi cemo ici vjerovatno pocetkom avgusta,ako budete tada,vidimo se svakako :D
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 18:58:55
ajla86
ja sam obisla nas jadran uzduz i poprijeko ...sve iam svoje cari i Omis i Ulcinj i Neum itd... ali ja nisam temperament niti za Kleka,Dobrih voda ili Graca meni drugi dan dosadi i dmorim se i iskupam i hajmo kuci....mene je odusevilo Sutomore ma to je ludilo nema dalje..... narod,guzva,neka desavanja jednostavno ljepota boija.... i sto mi je bilo dobro u Budvi ali sam se osjecala ko Hamida kakva medzu onim zgiodnim beogradzankama koje su ko izvajane a ja ko harmonika se razvukla na plazi mislim da ove god necu na more...rizicna trudnoca pa nista od morETa ove godine..na terasi je olijander i morska palma sa malim bazencicem pune morske soli...i ja sam cas u trogiru cas u tucepima i hajde boga ti
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 22:08:06
babina beba
IZVORNA PORUKA: babina beba
IZVORNA PORUKA: leona81
Jao ovo j fini Ivica mislim da se tako zove.Zar je umro??????Bila sma par puta kod njeg bas u apartmanu na spratu sa velikom terasom, predivno...nas je vazda gotivio smokvaema iz opuzena i sjecam se d aje jednog ljeta bas rekao da ima goste kao ona djevojka sto ojeva u eratu...divan je apartman a tek onaj sladoled u slasticarnoj ispred....teacher idi tamo obavezno!....Aaaaaa jos se sjecam jedne divne noci u Kleku koja se nastavila u povratku ali ne potraja....nije bilo sudjeno
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2012 22:37:15
leona81
@babina beba jeste Ivica:) umro je prosle godine od raka nazalost:( nisam ni ja znala, nego slala mu sms na telefon a odgovorila njegova zena, uzas...bas sam se neugodno iznenadila...eh da to smo mi bili, ljetovali smo godinama tamo...otkad sam rodila nisam isla, nikako da me put tamo odvede